Šteta što je nisu printali na one hostije za torte pa da ih možemo korisnije reciklirat ovako samo otpad rade.
Posts by Laudator
-
-
Pa i Janica i Ivica su se lomili na skijama pa gdje neće ovi šminkeri.
-
Mislim da morate ući u profil.
Naše punomoći su kod Vergilija pa za sada čekam da vidim šta ćemo sa njima ili selimo xaxa u drugu košaricu.
sori, da Vergilija sam htjela kontaktirati, pobrkali mi se lončići. Budem već skužila. Možda i imam neka ograničenja od strane admina jer sam nova.
Imate poruku.
-
Izgleda cijepljen od socijalne osjetljivosti. Igra svoju igru.
-
Lijepo se lupa po bidu od kako smo se raspisali.
A ja se polakomio pa digo prodajni na 75.
-
U ovo se neće upuštati jaka odvjetnička društva (kontaktirao jednog). Oni ni sami ne znaju sa kime su umreženi frontalno i pozadinski. Eventualno neki mladi, nadobudni.
Evo odgovora mog prijatelja iz jednog od TOP5 odvjetnika:
za tebe da kolektivne akcije ne / uvijek ima par idiota
mislim da vam je prijatelj sasvim korektno pojasnio stanje, sve ostalo izvan redovnog im posla su dodatna opterećenja, da ne kažem za.ebancija za njih, a nema tu neke opipljive love
Kao što rekoh.....nek se jave mladi i ambiciozni.
-
Hvala!
Malo sam izmjenila tekst i poslala im.
Laudator nova sam na forumu, pa ne znam kako Vas mogu kontaktirati za punomoć za zastupanje. Ne vidim nigdje kako se šalju privatne poruke.
Mislim da morate ući u profil.
Naše punomoći su kod Vergilija pa za sada čekam da vidim šta ćemo sa njima ili selimo xaxa u drugu košaricu.
-
U ovo se neće upuštati jaka odvjetnička društva (kontaktirao jednog). Oni ni sami ne znaju sa kime su umreženi frontalno i pozadinski. Eventualno neki mladi, nadobudni.
Evo odgovora mog prijatelja iz jednog od TOP5 odvjetnika:
za tebe da kolektivne akcije ne / uvijek ima par idiota
-
Poštovana/poštovani,
ovim automatskim odgovorom potvrđujemo da je Vaša poruka zaprimljena u pisarnicu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku.
--
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga
Ured glavnog tajnika
Direkcija za opće i administrativne poslove
Pisarnica
Franje Račkoga 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 6173 200
e-mail: pisarnica@hanfa.hr
-
Nisu "Upravni" nego "Izvršni" direktori. Jel to šta bitno mijenja?
-
Na internet stranici Hanfe sam popunio Upit
Postovani, u svezi Ponude za Otkup dionica drustva Atlantska Plovidba d.d, od strane Tankerska Plovidba, Upravni Direktori drustva Atlantska Plovidba, poslali su Obavijest o nakani prodaje dionica u njihovom vlasnistvu i prihvatu ponude. Tom potpisanom izjavom su prekrsili akte Drustva Atlantska Plovidba, tj. akt 47 o nagradama direktora, gdje se tocno navodi Lock - Up period od 3 godine od datuma stjecanja nagradnih dionica. Taj period istjece 2026. Nadalje, smatram da prodaja dionica od strane nekih malih dionicara, nakon objave Obavjesti je pravno upitna jer, moze biti donesena s pogresnim uvjerenjem da Upravni Direktori takodjer prodaju. Molim Vas za Vas odgovor na navedeni upit i radnje koje ce biti poduzete u ispravljanju ove pogreske. Unaprijed zahvaljujem
Bilo bi dobro kad bi nas jos par zasulo upitom...
Može link gdje se može poslati upit?
Oooooo dobrodošli Darla!!!
ili
obrazac na https://www.hanfa.hr/info/kontakt/
-
Ima neki službeni mail za prijave da mi ne završi kod tajnice koja je na porodiljnom?
-
Na internet stranici Hanfe sam popunio Upit
Postovani, u svezi Ponude za Otkup dionica drustva Atlantska Plovidba d.d, od strane Tankerska Plovidba, Upravni Direktori drustva Atlantska Plovidba, poslali su Obavijest o nakani prodaje dionica u njihovom vlasnistvu i prihvatu ponude. Tom potpisanom izjavom su prekrsili akte Drustva Atlantska Plovidba, tj. akt 47 o nagradama direktora, gdje se tocno navodi Lock - Up period od 3 godine od datuma stjecanja nagradnih dionica. Taj period istjece 2026. Nadalje, smatram da prodaja dionica od strane nekih malih dionicara, nakon objave Obavjesti je pravno upitna jer, moze biti donesena s pogresnim uvjerenjem da Upravni Direktori takodjer prodaju. Molim Vas za Vas odgovor na navedeni upit i radnje koje ce biti poduzete u ispravljanju ove pogreske. Unaprijed zahvaljujem
Bilo bi dobro kad bi nas jos par zasulo upitom...
Ide moj.
-
Moze li tko kontaktirat Vergilija da ovo krene?
Slabo nam se javlja Vergilije.
Jedan pamfletic od stare Zna Se ekipe iz Dubrovackog.... Izgleda da bas ne ide kako su zamislili.
Ma oni su to po direktivi napisali da male uplase, nravno da nece prodati, poslje ce reci da su htjeli, ali nisu mogli zbog toga sto nije proslo 3. Godine 🙃.
Nego koje su sankcije za obmanjivanje drugih dionicara 🤔? Da vidimo sto kaze hanfa i zakon 😎
Nema ovdje izmotavanja, mislili smo ovo-ono. Izjavili su da prihvaćaju Ponudu.
-
Onog trenutka kad su obznanili potpisanu obavijest, oni su prekrsili zakon. Pitanje koje ja imam je kako obavijestiti Hanfu. Ima li netko iz Zagreba za to ucinit ili?
Pa najbolje da netko viješt složi pitanje/prijavu hanfi i da je svi pojedinačno pošaljemo.
-
Preletio sve Akte društva. Nisam baš uočio tu klauzulu od držanju dionica 3 godine. Jel netko bolje sreće?
-
Nije mi jasno kako ce prodat ako po statutu imaju lock period od 3 godine da ih ne smiju prodat, trebalo bi im poslat mail da se ocituju ili to ne vrijedi za izvrsne direktore nego samo za upravni odbor treba to procitat malo bolje ?
Izgleda zaboravio na taj Lock dio
Pa onda je ekipa zrela za jednu tužbu zbog obmanjivanje malih. Iako me čudi takav propust, no kad je žurbica frkica i lakomica svašta se potkrade.
-
Stigla ponuda. Odložena pored okruglog registratora.
-
Kao da on zna šta govori. Trkelja šta mu kažu. Radničko vijeće ga podržava a i budućem vlasniku je svakodnevno na miloklizu. Za sad je miran.
-
Već poslovična trkeljavost kod Kraljice. Stigo i ISPRAVAK!
Već poslovična trkeljavost kod Kraljice. Stigo i ISPRAVAK!
Da ne čitate. Ubacili milokliz Radničkog vijeća.