Kakav će tek vatromet biti u ponedjeljak.
Posts by Laudator
-
-
Najava sjednice Nadzornog odbora https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36775
-
JA PROTIV OPTIME!!!!!!!!!!!! Pa ja sam joj se obećao dok nas smrt ne razdvoji.
-
Onda ti je bolje da počneš pecat oko četvorke.
-
Aaaaaaajmeeeeeeeeeeeeeee kako bi se iskrcoooooooooooo.
-
Još 20 min, taman da se privežemo na 200 kn.
-
Mogli bi mi bit na dan izvješća tamo odakle smo isplovili.
-
u prvih na asku 3791 kom je ravno 50 naloga!! zar još nema velikih prodavača ili su već na vikendu!!??
a kakva je situacija na bidu?
-
Daaa ljudi spavaju zimski san.
kolega neugodno bi se iznenadio koliko je starih zaboravljenih naloga! pa ne bulje svi cijele dane u ekran i lipare kunu!
Evo ja baš posljednjih dana buljim i vidim da je narod prilično aktivan. Nalozi stalno dolaze, odlaze, pomiču se gore, dolje. Danas ako izbacite ovih 10-tak udara od preko 100 komada prosječna transakcija 40tak kom.
-
Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
prosjek pojedine transakcije oko 70 komada. vjerovatno ima puno zaboravljenih naloga na asku koje je ovaj rast počistio.
Daaa ljudi spavaju zimski san.
-
Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
-
Prije koji mjesec firma u bankrotu, blokade računa zbog par tisuća kuna komunalne naknade a sad smo već na 500 i nema kraja.
-
Oho, izgleda da je Mrcash otpustio cash.
Napisao sam još prošli tjedan da sam ušao malo, par tis komada, jer mi je dosadno do bola biti u kešu, ništa se ne događa. Al da očekujem neki spektakl ovdje, ne očekujem. Euro po dioni ako bude meni dosta , zaradit ću za troškove krizme I pričesti, ja sretan žena još sretnija a djeci je svejedno.
Pa to si mogao danas zaradit na Atpl i natrag u keš a ne nam doć ovdje prisipat malodušnost.
-
Sva ta pričica sa "otpuštanjem" je osmišljena da unese dodatnu nervozu kod drhtavih ručica tankih živaca u foto finišu. Tu za Hanficu neće biti ni primisli o manipulciji.
Po tebi bi svaka veća kupoprodaja imala neki dublji, manipulativni, špekulativni smisao.
Uredno i javno objavljena transakcija i opet ne valja.
Pa šta onda zdravo seljački ne napišu KUPOPRODAJA a ne ne mi tu otpuštat goluba pod nosom.
-
Sva ta pričica sa "otpuštanjem" je osmišljena da unese dodatnu nervozu kod drhtavih ručica tankih živaca u foto finišu. Tu za Hanficu neće biti ni primisli o manipulciji.
-
Ako je Ana otpustila veliku količinu dionica, kako to da se nitko nije pojavio na njenom mjestu u top 10 s tom količinom?
Može pojašnjenje pliz?Kako nije? Pa pojavio se skrbnički.
-
jesu li kolege održali obećanje i izložili svoje papiriće na 7,5 itd...itd...
-
Kolege to vam ovako ide. Imali smo prošle godine primjere da su neke dionice bile u samo par dana iz podruma lansirane kroz dimnjak u 5 orbitu, pa su opet malo kopale u podrumu i tako dalje, dakle npr skok u par dana 100% pa zaron 40% i tako par valova. I sada nešto čvoknete u prvom valu, pa propustite drugi i smjestite se vrlo nisko sa nalogićem, niš posebno recimo 6.000 kn jer vam Trader dozvoljava postavljanje naloga +-50% od trenutne cijene. I tako čekate treći val koji nikako da dođe i dionica se stabilizira negdje iznad cijene 60-70% iznad one na kojoj ste priželjkivali da vas ponovno poklopi u padu. Malo dižete, spuštate cijenu, mijenjate količine ali nema propadanja. Dosadi vam i nakon 10tak izmjena u mjesec dana otkažete nalog i oslobodite sredstva. ALI!!!! Otkazali ste nalog u trenutku kada je cijena vašeg naloga na razini recimo 55% ispod trenutne tržne. Ako svaki dan buljite u gledalicu sigurno mrdate naloge, zadajete, otkazujete svakodnevno par takvih naloga, uglavnom ubijate vrijeme na ovoj smijuriji od kladionice pompozno nazvane ZSE. To je barem stotinjak sumnjivih radnji u tijeku godine, minimalus. I eto vam razloga da vam CSI Hanfa pošalje ljubavno pismo.
-
"Hrvati se masovno NE žele cjepiti. To je strašno loše i pogubno za ekonomiju i zdravlje. " Pa dobro Barikbče čovječe sramiš li se ti svojih upisa bar.
-
Trebali bi zaista svi sutra sve svoje papire izložiti na prodaji pa neka HANFA i njihov odjel za forenziku luduje.