Podnošenje ponuda je završeno 18. ožujka 2020. Proces prodaje je u tijeku.
nisu li neki odmah nakon izvješće krenuli s tim procesom
neka jesu, samo neka stanu. nemam više mjesta u košari za tolike padajuće kruške.
nisu li neki odmah nakon izvješće krenuli s tim procesom
neka jesu, samo neka stanu. nemam više mjesta u košari za tolike padajuće kruške.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…a74c564d987.pdf
Iako je okruženje i dalje neizvjesno, očekujemo da ćemo ostvariti svoje izglede za 2021. godinu
(uključujući izglede Optima Telekoma do kraja lipnja 2021.).
A jel bi kupili po ovoj cjeni da nije u igri prodaja?
Kakvo pitanje? Pa da ne ide prdaja ne bi ni bilo ove teme.
Ne smijem ni gledat kolik mi je udio opte
Od kad sam rekao da neću uzet ni jedan komad više uvalili mi 45.000 kom
![]()
![]()
znači uskoro slijedi javna ponuda od strane laudatora!!?? po kojoj cijeni kolega?
13, ne bi htio da mi je tko zakinut.
I ja... i ja... opte
Ne smijem ni gledat kolik mi je udio opte
Od kad sam rekao da neću uzet ni jedan komad više uvalili mi 45.000 kom
![]()
+ OPTE 1000 kom ![]()
Ako ja ostanem bez normabela, evo nas začas na 1,8.
Ma to bila kava na automatu u ACI marini. Ako takva pomija bude i u kafićima bolje da ne otvaraju.
a skupaaa, aaa
taman koliko (ne)vrijedi
Ma sve 5 ali ko da me pes ugrizo za jxxx. Odem na kavu i izgubim 30milja na opte a ingra divlja kao da su dobili farbanje Eiffelovog tornja.
i što kažu na kavi, oćel skoro otvoriti kafiće
Ma to bila kava na automatu u ACI marini. Ako takva pomija bude i u kafićima bolje da ne otvaraju.
Ma sve 5 ali ko da me pes ugrizo za jxxx. Odem na kavu i izgubim 30milja na opte a ingra divlja kao da su dobili farbanje Eiffelovog tornja.
E nećete mi više ubacivat opte u košaricu. Skidam se sa bida i hote kvragu. Kupovali u pon po 6,9 sad ne vrijedi ni 6,3. Razočarani jer nije probilo 7 u utorak? Ili sam propustio neku kstrofa vijest?
Izraketirala opte na 6,46, 6,26 i 6,18. Sad opet moram zaokruživat.
Display MoreO Jesus.
I ovo sam prespavala 🙃
A hvala mu, za sada .
I mrtvi i novac se na kraju broje. 🙃
Taj nas od jucer granatira.
Ajde, sklanjajte se sa bida 🙃
U ponedjeljak trči da ne pobjegne sad se sklanjaj i spašavaj goli život. Ko to more platit ovakav ringišpil? Najbolje
.
Netko nam se jako naljutio.
zlocesti na koliku količinu zaokružiti?
100 000 kom?
Ja zaokružio na taman toliko da sa 5 banki odem u mirovinu ako se proda za 13. Klasa optimist vulgaris. ![]()
Samo bez sekiracije kolege. Već sam napisao da izvješće puno ne znači za prodaju a meni je više nego očekivano i ništa šokantno ne mogu u njemu pronaći. Bacite pogled na knjigu dioničara. Debeli lagano podebljavaju a mali se vrte u krugu sa par k dionica i zarađuju brokerima plaću. Vjerujem da posljednjih mjesec dana ponovno ulaze samo na višim razinama nego su izašli par dana ranije. Ja sam pred par dana prešao sa količinom u optima fanatika tako da me ne uzimajte za ozbiljno.
A bilo bi lijepo kad bi se svi nevjernici danas iskrcali.
+++ OPTE
Le Leeeee
Radi se o 3 naloga na 7,00.
Što vjv znači da bi mogla bit bježanija na 7,5
.. sa vjerovnikom koji je ujedno i suvlasnik, a to uskoro nece biti .Radi se vjerojatno HTu ili ZABAi - dakle radi se o prodaji.
Nego.. hocemo liznuti ovih 6.7 prije vikenda?
Ja bi radije da liznete ove na 6,5.