1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Laudator
    • May 24, 2021 at 9:42 AM

Kako je moguće postaviti cijenu na ask 99% ispod zadnje? Meni ne dozvoljava +/-50% odstupanje a i za manje sam morao objašnjavati bigbrotheru.

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • May 21, 2021 at 2:49 PM

Pa nećemo se valjda i u DLKV prebacivat iz Optice?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Laudator
    • May 21, 2021 at 2:47 PM

Šta nije slična operacija bila pred par mjeseci? Evo DLKV za mjesec dana natrag na 6 kn sa starim igračima opeglanih gaća i mnogima bez gaća ni za na štap zataknut.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • May 21, 2021 at 8:16 AM

Ma nema nikakvih tenzija, čak se osjeća lagano strujanje optimizma. Doduše Jubito je baniran pa se pozitiva malo raspojasala.

• Laudator
    • May 20, 2021 at 6:53 PM

3-mjesečni prosjek je 6,25 kn. Barem po meni.

• Laudator
    • May 20, 2021 at 4:25 PM

Ako su se igrale igrice ispod stola da se zalevate svi izvan klana Zaba- HT mogli bi se opeći sa otkupom od malih.

• Laudator
    • May 20, 2021 at 1:27 PM

Znači ako se prodalo po 9 malima ide po prosjeku?🤔

• Laudator
    • May 20, 2021 at 12:32 PM

Mislim da je tromjesečni bitan ako je Optima prodana po 2 kn. Inače...

• Laudator
    • May 19, 2021 at 8:14 PM
    Quote from Jubito
    Quote from Laudator

Kakav si ti spletkaroš. :love:

Mislim da nisam, samo razmišljam na glas. Ja ne navlačim druge da naprave nešto što bi meni koristilo. Nadam se da sam koliko-toliko korektan i informativan i zbilja se trudim biti takav.

U meni se lomi da li prodati ili držati do kraja, a mislim da za čekanje kraja nemam vremena, jer će se ovo otegnuti i u iduću godinu, a do kraja godine će mi trebati cash.

Općenito mislim da ono što mi tu napišemo ima vrlo malen ili nikakav utjecaj na bilo koju cijenu dionice, možda na neku pojedinačnu reakciju ili odluku, ali u globalu nema nikakvog bitnog utjecaja.

Vjerujem Ti. Ti si utjelovljenje Majke Tereze, Beroša i Alemke - 3-u-1.

• Laudator
    • May 19, 2021 at 7:37 PM
    Quote from Jubito
    Quote from MickeyM

Ja znam da ako HT ne riješi nešto sa AZTN da bude u krilo ZABE palo! A onda vi svi i ja skup s vama razmišljajmo što se bude dalje događalo!

Ja o tome glasno razmišljam već sada, a isto tako znam da nam u tom slučaju neće biti lako i da se na to treba psihički pripremiti već sada.

Ili čekati prvu priliku za izlazak. Možda se do kraja lipnja pruži prilika. Nadam se da hoće, jer se uvijek pred neki bitan datum vezan za postupak prodaje trgovina zakotrlja i mislim da sam na korak do odluke da u tom slučaju spasim što se spasiti dade.

Kakav si ti spletkaroš. :love:

• Laudator
    • May 19, 2021 at 6:17 PM
    Quote from crnispot

Iskreno, nije mi baš jasan ovaj sentiment ovdje. Ne vidim da se išta suštinski promijenilo. Jedina stvar koja vidim da je drugačija je da su pojedinci shvatili nešto na što su trebali biti spremni od početka, a to je da HT neće ovo pustiti sve dok zakonski ne mora. Glupi nisu pa da naprave drugačije.

S te strane, ni od tog rok u srpnju ne očekujem neko rješenje. Ne bi me iznenadilo da izađe neka obavijest HT-a u smislu 'evo, mi smo probali, nije prošlo pa nek prodaje tko hoće'. Na taj način će jačanje drugog ili možebitnog trećeg operatera odgoditi za još neki period. A ovdje će nastupiti kolektivna šizofrenija. :D

A mogla bi bit i kolektivna šizofrenija kad krene nakon dana D ujutro lupanje po asku a aska neeeeema. :* :D :D :D

• Laudator
    • May 19, 2021 at 5:20 PM

hmmm....26.2. otpustila dionice po 6,7 kn, 25.3. ostavka u NO.....znači li to da je već tada pao deal oko prodaje?

• Laudator
    • May 19, 2021 at 5:00 PM
    Quote from renchi

Postoji li kakva cijenovno osjetljiva informacija koja je zadrzana od suvlasnika i javnosti a koja je dovela do.pada cijene na 5,7 kuna nakon sto je bivsa clanica uprave netom prije nego je dala ostavku u upravi prodala dionice po 6,7 kuna ?

Sa 5,6 na 5,7 u foto finišu.

- utjecanje na zaključnu cijenu??

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • May 19, 2021 at 4:38 PM
    Quote from Flight
    Quote from renchi

Postoji li kakva cijenovno osjetljiva informacija koja je zadrzana od suvlasnika i javnosti a koja je dovela do.pada cijene na 5,7 kuna nakon sto je bivsa clanica uprave netom prije nego je dala ostavku u upravi prodala dionice po 6,7 kuna ?

Ne. Barem ne službena.

Na 5,6. Ovo dizanje na 5,7 je manipulacija.

• Laudator
    • May 19, 2021 at 9:00 AM
    Quote from JoSko111
    Quote from Laudator

Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???

Pa svaka škola je skupa. Ja nemam ništa protiv da svi izađu koji se boje. Tako i tako je sve već dogovoreno. Cijena gdje se mali dodavaju sa 10 000 kom je nebitna.

Pa ako je sve dogovoreno onda neka objave jer je upravo neobjavljivanje po meni manipulacija. Te priče o "kineskom zidu" neka okače mačku o rep. Tu je previše nas već predugo zarobljeno sa lovom i propustili smo brdo prilika pa ako mislite da će općenito za burzu biti dobro da nas svih izlevate onda OK. Samo molim Admina da više ne pušta postove sa žalopojkama o placarskom prometu i njusra od burze.

• Laudator
    • May 19, 2021 at 8:50 AM
    Quote from JoSko111

Zašto ovoliko nervoze ujutro? Ovo ne može loše završiti. Malo se love još prestrašeni i to je to. Prometi su nikakvi.

Nema straha.

Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???

• Laudator
    • May 19, 2021 at 8:20 AM
    Quote from Flight
    Quote from renchi

Ako se manipulira cijenom optime da se sruši tromjesečni prosjek i na taj način opet opljačkaju mali dioničari kome se to treba prijaviti

onaj koji to radi, ako radi, ujedno ta osoba treba za to i osobno odgovarati. Radi se o prilično velikim novcima koje bi ta osoba htjela zamračiti.

Koliki je tromjesecni prosjek optime ?

Tko kupuje i prodaje ? Zašto je 20 000 dionica protrgovano znatno ispod cijene koju je postigla manjinska dioničarka A Hanžeković ?

Kome, tj kojoj ustanovi se treba prijaviti sumnjive transakcije ?

A sve sumnje na manipulacije bi trebalo prijaviti svakako regulatoru..... na Potrosaci@hanfa.hr s naznakom "Predstavka"!

Display More

Ja sam morao odgovarati na nebulozna pitanja Hanfi pa bi shodno tome tebalo bi svakodnevno pratiti trgovanje optom i konkretne primjere svakodnevno prijavljivati Hanfi. Pa ako im dođe desetak prijava dnevno možda nešto i naprave iako se ovdje radi o velikoj ribi pa sumnjam. Da vidimo hoće li onda biti strašila.

• Laudator
    • May 18, 2021 at 12:31 PM

Zavrtilo 3OPTE za 1.200.000 vjeverica. Opet netko bacio lovu u bunar?

• Laudator
    • May 17, 2021 at 5:57 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Laudator

Ajde brate trolaš ovdje zabrinutost svaki dan i recikliraš nam ono što smo doktorirali 100x. Ako cvikaš prodaj i begaj. Ako hoćeš kupit niže, reci pošto, da ti svatko od nas iskrca malo samo da te ne moramo gledat više.

Koja je razlika izmedju njegovog zabrinutog "trolanja" i vaseg optimisticnog "trolanja" nema ga svak ima pravo na svoj stav prema svom vidjenju, ako se ne slazete imate onda svoje kontra argumente, a drugi citatelji ce sami zakljucit svoj stav i to je to, na kraju dana svak svoje odluke donosi.

Od mog "optimističnog" trolanja možete samo pronaći tvrdnju da ništa prije početka srpnja ne trebamo očekivat a ova jubituliranja svakodnevna ne mogu nikako nazvati argumentima.

• Laudator
    • May 17, 2021 at 5:37 PM
    Quote from Jubito
    Quote from MickeyM

Ima kome... HT hoce!

HT ne smije kupiti, to je jedino sigurno, osim ako se i tu nešto ne promijeni.

Znam da sam dosadan i da svima idem na živce, a idem na živce i samom sebi, ali situacija nije blistava i zato sam nervozan.

Optima je sve lošija, to polako liči na ruinu koja bi bez HT-a kihnula u roku odmah.

ZEM su najavili za dva-tri-četiri tjedna prije skoro 3 mjeseca, a nema ga na vidiku, Hanžekovićka je prodala za 6,70 pa sad čovjek ne zna da li je to najniža moguća cijena ili ju je ona dobila sa premijom.

Zajam HT-a 200.000.000,00kn + kamate stoji nad glavom, mora se vratiti do 30.06. i bog zna što se i iz toga može izroditi.

Vijesti o kupcima nikakvih na vidiku, a još je malo manje od dva mjeseca ostalo do prestanka upravljanja od strane HT-a.

HT nema obvezu prodati nego ima obvezu prestati upravljati od 10.07.2021..

A sad i dionica polako tone iz dana u dan, a logika bi bila da sada u stvari pomalo raste ako je netko želi kupiti.

Toliko od mene.

Display More

Ajde brate trolaš ovdje zabrinutost svaki dan i recikliraš nam ono što smo doktorirali 100x. Ako cvikaš prodaj i begaj. Ako hoćeš kupit niže, reci pošto, da ti svatko od nas iskrca malo samo da te ne moramo gledat više.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt