Ono što je sigurno je da Ane više ne broji dane, ona je svoje ispustila po znatno višoj cijeni od današnje.
Ispada da tko prije ispusti više se opusti
Gdje je samo našla tog naivnog papka koji joj je iskipo 15 miliona vjeverica.
Ono što je sigurno je da Ane više ne broji dane, ona je svoje ispustila po znatno višoj cijeni od današnje.
Ispada da tko prije ispusti više se opusti
Gdje je samo našla tog naivnog papka koji joj je iskipo 15 miliona vjeverica.
Gledajte na Krešu kao našeg heroja. Stalno je dizao moral kupnjama a sada vam je omogućio jeftini dokup a nekima i prvi ulaz u fotofinišu. Čovjek je legenda ove burze.
Smiju se ljutit oni koju su se uspaničili i prosuli svojih 50tak k komada.
Display Morea mozete li tek zamisliti kako je meni sa 1000... pa ja trenutno ne znam di udaram... ako moze koji savjet bio bih vam zahvalan....
- čim prije prodate to što imate, imati će te više novaca na računu.
- najbolje vam je sada staviti nalog na prodaji od 3kn, to će vam sigurno proći.
- zamislite kad onaj gospon stavi svojih 500.000 dionica na prodaju dokle će to padati.
- a i trejderi će sutra biti prvi u redu za prodaju.
- e sada je li to pametno to vam je sasvim drugo pitanje.
Ovo zadnje je bilo skroz nepotrebno.😏
Da zamisli bruke. Prodaju A1/UG i onda im oni počnu otimat korisnike.
Prodao čovjek i cca 11% Saponije. Sutra se na Saponiji postavljam ispod 400 kn kada krene panika.
Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.
Ma neće to biti od mene milijunski prometi. Radi se samo o nekoliko stotina tisuća.
Udri slobodno. Čekamo te na 3 kn. Ako su ti ulazi pred 2 godina onda ćeš i na 3 lijepo zaraditi. Udaraj. ![]()
Izgleda i Saponia ode u stečaj.
![]()
Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.
Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
Pa u ZG se raznose etaže zbog par tisuća oera a ovdje je netko u minusu milion. Mislim da ipak nije o tome riječ i da svi mirno nanaju.
Na hr.investiramo.com su ažurniji
ljudi opustite se to sam bio ja... kakve odma teorije zavjere ... btc u dipu tako da ....
Pa čovjek vam je sve objasnio u petak. Šta paničarite.
Znači on se iskipavo u petak. Izgleda da i on zna o prodaji koliko i ja.
Šta to znači da je A1 sretan prosac?
neki su jutros pisali da će se moći jeftinije ulaziti, đe zapelo ?
morat ćeš se najprije istrest pa tek onda ako šta uljeti
Za sada je prosjek još uvijek iznad 6 a bio bi i oko 6,2 da nije bilo onog Izbavitelja u petak. Dakle, Stay Tuned!
Dosta priče!!! SHOW ME THE MONEY!!!!!!!!!!!!!!!
Da u kućnom savjetu.
a što vi imate protiv nas od 5 do 12, moramo i mi od nečega živjeti, a meni osobno je dovoljno i od 5 do 8
Dapače.. ispada da ste bili i mudriji..
Barem niste proživjetli svakojake šokove kao mi, a sad je cijena i povoljnija od mog prosjeka
Ne soli mi ranu. Pardon rane.
Već poslali ispravak. Kakva žurba, kakva petljancija.
Ma ljudi, samo cool. Nemojte spušit novce sad u foto finišu a da netko zaradi u 5 do 12. Rekli su "kineski zid" i želim vjerovat da je tako. To što netko skuri na živce pa pogura domino a mi od toga napravimo 100 teorija tko nam je kriv. Nisu ništa napravili da bi i za 1% izmuljali postavljena pravila. Da im se ne da prodat to je trebalo biti jasno od prvog dana a to po meni samo znači da VRIJEDI BITI STRPLJIV i izdržat!!!
a što vi imate protiv nas od 5 do 12, moramo i mi od nečega živjeti, a meni osobno je dovoljno i od 5 do 8
Ma bit će papirića za svih samo mojih se ne bute dočepali.