1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 17, 2021 at 10:07 AM

Dobar posao je napravio ovaj istresatović.

• Laudator
    • May 17, 2021 at 9:45 AM

Preletačević u ATPL

• Laudator
    • May 17, 2021 at 9:41 AM
    Quote from JoSko111

Ovdje je gotovo. Bida nema nikakvog više skoro. Da li se je išta već doznalo?

Dobra prilika za dokup ako itko još ima neku šušku za opte.

• Laudator
    • May 16, 2021 at 2:33 PM

Mene kod Opte najviše ovo brine. Ako ja i žena idemo za naših cca 150.000 dionica zajedno kod istog bilježnika ovjeriti ponudu nakon objave hoće li nas Hanfica optužiti za UZP, zabit nam 40.000.000 kazne svakom i bacit u prdekanu.

• Laudator
    • May 16, 2021 at 9:32 AM

Vi se kolega baš uprli brinut za tuđe novce. To mi nekako isto kao i što se odjednom doktori jako sekiraju oko tuđeg zdravlja. Ako ste vani šta vas zabole ako želite unutra, prije objave vam neće niže od 5,8 koliko god vi ronili suze.

• Laudator
    • May 16, 2021 at 9:28 AM

U

Quote from Jubito
    Quote from zlocesti

Ajme malodušnih.

A tamo nam se na grafu leptirići smiješe

Sve će svima biti dobro. A ako i ne bude, sam pao, sam se ubio. Poliži šapicu i vozi dalje :S

Svi smo oduvijek znali sve rizike i potencijal nagrade, i što smo sada malodušni :/

Tješi nas i lekcije nam dijeli kolegica koja se pohvalila da je "Opte prepustila u ruke Boga od Burze i da je u redu na Mediki".

Propovjed bez rizika i sa distance, malo licemjerno. :S

A o grafovima bolje da ne pričamo.

Display More
  • OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • May 14, 2021 at 3:55 PM

Hoće HANFA pisat Askerima kud su nestali tako naglo?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • May 14, 2021 at 3:34 PM

a zamisli imati otvoren nalog i na asku i bidu istovremeno 8| 8| to je već za streljački stroj

• Laudator
    • May 14, 2021 at 3:00 PM

Ovo je fora. Postaviš bid vrlo nisko ze neku ludo volatilnu dionicu (meni je dozvoljeno odstupanje do +/- 50% od trenutne cijene) i nadaš se da će te poklopit kada zaroni. I tako cijena se vucara tu negdje ali nikako da te pokupi i na kraju odleti u nebo a ti osto sam na pustom otoku. Nakon tjedan dva vidiš da od toga ništa i da se cijena neće tako brzo vratiti i otkažeš nalog koji je sada cca 60% niži od trenutne tržne. Eeeee ali ne može to tako. Big Hanfa Sister sve gleda i moraš objašnjavat jesi li ili nisi manipuliro cijenom i zašto si otkazao nalog kada je cijena odstupala 65%. :D :D :D ;( ;( ;(

• Laudator
    • May 14, 2021 at 2:41 PM

Znači dogovore se muž i žena da će sinu prvorođencu za svadbu poklonit garsonjeru i stave naloge isti dan, prodaju ali hooops, umjesto na piru završe u prdekani.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • May 13, 2021 at 1:23 PM

Čast mi je biti u ovakvom društvu. Svi se nakrcali po 185 svi sve prodali po 380. Pa koji su ovi između mameimgaspalim? Osim mene.🤣

• Laudator
    • May 13, 2021 at 1:19 PM
    Quote from Kvark
    Quote from Moller

ma oću da, radi 15 komada rasitnjavati 1000 <3 ^^

Mislim da nema razine na kojoj ja danas nisam kupovala. Mislim da mi mentor ne bi bio zadovoljan pa se nadam da ne cita ovo.:))

Mensecini da je Moller ipak usitnio onu iljadarku i da je to opet kod mene zavrsilo po raznim cijenama. :)) Meni sve povoljno. :)) To se zove vjera. :))

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Školski vas išamaralo.🤣

• Laudator
    • May 13, 2021 at 1:11 PM

Samo strpljenja. Ima ih dosta koji su kupovali 250-300. Čekam da se oni uspaničare i uzmu svoj burek.

• Laudator
    • May 13, 2021 at 12:58 PM

eto ga na...u tri tjedna od koma fuj firme preko rakete i samo nebo je granica do suza, gubitaka, ispalih bureka......ma gušt mi vas je čitat

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 12, 2021 at 3:45 PM

+Atpl 353

+Atpl 350 navlakuša

• Laudator
    • May 12, 2021 at 12:49 PM

Super ste mi vi kojima je cijela Hr Zagreb. Evo ja gledam od ljeta lokalnu firmu kako petlja od prošlog ljeta u ovom mome selu na potezu od nepunih kilometra. Samo su jednu cesticu i to sporednu trebali prekopat. Stalni se nešto vraćaju, pa vire iz šahti, pa kopaju po ormarićima, zadnja dva dana postavljaju još jedan ormarić. Itd.....

• Laudator
    • May 12, 2021 at 10:39 AM

Ja svojih 900 kom ne prodajem prije drugog izvješča. Pa šta bude.

• Laudator
    • May 12, 2021 at 10:26 AM
    Quote from NaBiduAsku

netko skuplja skrivunim na 353... kupio i ja pa da vidimo da(o)lje

Uzeo i ja malo.

• Laudator
    • May 12, 2021 at 9:07 AM

Jel vam šljaka Agram?

• Laudator
    • May 10, 2021 at 6:23 PM

Pi x oko...... 100 mil € / 70 mil dionica = i tu smo negdje.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt