Čim su se počele neke insajderske informacije nabacivat odmah su nam potkresli perje.
Posts by Laudator
-
-
Znači na Igyu je da odluči hoće li biti novi heroj nacije.
-
Sve smo znali prije ulaska u EU šta će bit... Može se diskutirat jel imamo dugoročn o više štete nego koristi. Al ja nemogu vjerovati da je sve po propisima da smeđi dostavljač hrane nezna reći niti 'hvala', 'izvolite', 'dobar dan'. Ako je to šta trazim diskriminacija ili rasizam onda nek admin briše ovaj post .
Treba samo lagano izbjegavat kafiće ili restorane gdje te ne poslužuju na hrvatskom. Još su mi sad počeli nabijat na nos ako ne ostavim manču jer mi je netko skuhao makjato. Hvala lijepa uredno ću preživjeti bez vaših usluga.
-
Mene ovih dana poklopilo na 18,80.
-
tamo je Butković blizu i ne bi bilo čudno da ovo progura, Krk bi se tada razvio bolje nego kopno, kada bi se netko sjetio kakav tunel još nabaciti ispod mora i malu biciklističku stazicu uz to, to bi bio pun pogodak, onda bih i ja počeo kupovati IGHaja
p.s. evo upravo prezentacija na TV, lijepo izgleda, vlak već ide ispod, juri kao lud, e da nam je to dočekati, kaže za 7 godina, znači valja krenuti krave dobro i na vrijeme hraniti, jer samo sedam debelih može ovo realizirati, biće i Ursula koju svoju nam poslati
"Vlak u Krku".
Po dječijim knjižnicama razgrabljeni beseseller.
Ako su sa ovakvim bonbončićem krenuli u izbornu godinu kakav nas tek vatromet bajki čeka u fotofinišu. Bit će da je strašna panika u Središnjici.
-
https://www.novilist.hr/novosti/novi-k…e-megaprojekta/
Evo još jedne prilike za IGH za izradu dokumentacije i nadzor.
Ovo će max dogurati do ppt prezentacija i idejnih maketa.
Čuj oni bi i prugu ugurali, dobro da nisu i avionsku pistu smjestili na 3 level.😆😆💪
-
Nema veze sa temom ali ima veze sa temom.
"Media Solutions u vlasništvu Olega Uskokovića i Bojana Divjaka ( nećak Vladimira Šeksa) preuzela je Novi list, Glas Istre novine i Zadarski list od slovačkog holdinga JOJ Media House… "
Bolje i naši, nego da nam šire agende stranih vlada i stvaraju podijele unutar društva. Još kad bi netko preuzeo Index, da na ne šire ekstremni wokizam i dezinformacije. Recimo Index je od Googlea dobio lani milijun kuna, jer su prepoznati i honorirani u širenju globalističke agende.
Ovo je teški offtopic.
Daaaaa baš su ovi iz hadezeovog kartela nacionalno osviješteni pa tje da nas zakrile od globalističke magle.
Offtopic³
"Media Solutions u vlasništvu Olega Uskokovića i Bojana Divjaka ( nećak Vladimira Šeksa) preuzela je Novi list, Glas Istre novine i Zadarski list od slovačkog holdinga JOJ Media House… "
Ako nista drugo, barem neki od lokalnih medija da se vrate u vlasnistvo (barem nazivno) domicilne ekipe... Ovo je vec smijesno da nijedan medij nije u hrvatskom vlasnistvu...
Veliki napredak. Do sad je NL držao ljestve esdepeovskim đeparima a sad će držati hadezeovskim tapkarošima.
-
-
Kakav muholov danas
-
Ne radite nikakve planove za 2024.. Kraj je blizu.
-
Zadar je ovih dana molitveni centar za mir u svijetu.🙏😇
-
Gledam ZIM (ok, kontejneras, ali svejedno)... Prvo je bio polugodisnji pad sa nekih $24 na $6, ali u 3 dana je narastao na $10.6...
A ATPL cuci tu na tih 52 EUR vec mjesec dana valjda... Koja idiotarija... Bas me zanima kolka ce bit ponuda za preuzimanje...
Ponuda će biti 53,50€ i u to sam 99% siguran. Prihvat ponude će biti svojevrsni test inteligencije pa jedva čekam rezultate.
-
Ko voli nek izvoli, hvala lipa
Uf uf baš sam mislio ženi sad u 55-toj isto predložit ali kad kaže Ivo pričekat ću još 3 godine.
-
Inače putovanje od Rijeke do Zg kad je sve ko po loju traje 4 h a kad su kakvi radovi pa malo bus, malo stajanje, malo čekanje lijepo se može ubit i 6 sati na toj avanturi. Vlak obično od Rijeke do Ogulina vozi sa 3% popunjenosti ako računamo vlakovođe i konduktere. Koliki su to gubici na jednoj vožnji, vjv na nivou jedne godišnje prosječne mirovine. Pa red je da im se nešto i vrati.
-
+RIVP iako se pomalo cijena diže. Valjda postoji i razlog.
Kupuje trezor i diže cijenu što je za svaku pohvalu, mogao bi biti za primjer Adrisu koji nije već godinu dana kupio ni jednu dionicu Adrs2 za trezor pa je cijena dionice nažalost tu gdje je sada.
Kupuje trezor da se napumpaju bonusi a onda opet tobogan.
-
+RIVP iako se pomalo cijena diže. Valjda postoji i razlog.
Kao i svake godine u ovo doba.
-
Koja je to baraba digla cijenu u foto finišu? Ko se oteo kontroli?????
-
Koja je uloga ovih placarskih prodajica CERPA?
Postoji li imalo srama/straha među tih uhljebima?
Jbg šta im je sve do sada prolazilo pa i ja pitam gluposti.
-
Tipična reakcija Hrvateka. Najprije sprdnja, ismijavanje i ignoriranje a onda lelek i kukumavčenje.
-
Gospodo draga, ulazimo u izbornu godinu. Pišite saborskim zastupnicima redom. Bit će ih koji će se odvažiti postaviti prava pitanja na pravom mjestu.