1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Laudator
    • July 2, 2021 at 8:34 AM
    Quote from Laudator
    Quote from BudFox

Svaka cast na dosljednosti, vi ste ukazivali na tu mogucnost zadnjih 6 mjeseci, dok su drugi pjevali borbene i crtali rastuce grafove, kao na Optimi na 7 kn.

Konacan zbroj je nula, pa 100 ili 1000 malih dionicara mora izgubiti da bi PPD ili Fortenova lesinarski zaradili uz blagoslov drzave i korumpiranih politicara. Isto je bilo na Agrokoru. Slican ili isti scenarij na PTKM, pa malo drukciji scenarij, ali i izvedba na Pevecu itd. Uglavnom, par pojedinaca se basnoslovno bogati na grbaci malih dionicara uz podrsku od strane drzave i sudova.

Kakve veze i sličnosti imaju akcije prevaranata iz Dalekovoda sa trenutnom cijenom Optime?

• Laudator
    • July 2, 2021 at 7:34 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Flight

A ne znam. Bili su tu neki pojedinci koji su ukazivali na ovakav scenarij. Bili su marginalizirani i ismijani od većine. Al nije to toliko važno koliko činjenica da jedino sto se može učiniti u ovakvim situacijama je donošenje i primjena nove regulative koja bi trebala konačno i efikasno zaštititi interese manjinskih ulagatelja. Bojim se da u konkrentom slučaju neće biti nekih reperkusija za egzekutore. Nije moralno, al nije ni protuzakonito. A kad ista ekipa kontorlira i izvrsnu i zakonodavnu i sudbenu vlast onda je tesko istjerati pravdu na čistac.

Svaka cast na dosljednosti, vi ste ukazivali na tu mogucnost zadnjih 6 mjeseci, dok su drugi pjevali borbene i crtali rastuce grafove, kao na Optimi na 7 kn.

Konacan zbroj je nula, pa 100 ili 1000 malih dionicara mora izgubiti da bi PPD ili Fortenova lesinarski zaradili uz blagoslov drzave i korumpiranih politicara. Isto je bilo na Agrokoru. Slican ili isti scenarij na PTKM, pa malo drukciji scenarij, ali i izvedba na Pevecu itd. Uglavnom, par pojedinaca se basnoslovno bogati na grbaci malih dionicara uz podrsku od strane drzave i sudova.

Kakve veze imaju akcije prevaranata iz Dalekovoda sa trenutnom cijenom Optime?

• OPTE prodaja - kladionica

• Laudator
    • July 1, 2021 at 10:38 AM
    Quote from dionicar

kakvo rusenje cijene sa niti 500 kn... 5% dole...

žuri mu se uletit u DLKV, danas je povoljno

• Laudator
    • June 30, 2021 at 6:53 AM
    Quote from amerikanec

Barikb,po koliko bi ti dionicu ponovno kupio? Nesto si mi strasno zabrinut za epidemiolosku situaciju a bome i u Valamaru strahuju od Markotic i Capaka.😁

S obzirom da je izašao u panici sa velikim minusom vjv ne bi ulazio ponovno skuplje od 18.

• CORONA virus

• Laudator
    • June 29, 2021 at 10:22 AM
    Quote from Barikb

U ovim trenutcima saznajem nešto vrlo opasno i zastrašujuće i vrlo štetno za cijelu Hrvatsku posebno turizam i ekonomiju. Dekan Medicinskog fakulteta u Puli kaže da cjepivo koje štiti od koronavirusa treba hitno maknuti i širi apsurdne teorije zavjere protiv najjačega alata i oružja kojeg imamo kao čovječanstvo na ovom stupnju razvoja. Protiv ovoga se nemoguće boriti dovoljno efikasno, ljudska prava bla bla.... Tužno je, ali istinito. Nažalost jedan dio ljudi i to ne mali broj poslušat će takve ljude i problemi su tako usložnjavaju, umjesto da ih u korijenu sasječemo jednostavnim cijepljenjem.

Da, dekan medicinskog fakulteta je za nekog anonimnog drukera opasan i štetan!!!! Evo ti Engleske sa onim luđakom Borisom, cijepili 70% stanovništa a udio duplo pelcovanih među mrtvima im 40%.

p.s. Očekujem novu opomenu jer ovdje smiješ pljuvat po ljudima koji misle svojom glavom u beskraj jer to doprinosi temi. <X

• Laudator
    • June 28, 2021 at 10:03 AM

Lijepo je počeo tjedan. Najprije navlakušica po bidu i onda čišćenje aska. Cool profi. :love:

• Laudator
    • June 27, 2021 at 1:20 PM
    Quote from dionicar

Ja bih samo komentirao...ovi kolege što s ovog što sa drugog foruma... Koji pričaju o stečaju..

Kako možete o pomisliti na to... Kada a barem tako tvrde drugi kolege.. novinar sa ICT biznisa.. koji je prema navodima dobro upućen ( barem tak tvrde kolege ovdje ) postoje 3 zainteresirana igrača.... Ako je taj podatak stvarno točan.. ovdje bi moglo doći i do nabidavanja - ko da više. Što ide u prilog nama malima.

Kakav moraš bit mazohist da tamo zalaziš?😏

• Laudator
    • June 26, 2021 at 9:42 PM
    Quote from josip100
    Quote from Optimistcro

Šuška se, šuška.

Imam prijatelja dugouška.

Pitam ga dali mu je na glavu pala kruška?

Odgovara:, Ponuda je muška.

Može malo konkretnije...ovdje smijemo i o ciframa...

Ako je cijena dobra, molim ništa prije ponedjeljka ne iznositi. Ako je loša može odmah.😴

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • June 26, 2021 at 1:20 PM
    Quote from Barikb

Gledajte puno toga imademo u vlastitim rukama, ali kompromitiramo sami sebe neodgovornošću. Zamislite što su prošli zdravstveni djelatnici u dodiru s covid bolesnima unazad godinu i pol. Treba iskoristiti ljeto sunce i more i naravno dostupnost cjepiva. Prema svemu sudeći čekaju nas najkasnije najesen nova zatvaranja i širenje delta varijante koja je puno zaraznija, ali manje ubija, ne znam što je s posljedicama na zdravlje. Hrvatske ne znam sluzbene brojke ali cijepljenje ide jako loše kod nas i prepolovile su se te ključne brojke. 25% je tvrdih antivaksera ali svi drugi bi se trebali cijepiti sve ovisi o tome. Plenković šalje vapaje bez rezultata, badava. Dalmacija posebno loša po svemu, mjere, cijepljenje. Sydney u lockdownu na 15 dana sad je tamo počela zima. Lijepo je da ima turista biti će ih puno, ali neusporedivo je to sa vremenima prije covida. Daleko smo od 50% prve doze, a dvije je li 30% ??? Jako slabo. Nerazumno i neobjašnjivo. Isto tako od jedva100 dana nemoguće je dobro živjeti 365 dana. Preživjeti je moguće. Indikator za RIVP nisu djeca u bazenčiću i toboganu, nego blokada investicija, a oni desetci milijuna su već utrošeni su + toga su na kredit. Za nekoliko godina će biti sve puno bolje vjerujem. Veliki problem je radna snaga, Bosna je skoro iscrpljena, trenutno crpe Vojvodinu i Srbiju i to je polako pri kraju, otkuda će dalje dovoditi radnike nemam pojma. Laudator od kuda je osoblje u Girandeli, obično imaju pločice na majicama, možete li potvrditi da puno konobara-sobarica osim recepcije nije iz Hrvatske. Kako stariji idu u mirovinu trend je jasan. Meni je vrlo ugodno bez dionica, držim fige da će izrazito rasti, ali ne me se tiče sada 8) . Valamar objekti digli su cijene na najjače kako bi preživjeli i ovu covid godinu.

Šta mene kao dioničara briga odakle je radna snaga. To neka brine država. Pred dvije godine su me u Tribunju posluživali konobari iz južne Srbije, crni ko turčini pa se nitko nije uzbuđivao. Gledam trenutno kako obitelji stranaca uživaju na bazenu i na plaži, rekreacija za mame u bazenu uz animatorice. Svi opušteni i bez maski. Otvoreni kafići koji su lani bili zatvoreni. Radujem se FI-u za 3Q. Vrijeme prekrasno, more biserno čisto, zrikavci turiraju na najjače.

Quote from Ledica
    Quote from Laudator

Brza informativka prije bacanja u more. Upravo stigao u Rabac i ŠOK!!! Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru zatekao otvorene hotele koji su lani bili zatvoreni, parkinzi hotela krcati, bazeni puni radosne dječice, sve ležaljke hotela na plaži uredno zauzete..... Trebate li više od ovog?

Trebamo!

Trebamo napuniti Dalmaciju i Dubrovnik tj. dubrovačko primorje i otoke koji su još prazni.

Trebamo se posebno čuvati i moliti se Velikoj Gospi da sezona ne završi 15.8. kao prošle godine.

Za Istru i Rabac se očito jos sada ne trebamo brinuti, ugodan odmor vam želim 😃

Nije nikakav problem. Šaljem broj tekućeg, uplatite par 10taka k vjeverica i ja vam pišem recenzije sa lokacija po želji.🥰

• Laudator
    • June 26, 2021 at 10:58 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Laudator

Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru

Ima li sto ljudi invalida?

Nisam još prošetao da snimim komplet situaciju. Ovako odokativno ako je sad ovako ova sezona u Rapcu u odnosu na lani barem + 50% u najskromnijoj kombinaciji.

• Laudator
    • June 26, 2021 at 10:34 AM

Brza informativka prije bacanja u more. Upravo stigao u Rabac i ŠOK!!! Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru zatekao otvorene hotele koji su lani bili zatvoreni, parkinzi hotela krcati, bazeni puni radosne dječice, sve ležaljke hotela na plaži uredno zauzete..... Trebate li više od ovog?

• Laudator
    • June 25, 2021 at 9:54 AM

Molim ali ono stvarno na koljenima da ne objavljujete više nikakve povoljne informacije koje se tiču OPTE. Pogotovo ne petkom.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Laudator
    • June 25, 2021 at 7:57 AM
    Quote from pemar2

28.06. je na vladi drugo čitanje

https://vlada.gov.hr/vijesti/priopc…ade-32375/32375

Ovo kao da HT dirigira Vladom, pomislio bi neki zlobnik.

• Laudator
    • June 24, 2021 at 6:37 PM
    Quote from Barikb

obišao sam neke top lokacije. Ima ljudi slovenci prednjače, međutim neće to biti niti blizu u odnosu na prije covida. Euro nogomet isto odmaže. Uglavnom prezivjet ce se nekako i ovu 2. covid godinu. Doći će dosta Nijemaca i Austrijanaca, ali premalo ih privučemo koliki je njihov potencijal. Talijani su vise stradali od epidemije mislim da nisu toliko za putovanja, izostat ce Englezi platežno jaki. Oni ugovori sa TUI za Rabac su poništeni. Cijene su (pre)visoke za domaće. Ugodno je putovati na trajektu gužve nema ni u povratku. Nažalost ljudi odbijaju cijepljenja. To je suicidalno ponašanje, ali problem je dubok jer je to mix straha i neznanja. Bude li i treća covid godina turizam i ulaganja će se mjenjati na način da samostalni objekti kuće, mobilne k i ostalo imati prednost. Veliki objekti definitivno se moraju preispitati. Žale se opet svi da nema radnika...Lijepo ljeto za ljetovati, ali škakljivo za ulagati čini mi se.

Molim Admina da i ovo svakodnevno ponavljanje iste teze i naricanje nad necijepljenjem već jednom sankcionira. Nazivati suicidalnim veliku većinu stanovnika Hrvatske zaista prelazi razinu gadljivosti snošljivu prosječnom korisniku ovog foruma. Zahvaljujem!

• Laudator
    • June 24, 2021 at 12:47 PM

O Bože znam da je i tebi vruće ali spasi nas OVE POŠASTI. Ovo prelazi u Beskrajni dan.

p.s. nek ide u ban, svaštaru bilo šta samo baci kamen i budi P R E C I Z A N!!!!

• Laudator
    • June 23, 2021 at 1:43 PM

Opta dojadila bogu i vragu. Nitko više ništa ne analizira nit čita. Da izađe objava u petak u podne na 15 kn to bi valjda izazvalo totalnu paniku i zaron na 2 kn 🤣

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • June 22, 2021 at 3:20 PM

Neš ti našeg KK mađioničara u kojeg gledamo ko u Stvoritelja. Toliko sam imao kad smo bili na 180.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • June 21, 2021 at 8:56 PM

U

Quote from havi
    Quote from Manu
    ATPL REPUBLIKA HRVATSKA-13.440-0,96%120.9418,67%49,71 mil

Kod koga je ovo završilo?

Branitelji, stradalnici, oduzeta imovina? Bubam napamet.

Uf ako je tako mogli bi natrag na 350

• Laudator
    • June 21, 2021 at 12:18 PM
    Quote from stariigrac

samo izvlačim zaključke od vas kolega i nekih na forumu...

"Sve u sekundicu dogovoreno odavno"

"ovo je vec davno prodano...Ne treba biti neki genij"

Ono moje zadnje je bilo više retorički. ;) Nisam siguran da je prodaja dogovorena davno ali procedura otezanja sigurno.

Štajaznam treba pitat ove šta pišu o cijeni od 6,5 kn. :P

• Laudator
    • June 21, 2021 at 11:54 AM
    Quote from stariigrac

http://www.aztn.hr/ea/wp-conte…1/06/011-012021-02011.pdf

Ipak ništa danas od spektakla na Optimi. U petak je lijepo zvučala gornja vijest.

A možda ste i u pravu da je sve već gotovo, pa je zato i cijena tu gdje je.

Kako je gotovo kad nitko ništa ne zna?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt