Ahhhh i dalje ...+5,53% na cca 54.560
Evo nam zaronio Cape -9,1% na cca 49.310$
😎💔
Obožavam ove Indexe, probudim se ko milijarder a ručam ko siromak. Da je barem Putin koju ispalio nego njet, samo onako jer je oblačno.
Ahhhh i dalje ...+5,53% na cca 54.560
Evo nam zaronio Cape -9,1% na cca 49.310$
😎💔
Obožavam ove Indexe, probudim se ko milijarder a ručam ko siromak. Da je barem Putin koju ispalio nego njet, samo onako jer je oblačno.
https://investiramo.com/dionicari
Republika Hrvatska prodaje ispod cijene minimalne ponude.
Tlači cijenu?
Čitaju forumske mudrolije.💪 Netko je upravo ovo danas spomenuo pa ispipavaju bilo naroda
BCI 5 T/C routes 180000 54584 2857
BPI 5 T/C routes 82500 21966 899
BSI 0 T/C routes 58328 16788 410
BHSI 7 T/C routes 38200 14393 485BDI INDEX 3346 +154
Pa ovo već boooooooooooli kolko probija.
Danas BDI opet u zvijezde leti.
Nema druge, morat će Uprava pozvat onaj SEAL Team koji je zbužo Sjeverni tok da potopi koju kraljičinu ladju.
P.S. Zbog ovakvih požalim što nam više nema druga Tite. On bi ovakvu Upravu odavno zaposlio na Golom ostrvu.
Niste čuli za prodati pa opet kupiti?
Znači prodaš im da povećaju udio onda od nekog nesretnika kupiš po eur niže a ovi kojima si prvo prodao te delistiraju i voilaaa evo te na Njuškalu. Ste tako mislili?
Nitko nije napisao da ide delist do kraja godine.
A inače su mali dioničari poznati po organiziranosti.
Nema tu nikakve zlobe. Dovoljno je poznavati sudionike hrvatskog TK-a.
Dioničar sam i nadam se da se neće pristati na ponudu šakom i kapom, ali nadam se najboljem, pripremam se na najgore.
To ne postoji. Ili ćeš prodat po 53,50 ili nećeš. Nema treće.
da, punomoć se lako napravi
ne moraju bit svih 7+k dioničara, dovoljno prvih 600-700 koji imaju veću količinu, ovo za par desetaka....više manje. A vjerujem da prvih 600-700 znaju malo o vrijednsoti ATPL, pa će se lako organizirati
Zašto čekati stanipani sazivanje Skupštine?
Zašto se već pomalo ne okupiti, barem prvih 50 kojima se ova igra ne sviđa. Za početak bi bilo dovoljno i par riječi u Pomorskoj večeri sa gledišta manjinskih dioničara i osvrt na genijalne poteze Uprave.
Da baš ne slušamo svaki ponedjeljak prosipanje rozih špigulica Domijana i Pavića.
Na slijedecoj Skupstini cu xatraziti ostavku Uprave zbog obezvrijedivanja vrijednosti firme i prodaju iste ispod realnih vrijednosti....
Otići će oni i tako sad kad tnpl ekipa preuzme upravljanje...
Pa naravno nisu ludi da ih zadrže. Izdali jednom izdat će opet. Stara partizanska.
Da, ali ti od toga nećeš imati ništa, eventualno neku daleku divku.
Pa TNPL se još uvijek na HITA-i trguje
Sve 5 no pričekajmo da nas delistiraju.
Meni je nepojmljivo da će ovo netko tko je svojom voljom i pri punoj svijesti na TK prepustiti po 53,50. Na one velike koji su prodali svoje budzašto ne računam, ili su krajnje glupi ili će se već nekako uknjižiti na koji penthouse na Batali Pred mjesec dva bi možda i imao neku sitnu dozu razumijevanja ali sad. Ccc jbg ekipo iz Uprave niste trebali otezat i računati sa iscrpljivanjem malih. Planirali dat ponudu kad je BDI trebao bit u podrumu a on pobjego sa lanca.
Meni nije jer nema svatko mogućnosti ili vremena za čučanje po HITA-i i njuškalu da bi se prodalo dionice.
O njuškalu otompotom. Do tada će Atlantske ladje da prevale jakoooo puno ton/milja.
Drago mi je da ste tu. Pratio sam napise oko TUHO a i čuo neke priče iz ono baš jako jako uskog kruga bivših vlasnika. Slijedom toga kod Pavića "razmazati" može značiti svašta. Uglavnom ružnog.
E sad meni nije jasno, kako mislite "dokapitalizirali" preko burze?
Ma bez brige... dokapitalizirao tako da sam kupio još hrpu dionica po 50 preko burze.
TOP!
Evo čim smo se raspisali pukla brana na lijevoj obali.
Šta nismo već imali neformalnog predstavnika. Gdje nam se usuko, nije vrag da su ga "razmazali" na kruh?
Neformalni predstavnik je još tu. Ne znam što uopće znači ovo razmazali na kruh? Stava sam da svatko mora sam odlučiti što će napraviti s ulaganjem pa zato nisam pisao. Pratim pozorno kao i svi. Osobno sam dokapitalizirao kupnjom dionica preko burze.
Drago mi je da ste tu. Pratio sam napise oko TUHO a i čuo neke priče iz ono baš jako jako uskog kruga bivših vlasnika. Slijedom toga kod Pavića "razmazati" može značiti svašta. Uglavnom ružnog.
E sad meni nije jasno, kako mislite "dokapitalizirali" preko burze?
Na slijedecoj Skupstini cu xatraziti ostavku Uprave zbog obezvrijedivanja vrijednosti firme i prodaju iste ispod realnih vrijednosti....
Uprava je za giljotinu a ne ostavku. Ostavka bi bila dovoljna da je BDI u mjesec dana -50% a ne +100%.
Morali bi se mali pokušati ponovno okupiti...ako se ima volje...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
Šta nismo već imali neformalnog predstavnika. Gdje nam se usuko, nije vrag da su ga "razmazali" na kruh?
Meni je nepojmljivo da će ovo netko tko je svojom voljom i pri punoj svijesti na TK prepustiti po 53,50. Na one velike koji su prodali svoje budzašto ne računam, ili su krajnje glupi ili će se već nekako uknjižiti na koji penthouse na Batali Pred mjesec dva bi možda i imao neku sitnu dozu razumijevanja ali sad. Ccc jbg ekipo iz Uprave niste trebali otezat i računati sa iscrpljivanjem malih. Planirali dat ponudu kad je BDI trebao bit u podrumu a on pobjego sa lanca.
Ja neću ni okom trepnuti na 53,50, pažnju mi mogu privući tek n 70, inače ću ploviti s njima. Nažalost, puno vas je spremno prodati odmah po 53 i Ici dalje, pa se bojim da bi mogli u ponudi skupiti i 70%
Dijelimo mišljenje. Nekako mi je ovdje toplo iako osjećam da sam nevoljen. Ako sam čekao 2 g. kud sad da se istrčavam. Kao i vi kolega, negdje na 70-75 će privući moju pažnju, na 90 me totalno slomit. Vidjet ćemo kako će završiti. Štono bi rekli mudriji, "popratimo do kraja"'!
Tako će i biti...
Pa šta ne stavite sve na 53,4 i odete kući prije fajrunta?
Kad je BDI bio tu negdje oko 3.000 i u slobodnom padu ovom srećkicom se trgovalo po cca 25% višoj cijeni a vidi je sada.
Ajde dajte nam tih 53,50e pa da idemo kući.
Nije dobro....na pragu smo 3000 bodova...biti će teško nafrizirati izvješća😇
Morat će se kosturi iskopavat iz Tutankamonovih vremena.
Strašno
BCI 5 T/C routes 180000 46681 4885
BPI 5 T/C routes 82500 19975 792
BSI 10 T/C routes 58328 15678 719
BHSI 7 T/C routes 38200 13522 506BDI INDEX 2937 +241
Straaasašno!
Kud baš sad u foto finišu.😢