prosjek je 8,88 €
zadnjih par dana su euri, pripazite na to, nemojte još i vi smanjivati, već dosta otimaju
Pripazih
prosjek je 8,88 €
zadnjih par dana su euri, pripazite na to, nemojte još i vi smanjivati, već dosta otimaju
Pripazih
prosjek je 8,88 €
Kao i svake godine nabrijava se cijena u fotofinišu da menađerija pokupi bonuse, kasnije se upecane pušta niz vodu.
Istančani radari opet omanuli.
Hakiralo ga 😂😂😂
Jednostavno čoek ne stigne sve kontrolirat, tu i tamo mu se potkrade koja sitna, nebitna greškica. Evo pa niti 20-tak puta sa izborom najbližih suradnika.
Istančani radari opet omanuli.
Još će Deda pitat pošto Kraljica. Gruuuuadski gospari zaokupljeni samo svojim bonusima neće ni skužit kako im ga zavuko sazad.
Živim u mjestu koje trgovački centri procjenjuju kao turističko iako kod nas turisti počnu dolaziti tek kad je uz more već sve prebukirano i prvi se počnemo prazniti. Znači zbog možda mjesec dana turizma i to kod eventualno 5% populacije općine, majstori dignu u 6 mj cijene od 30-50% (i to na one već prenapuhane) i drže ih tako do kraja rujna/listopada. Za to vrijeme kupujem, sve u Sloveniji a vidim i mnogi po stanju na parkingu u Ilirkoj Bistrici. Oteli im zlovenci do sada barem mojih 1.500-2.000 € pa neka si misle. Nastavili smo i dalje odlaziti u slo iako me duša boli ali ne dam lopovima niti kune/€ više. Osmjeh mi se uvijek izmigolji kada prolazim pored novootvorenih Plodina sa praznim parkingom.
Teško mi gledat kako deda (kako mu neki posprdno tepaju) razvaljuje u državnoj stečajuši dok našu uvaženu Upravu more teške brige.
Jesu li na vrijeme rezervirali dovoljno panettona za svoje potrebice. Surfa se po cijeli dan i pretražuju talijanske pasticcerie, hoće li bit dovoljno dobri ovi od 100 oera ima li di bolji a da oni ne znaju.
Kad su se već lijepo namirili dionicama po 15-20% većoj cijeni, izbrojali milijunske naknade za menađiranje, eutanizirali nepoćudne suvlasničke gnjavatore...nemam im šta zamjerit. Nit pisma nit riječi od njih. Sjede na lovi ko koka na hladnim jajima.
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
Isto tako
E jest nam ubod.
Doć će to na svoje samo da se ispušu preletačevići.
Ajde ima još vremena za bacit par crnjaka pa da i to ispratimo.
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
I mi što držimo 2k komada od 30-32 se nadamo da ćeš biti ćorava koka.
Ma samo sam si htio pokvarit prosjek. Trenutni + je 155%, valjda se nisam ureko sa današnjom kupnjom.
Viro nitko ne prodaje, samo se kupuje ko da nema sutra.🤣🤣🤣
Živimo u prigradu, 12 km od centra grada. Svako jutro srne u vrtu. Mir, tišina. Bili nedavno kod prijatelja u novom stanu, WAUUUU prekrasan pogled i cjelodnevna buka sa kontejnerskog terminala (UDALJEN PAR KM ZRAČNE LINIJE!!!) + naći parking bliže od 300 m od kuće ravno EURO jack potu + nikad ne znaš koji susjed će poludit. Klinci idu na sve moguće aktivnosti, treninge, čak i u školu u grad, svakodnevno taxiramo i ne vidim u tome nikakav problem. Samo se treba organizirat. Hvala na gradskim prednostima ali možda NIKAD pa ni tada.
ma kakve srne u vrtu, vidi kako je u gradu lijepo
i vidi kako se samo propisno kreću, pravo gradske
Život u prigradu je teška patnja. 💪
Svatko bira svoj gušt. Jutarnji pogled na susjeda koji ti pod prozorom vergla ili ovo...
Živimo u prigradu, 12 km od centra grada. Svako jutro srne u vrtu. Mir, tišina. Bili nedavno kod prijatelja u novom stanu, WAUUUU prekrasan pogled i cjelodnevna buka sa kontejnerskog terminala (UDALJEN PAR KM ZRAČNE LINIJE!!!) + naći parking bliže od 300 m od kuće ravno EURO jack potu + nikad ne znaš koji susjed će poludit. Klinci idu na sve moguće aktivnosti, treninge, čak i u školu u grad, svakodnevno taxiramo i ne vidim u tome nikakav problem. Samo se treba organizirat. Hvala na gradskim prednostima ali možda NIKAD pa ni tada.
Show
Show
Sorry - kriva tema . A možda i nije.
Čisto mi dođe muka kad vidim da sam za porez i prirez mogao kupit 10tak komada,... a od ukupne divke za iznos poreza i prireza je to preko 7k komada po ovim cijenama
.
I da mi netko kaže da je bolje isplata divke od otkupa vlastitih dionica
. Pa poslje možemo prodvati dionice kad nam lova treba po puno većim iznosima
A od kud da dijele dione kad ih nemaju ni za papar. Jedva namirili i svoje igrače.
Sjela neka lovica od tečajnih razlika. Sad će valjda uskoro bit izglasana i dividenda iz redovnog poslovanja.
Ljudi ne ide to tako. Daleko je 15h.