Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
Pa u ZG se raznose etaže zbog par tisuća oera a ovdje je netko u minusu milion. Mislim da ipak nije o tome riječ i da svi mirno nanaju.
Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
Pa u ZG se raznose etaže zbog par tisuća oera a ovdje je netko u minusu milion. Mislim da ipak nije o tome riječ i da svi mirno nanaju.
Na hr.investiramo.com su ažurniji
ljudi opustite se to sam bio ja... kakve odma teorije zavjere ... btc u dipu tako da ....
Pa čovjek vam je sve objasnio u petak. Šta paničarite.
Znači on se iskipavo u petak. Izgleda da i on zna o prodaji koliko i ja.
Šta to znači da je A1 sretan prosac?
neki su jutros pisali da će se moći jeftinije ulaziti, đe zapelo ?
morat ćeš se najprije istrest pa tek onda ako šta uljeti
Za sada je prosjek još uvijek iznad 6 a bio bi i oko 6,2 da nije bilo onog Izbavitelja u petak. Dakle, Stay Tuned!
Dosta priče!!! SHOW ME THE MONEY!!!!!!!!!!!!!!!
Da u kućnom savjetu.
a što vi imate protiv nas od 5 do 12, moramo i mi od nečega živjeti, a meni osobno je dovoljno i od 5 do 8
Dapače.. ispada da ste bili i mudriji..
Barem niste proživjetli svakojake šokove kao mi, a sad je cijena i povoljnija od mog prosjeka
Ne soli mi ranu. Pardon rane.
Već poslali ispravak. Kakva žurba, kakva petljancija.
Ma ljudi, samo cool. Nemojte spušit novce sad u foto finišu a da netko zaradi u 5 do 12. Rekli su "kineski zid" i želim vjerovat da je tako. To što netko skuri na živce pa pogura domino a mi od toga napravimo 100 teorija tko nam je kriv. Nisu ništa napravili da bi i za 1% izmuljali postavljena pravila. Da im se ne da prodat to je trebalo biti jasno od prvog dana a to po meni samo znači da VRIJEDI BITI STRPLJIV i izdržat!!!
a što vi imate protiv nas od 5 do 12, moramo i mi od nečega živjeti, a meni osobno je dovoljno i od 5 do 8
Ma bit će papirića za svih samo mojih se ne bute dočepali.
Smak svijeta , i Flight izgubio vjeru ?????
Headhunter dobro kaže, od objave do odobrenja regulatora potrebno je nekakvo vrijeme, a netko formalno mora upravljati
tvrtkom
Sve skupa, ništa. Još uvijek ne znamo ništa
Mada je neki dan netko istresao po bidu valjda 80 tisuća komada. Možda on nešto zna
Ma kakva vjera, čak ni sekta. Mi smo kult. Jednom uđeš, nema izlaza a da glavu ne ostaviš.
Ma ljudi, samo cool. Nemojte spušit novce sad u foto finišu a da netko zaradi u 5 do 12. Rekli su "kineski zid" i želim vjerovat da je tako. To što netko skuri na živce pa pogura domino a mi od toga napravimo 100 teorija tko nam je kriv. Nisu ništa napravili da bi i za 1% izmuljali postavljena pravila. Da im se ne da prodat to je trebalo biti jasno od prvog dana a to po meni samo znači da VRIJEDI BITI STRPLJIV i izdržat!!!
dosta šaroliko društvo u NO.. s druge strane tu promjenu su morali donijeti.. jel društvo i dalje mora funkcionirati.. i da je prodano još uvijek se trebaju dobiti
određena odobrenja za tu transakciju..
Upravo tako. I da je prodano nećemo mi šolde vidjet u ovoj godini.
Kao što sam i sumnjao. HT se i nije bavio prodajom nego je samo ispunjavao AZTN uvjete. Korona im je došla ko naručena za otezanje. E sad tko još uvijek ima novaca za ulaz u Optu imat će prilike jeftino se nadokupit. Tko izleti sretno a sretno i nama koji ostajemo. Prestajem pratit cijenu opte dok ne dobijem ponudu na adresu pa koliko to trajalo.
p.s. nadam se da griješim i da je utakmica gotova
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec
Oooooj.b.t. to će v moje selo doć nigdara.
Ljudi su oprezni, uvukao se strah.
izgleda se jedan riješio straha, ako je na forumu bilo bi dobro da nam otkrije kako mu je uspjelo, dvi tri žeste pa u napad?
Jedino što sam koliko-toliko siguran je da nema produžetaka.
kakvi produžeci, našem VAR-u( Hanfi) se prispalo i za regularnog vremena
Pa već se pohvalili da se prebacuje u crypto.
U Raiff dobrovoljnom sam od njihova prvog dana. Nakupilo se ali su prinosi tuga. Da nema poticaja odavno bi odustao. Mislim za 1-2 g. prekinut mazanje vrata guski. Stvarno se nimalo ne trude a portfelj im je koma. Trebali bi naknadu za upravljanje donirat jer je nisu ničim zaradili.
Tko se misli ukrcat/iskrcat ima vremena. 11.7 biti će usko grlo za jedno i drugo. Ja se nadam da će biti veća navala na utovar.