Virus kamikaza?
Posts by Laudator
-
-

..... ...... ........ .....
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx
Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.
Pogotovo smo svi zajedno u ovome sa sisačima proračuna.
-
Prema Izraelskoj statistici u 2021. godini ima 500% vise slučajeva infarkta/iznenadne smrti među FIFA sportašima nego prošle godine. https://www.sott.net/article/461011…PjdUpp2E-0oOZi0
Da,samo koji je to broj,možda nekih desetak godišnje.
Aaaaa samo desetak uzaludnih smrti. Onda okidokić.
-
Kolega, vjerojatno mislite na ovo?
to je to. zato otkopčajte šuljicu, zategnite rukavčić i primite sakrament Sv.Fajzera, idite u miru Božjem... po šestu dozu.
Jel to onaj uvjet o min 75% piknutih?
-
Trenutno postoje oni koje se ne kontrolira jesu li zaista cijepljeni ili se špricnulo u zrak, ali suludo je razmišljati da bi oni mogli proći neokrznuto jednom kada se sa ostatkom populacije završi. Nitko neće biti izuzet..
Znam ih nekoliko, bliskih poslom vakcinarskom lobiju, žestokih antivaxxera do nekog petka. I onda se iznenada pojavili u pon sa potvrdom o cijepljenu.
-
Frau Bubaš je nekidan izjavila da će se sve cov smrti morati jednom revidirati jer nam baš ne štimaju prema klasifikaciji kako to rade vani. Kaže da će trebati pregledati svaki smrtni list i ponovno raditi klasifikaciju. SAMO!!!! što to namjerava uraditi tek kad pandemija prođe.

Kako ce naknadno provesti obdukciju kremiranih?
Neće. Samo će administrativno sortirati smrti prema pravom uzroku. To za sada ne bi pogodovalo covid kampanji.
-
Display More
Danas preko 7 tisuća oboljelih, i tisuće ljudi u koloni sjećanja u Vukovaru.
Što je neznatan broj u odnosu na utakmicu sa 30 tisuća ljudi na utakmici, bez koje se moglo
Sa druge strane testiramo necijepljene ljude bez simptoma, i ne zna čovjek što bi o "mjerama", i presedanima mislio...
No, kakve su nam mjere još nam je i dobro.
IMHO, labavo ćemo dokle god su bolnički kapaciteti dovoljni za broj oboljelih kojima je potrebno bolničko liječenje. Do onda ćemo koketirati.
Onda više nećemo. U međuvremenu nas je prerano napustilo 10 tisuća naših susjeda i članova obitelji. Omanji grad.
Tužno je to sve skupa. Da mi je netko pred dvije godine rekao da će maska postati Must Have, da navečer neću sjediti sa frendovima negdje uz dobar jazz i Campari nego uz monitor i candles, ne da mu ne bih vjerovala, rekla bih da je Lud.
Frau Bubaš je nekidan izjavila da će se sve cov smrti morati jednom revidirati jer nam baš ne štimaju prema klasifikaciji kako to rade vani. Kaže da će trebati pregledati svaki smrtni list i ponovno raditi klasifikaciju. SAMO!!!! što to namjerava uraditi tek kad pandemija prođe.

-
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…time-u-telemach
iz teksta se vidi da bez Optime do ljeta 2022 ne bi pokrili cijelu hrvatsku optikom
Kupac je očito zadovoljan, mogla bi razlika u cijeni sjesti vlasnicima glavnih prodavatelja u matične firme. Svaka baba, lažna opegeovka sa placa, bi prodala bolje Optimu.
-
Obećao jučer ATPL uzet po 355 ali nije dao vrag mira pa mi utrpali po 352 i 348.
Čekam sutra na 333.
-
Da, upravo svjedočimo činjenici kako NEMAJU VREMENA.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ed/2318792.aspx
Znači on poziva na prosvjed protiv sebe.Tu već yebe lud zbunjenog.
Nešto nisi pratio zbivanja u zadnje vrijeme?
-
Display More
Lijepo me poklopila ATPL na 371.
Dosta za danas, skupljamo novčeke sutra za 355.
može pitanje?
zašto ste danas kupili po 371 ako sutra bude po 355?
to je nezanemarivih 4.5% razlike
nije li bolje (i lakše) pričekati pozitivan trend i onda uletiti većom količinom?
prvi 'otpor' na grafu je malo ispod 360 kn (prije dva tjedna) a ako to probije onda do 320 kn nema 'parketa'
Kupio i jučer po 386 na zatvaranju.
Kupio danas po 371.
Kupim sutra po 355.
Prekosutra poližem parket po 320 ako treba.
Da se probije prvi otpor protrgovati treba barem 5000 dionica po bidu, do "parketa" bogtepito. Načučao sam se na tim otporima pa propuštao dobre prilike.
-
Lijepo me poklopila ATPL na 371.
Dosta za danas, skupljamo novčeke sutra za 355.
-
Još Optima nije prodana, nema novog vlasnika pa nema tko ovjerit cesiju. Onaj papir koji su objavili ljetos je samo popis želja, namjera i opsjena jer je trenutno sve ispunjeno iz njega a nismo se makli ni pedlja.
-
+Ulpl po 99
+Jdpl po 54
Ajd da i ja ne ubodem najvišu dnevnu cijenu.
-
- TPNG
+ OPTE

-
A PSIHOterorizam je kada se Narkotića pojavi na TV ekranu.
-
Imamo zvijezdu da posveti nove lijekove prije transporta.

-
evo na ovom se vidi da baš misli na druge... drhti nad svojom egzistencijicom dok čeka svoj red, kako li će se razočarati

Treba preživjet pod ovakvim stresom.