A di je kompadre Gigic, nesto je zapelo u tom padu od 700 do 150.... neka ste vi meni Bud dobre volje, bitno je da ste vratili vjeru u ATPL.
Posts by george
-
-
Ne znam kada sam zadnji put vidio ovako jak bid
Izgleda da je ovo trenutno dobra zona podrške. Dionica je postala zanimljiva kupcima.
Kolega Mitko , pa naravno da je postala zanimljiva kad je BDI skocio, bas kako sam i najavio. Tu su me neki kolege prozivali vrsni strucnjaci, da kakva je to DCM metoda, e pa sad vidite kakva je to metoda i ulazite u znanje.
Svatko tko iole poznaje DCM metodu, znao je da slijedi odbijanac, a druga stvar je sto smo u zabokrecinii zvanoj ZSE. Jos jednom,ne kupujte kad vas savjetuje gigic, ne morate kupovati ni kada vam ja to kazem. Ali, bolje je kupovati po 150, nego po 400 ili 600.
Kolega Bud, izgubili pa nasli vjeru?
-
ja sam pojacao poziciju u atpl. Nema kolega koji vicu ap ap ap, a to je uvijek bio najbolji znak.
Nisam siguran u oporavak dry bulk sektora, ovih dana sam radio procjenu brodara DCM metodom i utrosio jedno 20 sati . U usporedbi s ostalim brodarima atpl nije skrinja s blagom ali ako nista drugo slijedi nam tehnicki odbijanac.
Ako kolege strucnjaci mitko i gigic imaju protuargumente neka kazu sad a ne da vicu ap ap na 300, 400 kn.
-
znaci dobro sam ubo atpl? Iako nisam cuo strucnjake poput budfoxa, mittka i naravno gigica, sad mi je lakše jer i logika kaze da je s,obzirom na trenutne vozarine, ovo bolja kupnja nego na 400, kad su strucnjaci preporucivali
-
daj molim te prognozu, treba nam optimizma. Ja sam ubo na 160 ali brojim minus. Ima li kakav pozitivan link, koliko je EBITDA?
-
nestali optimisti, znate koji, ovi zadnjih par dana koji su drukali na ap, trebalo uvaljati rivp, atpl, tnpg
-
Kad je bal nek je maskenbal, nek sruši odmah za 70-80% u cugu, a ne ovako svaki dan po 20%...ovako nije zabavno...
ovo je stvarno veliki doprinos temi.
A sada ozbiljno, trenutak za kupiti je povoljan, barem kratkorocno. TC nisu losi toliko da,se ne bi uzelo na 170-180 cisto tehnickog odbijanca. Sad treba kupovati ali strucnjaci na temi atpl nestali ili zazivaju pad
-
ako je istina sto zboris, onda znas da amerima ne bu nis
Ne treba širiti.paniku, Imamo.jiu dosta s turizmom i talijanima
Cini se zasad da sam bio u pravu. promatramo dalje
-
ako je istina sto zboris, onda znas da amerima ne bu nis
Ne treba širiti.paniku, Imamo.jiu dosta s turizmom i talijanima
-
mogu oni i do 20 000, nis im nece biti
Zloco, ne siriti paniku jer si rasprodao.
-
Obzirom da nikad ne grijesim, osim kad baš pogriješim, predvidjam 1. Aprila uzlet samo takav. O naznakama preokreta ću pravodobno izvjestiti.
ti si moj hit ti si moja ideja.
-
Stanje u Italiji je dramatično. Imate i izjavu Talijanskog predsjednika kako je Italija usla u najmracniji sat. Po onome kako dolaze vijesti iduce su Njemacka i Spanjolska. Karantena.
Njemacko gospodarstvo biljezi pad 5% po podacima sa CNBC-a.
Jos nemamo vrhunac.
BiH zatvara skole i fakultete.
Bojim se da i nama slijedi isto.
ipak čini mi se da je odbijanac blizu , tu negdje na 1580-90 bodova .
To ti se cini zbog prethodnog otpora. Tanasno, ili ce biti ili nece.
Za ulazv ok, ali sa cca 30 posto cashHaaha....
-
kupio 2.585 kom RIVP po 25.70 kn
stisneš zube i to je to. kad znaš po kojoj cijeni si kupovao na skijanju prije 2 godine iznad 40 kn. ako padaš padaš sa stilom. ovo je strašno. Čekam dividendu
I jel skrgut zubiju...?
S obzirom na dokapitalizaciju, ide to i ispod 20