Display Morea je istina malo sam se pritajio,
atpl još uvijek u plusu sa 2.600 kom (prosjek ulaza 375 kn), JDPL i ULPL za sada se drže na +30%, kao što vidite ne gubi se vrijeme
zavidao rane od optime sa VLENom +80%
i stečajušom VIRO tijekom prosinca +144% ostalo nešto sitnog, danas još uvijek na +93%
Hvala na pitanju.
slab je to plus od 0,2 € po dionici plus dividenda ako se u obzir uzme vrijeme provedeno u dionici i propuštanje prodaje na double topu na 570 kn i ulazak ponovno bitno jetninije.......za mene je to kriva procjena i ja si tako nešto nikada ne bi dopustio.......a pri tome ni kolićina dionica nije toliko velika da se ne može izaći van i ponovno ući puno, puno jeftinije......ali svi smo razlićiti i u tome je ljepota marketa.......neki vole zaraditi puno "nabrzaka", neki malo malo nakon "100" godina čekanja a neki neznaju nikako......
digo sam i ja 20% na adpl za par dana pa se ne hvalim......ljepše mi je kad drugi misle da mi ne ide......
ovdje prićamo o dry bulku i meni u dry bulku ide izvrsno samo zato što sam strpljiv dok drugi pišu minuse i pad portfelja i usput već mjesec i pol najavljuju rast bdi-a kojeg nema.......jednom će pogodit pa će se moći hvalit (bez priće o ostvarenim minusima) ali veliko je pitanje da li će to biti i za mjesec i pol.......
to što ovdašnji optimist trube da će bdi rasti je istina.....da, rasti će, prije ili kasnije.......a u međuvremenu bitno je pitanje cijene dionica, dubine ovog pada te vremena ostajanja na dnu kao i jaćine i dometa rasta te dužine trajanja nakon toga......a baš je u tome kvaka.......tijekom tog procesa se ili zarađuje ili gubi velika lova ili izlazi s nulom.......
skidam svima vama mačcima kapu koji ulazite uvijek na dnu a izlazite na vrhu ![]()