1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • June 4, 2021 at 10:46 AM

Da sam ja na mjestu kuma i da znam da je prodajna 10 kn ja bi najprije istreso iz gaća u par valova ove šta nemajupojma i čekao lagano objavu.

• Laudator
    • June 4, 2021 at 10:29 AM
    Quote from Nemanpojma

Drage moje kolege na nasu zalost cisto sumljam da ovde ima bilo kakva konkretna ponuda... u suprotnom nasi dragi kumovi i kumice bi cijenu na burzi uskladili kupovnoj cijeni... daj boze da se varam , al svi znamo kako funkcinonira ova lijepa nasa, a samim tim i burza....

A niš, onda se istresi dok nije pala na 2 kn a ako nemaš šta nosikiriki.

• Laudator
    • June 3, 2021 at 12:05 PM

Žrtvovao bi ZEM samo da idemo na nove izbore i da se riješimo Gazimira za sva vremena. Samo mislim da mu to nije plan. Taman se natrag uhljebio u Sabor.

• Laudator
    • June 3, 2021 at 11:30 AM

Ja glumim da me nije briga i ne utječe na mene šta Krešo radi ali svako malo bacim pogled jer mi valjda fali stresa u životu. Kako bilo ne prodajem ništa a ako mi minus dođe na 50% krećem u rasprodaju svih ostalih pozicija i dokupljujem opte.

• Laudator
    • June 3, 2021 at 6:05 AM

A koji je problem sa Saponijom, tamo je isti dan prodao oko 11% pozicija?

• Laudator
    • June 2, 2021 at 5:03 PM

Ne bi bilo lijepo da je danas u fotofinišu stečajuša Opte ispala bolja od perjanice Atpl baš kad se Krešo prebacila.

• Laudator
    • June 2, 2021 at 1:25 PM

mensečini da je "kineski zid" prema procesu prodaje trebao HT-u da se ne razotkrije da oni osim formalnog zadovoljavanja zahtjeva nisu po pitanju prodaje radili ništa. Korona došla ko naručena. A i ne mogu si dočarat tu situaciju gdje oko Optime pregovaraju dva buduća žestoka konkurenta.

p.s. sad sam i ja jako pametan a nakrco se optimom ko šipak koštica

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • June 2, 2021 at 11:27 AM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.

e da, reklo bi se valja zagrijati stolicu pred kraj godine ^^

daaaa a od nove školske godine ide novi sistem ocjenjivanja. 10-tka će biti najniža ocjena. ;)

• Laudator
    • June 2, 2021 at 11:22 AM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja. 8)

nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54) :)

Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.

• Laudator
    • June 2, 2021 at 11:14 AM

Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja. 8)

• Laudator
    • June 2, 2021 at 10:21 AM

Jedino mi žao što ću ovu pamet posisanu na Opte teško na nekom drugom papiru iskoristit ali barem sam si živce očeličio.

• Laudator
    • June 2, 2021 at 9:22 AM

Ne kužim zašto su potrebni pritisci na vladu ako se zakon MORA uskladiti sa "Europskim stečevinama" šta god to značilo.

• Laudator
    • June 2, 2021 at 8:06 AM
    Quote from juraj

Ono što je sigurno je da Ane više ne broji dane, ona je svoje ispustila po znatno višoj cijeni od današnje.

Ispada da tko prije ispusti više se opusti :D

Gdje je samo našla tog naivnog papka koji joj je iskipo 15 miliona vjeverica.

• Laudator
    • June 2, 2021 at 7:53 AM

Gledajte na Krešu kao našeg heroja. Stalno je dizao moral kupnjama a sada vam je omogućio jeftini dokup a nekima i prvi ulaz u fotofinišu. Čovjek je legenda ove burze.

Smiju se ljutit oni koju su se uspaničili i prosuli svojih 50tak k komada.

• Laudator
    • June 1, 2021 at 10:19 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Nemanpojma

a mozete li tek zamisliti kako je meni sa 1000... pa ja trenutno ne znam di udaram... ako moze koji savjet bio bih vam zahvalan....

- čim prije prodate to što imate, imati će te više novaca na računu.

- najbolje vam je sada staviti nalog na prodaji od 3kn, to će vam sigurno proći.

- zamislite kad onaj gospon stavi svojih 500.000 dionica na prodaju dokle će to padati.

- a i trejderi će sutra biti prvi u redu za prodaju.

- e sada je li to pametno to vam je sasvim drugo pitanje.

Display More

Ovo zadnje je bilo skroz nepotrebno.😏

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:57 PM

Da zamisli bruke. Prodaju A1/UG i onda im oni počnu otimat korisnike.

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:41 PM

Prodao čovjek i cca 11% Saponije. Sutra se na Saponiji postavljam ispod 400 kn kada krene panika.

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:37 PM
    Quote from klinjor
    Quote from Laudator

Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.

Ma neće to biti od mene milijunski prometi. Radi se samo o nekoliko stotina tisuća.

Udri slobodno. Čekamo te na 3 kn. Ako su ti ulazi pred 2 godina onda ćeš i na 3 lijepo zaraditi. Udaraj. :love:

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:32 PM

Izgleda i Saponia ode u stečaj. ;( ;( ;(

• Laudator
    • June 1, 2021 at 9:30 PM

Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt