Ovo je fora. Postaviš bid vrlo nisko ze neku ludo volatilnu dionicu (meni je dozvoljeno odstupanje do +/- 50% od trenutne cijene) i nadaš se da će te poklopit kada zaroni. I tako cijena se vucara tu negdje ali nikako da te pokupi i na kraju odleti u nebo a ti osto sam na pustom otoku. Nakon tjedan dva vidiš da od toga ništa i da se cijena neće tako brzo vratiti i otkažeš nalog koji je sada cca 60% niži od trenutne tržne. Eeeee ali ne može to tako. Big Hanfa Sister sve gleda i moraš objašnjavat jesi li ili nisi manipuliro cijenom i zašto si otkazao nalog kada je cijena odstupala 65%.
Posts by Laudator
-
-
Znači dogovore se muž i žena da će sinu prvorođencu za svadbu poklonit garsonjeru i stave naloge isti dan, prodaju ali hooops, umjesto na piru završe u prdekani.
-
Čast mi je biti u ovakvom društvu. Svi se nakrcali po 185 svi sve prodali po 380. Pa koji su ovi između mameimgaspalim? Osim mene.🤣
-
ma oću da, radi 15 komada rasitnjavati 1000
Mislim da nema razine na kojoj ja danas nisam kupovala. Mislim da mi mentor ne bi bio zadovoljan pa se nadam da ne cita ovo.:))
Mensecini da je Moller ipak usitnio onu iljadarku i da je to opet kod mene zavrsilo po raznim cijenama. :)) Meni sve povoljno. :)) To se zove vjera. :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Školski vas išamaralo.🤣
-
Samo strpljenja. Ima ih dosta koji su kupovali 250-300. Čekam da se oni uspaničare i uzmu svoj burek.
-
eto ga na...u tri tjedna od koma fuj firme preko rakete i samo nebo je granica do suza, gubitaka, ispalih bureka......ma gušt mi vas je čitat
-
+Atpl 353
+Atpl 350 navlakuša
-
Super ste mi vi kojima je cijela Hr Zagreb. Evo ja gledam od ljeta lokalnu firmu kako petlja od prošlog ljeta u ovom mome selu na potezu od nepunih kilometra. Samo su jednu cesticu i to sporednu trebali prekopat. Stalni se nešto vraćaju, pa vire iz šahti, pa kopaju po ormarićima, zadnja dva dana postavljaju još jedan ormarić. Itd.....
-
Ja svojih 900 kom ne prodajem prije drugog izvješča. Pa šta bude.
-
netko skuplja skrivunim na 353... kupio i ja pa da vidimo da(o)lje
Uzeo i ja malo.
-
Jel vam šljaka Agram?
-
Pi x oko...... 100 mil € / 70 mil dionica = i tu smo negdje.
-
Znači cijena za opte oko 9,5 kn. Ajde moglo je i bolje ali nisam nezadovoljan.
-
Koliki je tada bio dug?
1.555.657 tisuća HRK
Tko nije u stanju doći do slijedećih podataka, moja preporuka mu je da se ostavi investiranja.
OMG ulogiro si se samo da mi pametuješ.
-
Dok kolege računaju koliki je dug bio tada, a koliki je sada.... mi nastavljamo s plovidbom. I ubrzavamo....
Jel se kapetan stigao ukrcat od tolike brzine?
-
Baš me zanima koliko ovdje ima investitora koji su svjedočili onoj brutali od rasta 2007. godine. Svi koji su se uključili na burzu kasnije koji su godinama svjedočili jednom koraku naprijed, pa dva ili tri koraka nazad nisu niti svjesni kako brodarske dionice mogu rasti. Čini se da doista dolazi ta savršena oluja nikad viđena u povijesti, od 2. svj. rata naovamo. A čak i ako bude oluja na razini 2007. godine, mada se čini i sve govori u prilog tome da je to 2007. bila kamilica naspram ovog što nam dolazi.... vjerujte da dionica ATPL bez problema ide na 4 znamenke, a prva znamenka neće biti 1.
Upravo tako. S tim da je 3 vec bilo, a tonaza nam je ista kao i onomad.
Koliki je tada bio dug?
-
A šta berete tuđu brigu. Možda je čovjek jutros među prvima ušao natrag. Ni prvi ni zadnji koji voli da novčići vikend provedu sa obitelji.
-
Ma šta je ovo, nije vrag da nam se pomorci vraćaju.
-
Pa koji su onda ovo neznalice što se iskrcavaju po kilu komada?
-
jučer
- OPTE - sve što je ostalo
Maaa daj. Vratit ćeš se ti nama na 8,5.