Posts by Laudator
-
-
Ja sam super zadovoljan optimom. Svaku reklamaciju riješe mi odmah. Imam mail t-com.hr / ht.hr i funkcionira savršeno već godinama. Grom skurio router, ja prijavio, donio serviser idući dan bez ikakve naplate a živim u prigradu. brzina je malo koma ali istu brzinu mi nude i A1 i HT, tako da....
a kolika Vam je brzina ?
cca 8/1 ali varira
-
Moller, sve je moguće
Prava je istina da ne znamo.
Pa tko misli da neće za više, može izaći. Tko misli da može i više, taj će čekati.
Svi dakle imamo svoju priliku, ili nepriliku.
sto ljudi 200 ćudi
pratite li još neki forum osim poslovni
Ja sam super zadovoljan optimom. Svaku reklamaciju riješe mi odmah. Imam mail t-com.hr / ht.hr i funkcionira savršeno već godinama. Grom skurio router, ja prijavio, donio serviser idući dan bez ikakve naplate a živim u prigradu. brzina je malo koma ali istu brzinu mi nude i A1 i HT, tako da....
-
U
već tjedan dana netko izlazi na 6,5 a vi tek sada vidite da su baš rodbina, prije bih rekao da je to na tragu onoga da kupac neće ovo platiti više od 6 kako se već pisalo prije godinu
da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....
Bit ćemo sretni ako je netko uzme za 1xEBITDA. Barem bi se pročulo nadaleko.
-
Pao internet kupcu.🤣
-
Zadnja tranšica se odigrala u sekundi. Slučajnost?
-
Kakva je ovo selidba?
-
Sorry imao sam pametnijeg posla. Drago mi je da pozorno pratiš optu samo malo manje nervozan bit i bit će sve ok. Vidi mene, meni čist svejedno hoću li na kraju na opti zaradit 1,5 ili 2,5 miliona kunica.
Kolega napisite evra... kake kune.... od onlajn bogatuna su mi jaci samo onlajn huligani
Ja sam ti prestar za huligana a da bi ušao u društvo bogatuna po knjizi dioničara trebalo bi vas barem još 2 x išokirat i istrest iz gaća do 7. mjeseca. Sad sam negdje između 40 i 50. mjesta. Bit ću zadovoljan ako se doguram do prvih 30. Do tada pozdrav, odjavljujem se od daljnjeg komentiranja da mi se ne uzbuđujete previše.
-
ovdje si pisao i pozivao si da se svi nalozi maknu i da će ovaj pobjeći i sad kad je skocio na prvo mjesto koja je tvoja teorija sada...reci nam o mudi vođo
Sorry imao sam pametnijeg posla. Drago mi je da pozorno pratiš optu samo malo manje nervozan bit i bit će sve ok. Vidi mene, meni čist svejedno hoću li na kraju na opti zaradit 1,5 ili 2,5 miliona kunica.
-
i jesi upratio, di će? genije...
Ti nam reci. Sve ti je jasno.
-
Dečkići, šta ste se ubudili.Optu nisam prodao već godinu
Inače su ovdje svakodnevno udara sa nalozima 6-7.000 kom ko od šale pa ovo uopće nije upadljivo.
Ajde ako čitaju neka se skinu ovi na 6,38 - 6,42 ispod junaka pa da malo upratimo kud će.
junačino ti lamentiras i vrtis praznu slamu a već smo utvrdili da si polupao loncice i totalno na krivom tragu, pa sad guras drugi smjer za gatanje.... ako mislis prodat, brate prodaj više (put your money where your mouth is) sta nas maltretiras ovdje... i ne kakaj vise nema smisla...
Inače su ovdje svakodnevno udara sa nalozima 6-7.000 kom ko od šale pa ovo uopće nije upadljivo.
Ajde ako čitaju neka se skinu ovi na 6,38 - 6,42 ispod junaka pa da malo upratimo kud će.
junačino ti lamentiras i vrtis praznu slamu a već smo utvrdili da si polupao loncice i totalno na krivom tragu, pa sad guras drugi smjer za gatanje.... ako mislis prodat, brate prodaj više (put your money where your mouth is) sta nas maltretiras ovdje... i ne kakaj vise nema smisla...
Ne bit nervozan. Capisci?
-
Ma ovo šta gledamo danas je čisti dogovoreni pretovar.
Čudo neviđeno.. Koliko je danas pretovareno mislim da nebi moglo stati u MS Vale Brasil
-
Ma ovo šta gledamo danas je čisti dogovoreni pretovar.
-
Kupcu se nikad ne žuri. Ako se radi o istome da sada pokupi ovih 7.000 u šutu samo bi si digao ljestvicu. Uvijek postoji sutra.
-
To su sve pretpostavke. Na taj način se ne izlazi nego ulazi. Po meni ih baš stavlja ovaj koji je i kupovao jutros. 6,50 mu se čini jeftin ulaz.
-
Jedan dan će i njemu puknuti link, pa će biti krivljavina (a kod nekoga veselje)
a da probate malo razmisliti da li se to baš svaki dan ponavlja slučajno ii bez veze,
isticanjem naloga prije pokretanja trgovanja malo se želi poplašiti ostale sudionike, nakon toga se povlačenjem istih pred samo otvaranje sugerira da se kao fol plašljivac i sam poplašio i da neće prodati tako nisko, onda znači da se može kupovati višlje, jer eto kada on neće prodati sigurno to vrijedi više i krene se lagano kupovati po 6,5 a možda taj isti lagano otpušta i tako to traje od petka i do sada je prodano oko 130k lagano bez da se itko drugi gura ni na bidu ni na asku ispod,
možda je stvarno modni mačak kako navode neki kolege, ali mi se čini da bi netko drugi mogao biti oderan, jer kaže jedan stih zabranjene ovisnosti,
tko igra za raju i zanemaruje taktiku,
završiti će karijeru u nižerazrednom Vratniku
Dakle u 9:28 daje sve po 6:30 a onda u 6:29 iznenada prosvijetljenje i neda ispod 6,50? Ajde, sve je moguće.
-
Padaj mrežo svih mreža, šta se čeka.
Skinuo nalog u 9:29:10. To mi govori da se radio o nekoj sitnoj brokerskoj dušici. Ja se nikad ne bi usudio ovako kockat. Imam takvu brzinu da mi nalog od kompa do prvog stupa putuje minutu.
-
A da je stavio tih 20000 kom na skriveni nalog na 6,32 onda bi bilo - vidi gada kako se hoće jeftino ukrcat.
-
A u kojem to trenutku "zainteresirani" prelaze u status "kupci"?
-
Kao što rekoh. Isti!!! Otpuhalo OPTE, DLKV, ZB i DDJH u sekundi.
žao mi ZB baš je imao realnu cijenu
Zaboravih i INGRu. I ja se ponadao de će nešto uletit.