++++OPTE da prostite
- DLKV
i --DLKV. + TPNG
++++OPTE da prostite
- DLKV
i --DLKV. + TPNG
Tisina na OPTE? Nema komentara? Uziva se...
Čak sam i ja od danas u +
++++OPTE da prostite
- DLKV
tajna je u tome da dolazi Valentinovo i zaljubljeni u dionicu dolaze na svoje, čestitke zloćki
Zlocesta jos spava, izgleda da je dugo kuhala jucer....al kad se probudi i ovori oci, gdje ces ljepseg pocetka dana
Uglavnom neko je pomeo onog sto se svaki dan hrabro postavljao prije otvaranja sa cca 25k+ dionica
Nije, taj je zbriso prije 9:30
U petak je nitko neće htjet po 6 kao da je šugava
Možda se zamrzne na ovim razinama jedno vrijeme, dok izvješće ne izađe
Neka dobra vijest (koju svi očekujemo) bi dobro pomogla u stabilizaciji cijene, inače ćeš biti u pravu.
izvješće će biti malo ušminkano, ništa spektakularno, dakle prženje na laganoj vatrici dok ne objave PRODANO!!! (ili NEPRODANO!!!)
Upravo svjedocite zadnjim danima na jednoznamenkastoj cifri. Ogromni volumeni i kolicine. Netko nesto zna prije nas.
ovi sa nalozima 50, 200, 400 sigurno znaju nešto samo nesmiju kazat
U petak je nitko neće htjet po 6 kao da je šugava
- 208 Članova (7 nevidljivih) i 211 Gostiju
- Rekord: 1.969 Korisnika (23. siječnja 202
Još nisu svi pročitali da imamo 3 kupca .
navodno
je li moguće da je već procurilo izvješće? na ovoj dionici to nije ključna stvar ali dobro izvješće ne bi škodilo.
ma kakvo izvješće, to na optimi svakih 10-tak dana euforija pa onda hlađenje
Ovdje se čeka prodaja za neku zaradu a Ingra divlja zbog posla od 30 milijuna kuna u par godina šta mora odradit.
Sa 2 kune katapultirana do 12 kuna.
I love this game rekla bi ivana 😜
Još koji dan i veći promet na Ingri nago vrijednost posla.
Ja bih trebala primiti se kuhače........al' suviše je zanimljivo ..
Još malo i blizu smo onim manekenima na 6,40. onih 80 tisuća komada na asku , i živo me zanima što će kada osvanu prvi na asku ?
to pitanje je već bilo, samo nedostaje odgovor, moje je mišljenje da neće mirno gledati kako im se 15 kn pretvara u 6,40
Ne zamarajte se sa ovima na 6,4. Za doći do njih treba konkretna vijest a ne ovi gatara članci ili barem kockar sa 500k kn viška. Na 6,2-6,3 imate žestoku metlu tako da najprije nju treba iscicat.
Ja bih trebala primiti se kuhače........al' suviše je zanimljivo ..
Još malo i blizu smo onim manekenima na 6,40. onih 80 tisuća komada na asku , i živo me zanima što će kada osvanu prvi na asku ?
Onda će ih Zločesta pohapat samo tako jednim nalogom.
Ovaj Trampuž je i nama solio pamet da se svi zaključamo u podrume. Vidimo kako su mu mjere efikasne u domaji.
Tako je. I uz jake mjere stanje nije dobro i pitanje kada će biti dobro. U tome i jest problem, Hrvatska je među najliberalnijim mjerama u EU i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Kod nas rade kina i kazališta, svi trgovački centri puno radno vrijeme mislim da to uopće nije pametno. Imamo 1.300 mrtvih na milijun. Jako puno ljudi je umrlo izvan bolnice po otpustu pa ne ulaze u statistiku. Mi brojimo bez njih. Zašto nema statistike post covid invalida (mislim na ljude koje su prije bili bez težih bolesti, a danas su ovisni o tuđoj njezi, kisiku i nepokretni) i zato jer su podatci su vrlo uljepšani očito. U takvoj situaciji pumpanje cijena hotela nije pravi put. I na to sve SVJETSKI RAT oko cjepiva pojačava oprez i ne sluti na dobro. Što se sve sada dešava očito ćemo saznati puno kasnije.
Ma sve stoji kolega ali da bi ponovno kupovali po 18 treba barem da se neki doktor raznese (puj puj puj) na Jadranu. Plašenje sa kineskom kijavicom od samozvanih epidemiologa bez srednjoškolskog znanja statistike više ne pali. Ljudi su jednostavno progledali i naučili živjeti sa "virusom".
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kovita-15049378
Ja se nadam najboljem, očekujem najgore. Nije ovo još gotovo.
Ovaj Trampuž je i nama solio pamet da se svi zaključamo u podrume. Vidimo kako su mu mjere efikasne u domaji.
Nekome je baš trebo ovaj jedan komad u portfelju.
Kakva nervoza na 41,80 tko će prije i sad ova 3 se svima gade. Kao kad ostane zadnji čevap na tacni pa se svi prave strašno fini.
kolege, što ste stali sa INGRom? ja zadnji potegnuo prema gore, ajmo slijedeći sad. nećemo stati valjda...
Ne zazivaj vraga. Ako ja uđem ode to na 9.
Mislim da previše katastrofične gledate na hrv turizam i općenito na stanje u ekonomiji. Eto i sami ste rekli da niste više dioničar, pa dijelom i razumijem ovo što pišete
kad je kolega barikb bio u dionici svojedobno je pisao hvalospjeve i pozitivni druk...eto ko bi gori, sad je doli. Dopušteno je sve sto nije moguće sankcionirati. The Rivp is dead. Long live the Rivp!
Sjećam se tih litanija da na velim tiranija sa hvalospjevima Bogu RIVPu na Poslovnom. Bio sam uvjeren da se radi o nekom zaposleniku koji je zadužen za animaciju na burzi. Malo sam se šokirao tonalitetom postova kad se ukazao ovdje.
i neka je prihvaćen da više i to skinemo ovdje sa dnevnog reda. Barem je 100 postova bilo da temu zakon ovo ono.
Otišao je i onaj magarac sa aska sa 50 tisuća komada. I neka mi nitko ne kaže da je bio ozbiljan, da je želio prodati.
Pobuna u kokošinjcu je suzbijena , spremni smo opet predati svoje papiriće .
ako ga nema možda je baš on krenuo s prodajom, trećina prometa je danas Opte, ali je problem što je sve s minusom
A kako znate da je otišao kad je bio na 6.4.? Meni trenutno 6.4 nije vidljivo.