Proces prodaje počinje tek 11.7., ovo do sada je bilo samo ispunjavanje formalnosti. Ne mogu se oteti dojmu da je uvjete AZTNa pisao sam HT.
Posts by Laudator
-
-
Kako nema? Pa otišo nam Krešo, pojeo svu sarmu.
-
cca 155.000 nesretnica
-
Baš si mislim, da ne bi trebala niže, i da se postavim na 4.50 sa većim nalogom...mada već imam dovoljno. Siguran sam da najdalje do kraja godine će sve bit riješeno, ako bude prije, tim bolje...😀
Opaaaa, ima se može se.😏
-
Ode nam Krešo u hladovinu.
-
Krešo časti nemilice.
Nije da narod ne prima sa zahvalnošću.
-
Danas bi nam Krešo mogao ispast sa horizonta pa da i tu temu riješimo do prodaje.
-
Ide objava brzo, samo da skinemo s grbače ovog krpelja od HTa.
-
Da sam ja na mjestu kuma i da znam da je prodajna 10 kn ja bi najprije istreso iz gaća u par valova ove šta nemajupojma i čekao lagano objavu.
-
Drage moje kolege na nasu zalost cisto sumljam da ovde ima bilo kakva konkretna ponuda... u suprotnom nasi dragi kumovi i kumice bi cijenu na burzi uskladili kupovnoj cijeni... daj boze da se varam , al svi znamo kako funkcinonira ova lijepa nasa, a samim tim i burza....
A niš, onda se istresi dok nije pala na 2 kn a ako nemaš šta nosikiriki.
-
Žrtvovao bi ZEM samo da idemo na nove izbore i da se riješimo Gazimira za sva vremena. Samo mislim da mu to nije plan. Taman se natrag uhljebio u Sabor.
-
Ja glumim da me nije briga i ne utječe na mene šta Krešo radi ali svako malo bacim pogled jer mi valjda fali stresa u životu. Kako bilo ne prodajem ništa a ako mi minus dođe na 50% krećem u rasprodaju svih ostalih pozicija i dokupljujem opte.
-
A koji je problem sa Saponijom, tamo je isti dan prodao oko 11% pozicija?
-
Ne bi bilo lijepo da je danas u fotofinišu stečajuša Opte ispala bolja od perjanice Atpl baš kad se Krešo prebacila.
-
mensečini da je "kineski zid" prema procesu prodaje trebao HT-u da se ne razotkrije da oni osim formalnog zadovoljavanja zahtjeva nisu po pitanju prodaje radili ništa. Korona došla ko naručena. A i ne mogu si dočarat tu situaciju gdje oko Optime pregovaraju dva buduća žestoka konkurenta.
p.s. sad sam i ja jako pametan a nakrco se optimom ko šipak koštica
-
Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.
e da, reklo bi se valja zagrijati stolicu pred kraj godine

daaaa a od nove školske godine ide novi sistem ocjenjivanja. 10-tka će biti najniža ocjena.

-
Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja.

nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54)

Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.
-
Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja.

-
Jedino mi žao što ću ovu pamet posisanu na Opte teško na nekom drugom papiru iskoristit ali barem sam si živce očeličio.
-
Ne kužim zašto su potrebni pritisci na vladu ako se zakon MORA uskladiti sa "Europskim stečevinama" šta god to značilo.