prosjek je 8,88 €
Posts by Laudator
-
-
Kao i svake godine nabrijava se cijena u fotofinišu da menađerija pokupi bonuse, kasnije se upecane pušta niz vodu.
-
Istančani radari opet omanuli.
Hakiralo ga 😂😂😂
Jednostavno čoek ne stigne sve kontrolirat, tu i tamo mu se potkrade koja sitna, nebitna greškica. Evo pa niti 20-tak puta sa izborom najbližih suradnika.
-
Istančani radari opet omanuli.
-
Još će Deda pitat pošto Kraljica. Gruuuuadski gospari zaokupljeni samo svojim bonusima neće ni skužit kako im ga zavuko sazad.
-
Živim u mjestu koje trgovački centri procjenjuju kao turističko iako kod nas turisti počnu dolaziti tek kad je uz more već sve prebukirano i prvi se počnemo prazniti. Znači zbog možda mjesec dana turizma i to kod eventualno 5% populacije općine, majstori dignu u 6 mj cijene od 30-50% (i to na one već prenapuhane) i drže ih tako do kraja rujna/listopada. Za to vrijeme kupujem, sve u Sloveniji a vidim i mnogi po stanju na parkingu u Ilirkoj Bistrici. Oteli im zlovenci do sada barem mojih 1.500-2.000 € pa neka si misle. Nastavili smo i dalje odlaziti u slo iako me duša boli ali ne dam lopovima niti kune/€ više. Osmjeh mi se uvijek izmigolji kada prolazim pored novootvorenih Plodina sa praznim parkingom.
-
Teško mi gledat kako deda (kako mu neki posprdno tepaju) razvaljuje u državnoj stečajuši dok našu uvaženu Upravu more teške brige.
Jesu li na vrijeme rezervirali dovoljno panettona za svoje potrebice. Surfa se po cijeli dan i pretražuju talijanske pasticcerie, hoće li bit dovoljno dobri ovi od 100 oera ima li di bolji a da oni ne znaju.
Kad su se već lijepo namirili dionicama po 15-20% većoj cijeni, izbrojali milijunske naknade za menađiranje, eutanizirali nepoćudne suvlasničke gnjavatore...nemam im šta zamjerit. Nit pisma nit riječi od njih. Sjede na lovi ko koka na hladnim jajima.
-
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
Isto tako
E jest nam ubod.
Doć će to na svoje samo da se ispušu preletačevići.
-
Ajde ima još vremena za bacit par crnjaka pa da i to ispratimo.
-
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
I mi što držimo 2k komada od 30-32 se nadamo da ćeš biti ćorava koka.
Ma samo sam si htio pokvarit prosjek. Trenutni + je 155%, valjda se nisam ureko sa današnjom kupnjom.
-
-
Viro nitko ne prodaje, samo se kupuje ko da nema sutra.🤣🤣🤣
-
Živimo u prigradu, 12 km od centra grada. Svako jutro srne u vrtu. Mir, tišina. Bili nedavno kod prijatelja u novom stanu, WAUUUU prekrasan pogled i cjelodnevna buka sa kontejnerskog terminala (UDALJEN PAR KM ZRAČNE LINIJE!!!) + naći parking bliže od 300 m od kuće ravno EURO jack potu + nikad ne znaš koji susjed će poludit. Klinci idu na sve moguće aktivnosti, treninge, čak i u školu u grad, svakodnevno taxiramo i ne vidim u tome nikakav problem. Samo se treba organizirat. Hvala na gradskim prednostima ali možda NIKAD pa ni tada.
ma kakve srne u vrtu, vidi kako je u gradu lijepo
i vidi kako se samo propisno kreću, pravo gradske
Život u prigradu je teška patnja. 💪
Svatko bira svoj gušt. Jutarnji pogled na susjeda koji ti pod prozorom vergla ili ovo...
-
Živimo u prigradu, 12 km od centra grada. Svako jutro srne u vrtu. Mir, tišina. Bili nedavno kod prijatelja u novom stanu, WAUUUU prekrasan pogled i cjelodnevna buka sa kontejnerskog terminala (UDALJEN PAR KM ZRAČNE LINIJE!!!) + naći parking bliže od 300 m od kuće ravno EURO jack potu + nikad ne znaš koji susjed će poludit. Klinci idu na sve moguće aktivnosti, treninge, čak i u školu u grad, svakodnevno taxiramo i ne vidim u tome nikakav problem. Samo se treba organizirat. Hvala na gradskim prednostima ali možda NIKAD pa ni tada.
-
Show
Hanfa o HNB-u: Nismo dovoljno sigurni u optužbe za povlašteno trgovanje dionicamaKAKO doznaje Index, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) završila je nadzor 17 zaposlenika Hrvatske narodne banke koji su trgovali…www.index.hr -
Show
Hanfa o HNB-u: Nismo dovoljno sigurni u optužbe za povlašteno trgovanje dionicamaKAKO doznaje Index, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) završila je nadzor 17 zaposlenika Hrvatske narodne banke koji su trgovali…www.index.hrSorry - kriva tema . A možda i nije.
-
Čisto mi dođe muka kad vidim da sam za porez i prirez mogao kupit 10tak komada,... a od ukupne divke za iznos poreza i prireza je to preko 7k komada po ovim cijenama
.
I da mi netko kaže da je bolje isplata divke od otkupa vlastitih dionica
. Pa poslje možemo prodvati dionice kad nam lova treba po puno većim iznosima
A od kud da dijele dione kad ih nemaju ni za papar. Jedva namirili i svoje igrače.
-
Sjela neka lovica od tečajnih razlika. Sad će valjda uskoro bit izglasana i dividenda iz redovnog poslovanja.
-
Ljudi ne ide to tako. Daleko je 15h.
-
Ide li od ponedjeljka mobilizacija za sazivanje izvanredne skupštine?