1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• DRY BULK

• Laudator
    • January 12, 2023 at 4:35 PM
    Quote from hugh
    Quote from Laudator

a je istina malo sam se pritajio,

atpl još uvijek u plusu sa 2.600 kom (prosjek ulaza 375 kn), JDPL i ULPL za sada se drže na +30%, kao što vidite ne gubi se vrijeme

zavidao rane od optime sa VLENom +80%

i stečajušom VIRO tijekom prosinca +144% ostalo nešto sitnog, danas još uvijek na +93%

Hvala na pitanju.

slab je to plus od 0,2 € po dionici plus dividenda ako se u obzir uzme vrijeme provedeno u dionici i propuštanje prodaje na double topu na 570 kn i ulazak ponovno bitno jetninije.......za mene je to kriva procjena i ja si tako nešto nikada ne bi dopustio.......a pri tome ni kolićina dionica nije toliko velika da se ne može izaći van i ponovno ući puno, puno jeftinije......ali svi smo razlićiti i u tome je ljepota marketa.......neki vole zaraditi puno "nabrzaka", neki malo malo nakon "100" godina čekanja a neki neznaju nikako......

digo sam i ja 20% na adpl za par dana pa se ne hvalim......ljepše mi je kad drugi misle da mi ne ide......

ovdje prićamo o dry bulku i meni u dry bulku ide izvrsno samo zato što sam strpljiv dok drugi pišu minuse i pad portfelja i usput već mjesec i pol najavljuju rast bdi-a kojeg nema.......jednom će pogodit pa će se moći hvalit (bez priće o ostvarenim minusima) ali veliko je pitanje da li će to biti i za mjesec i pol.......

to što ovdašnji optimist trube da će bdi rasti je istina.....da, rasti će, prije ili kasnije.......a u međuvremenu bitno je pitanje cijene dionica, dubine ovog pada te vremena ostajanja na dnu kao i jaćine i dometa rasta te dužine trajanja nakon toga......a baš je u tome kvaka.......tijekom tog procesa se ili zarađuje ili gubi velika lova ili izlazi s nulom.......

Display More

skidam svima vama mačcima kapu koji ulazite uvijek na dnu a izlazite na vrhu :thumbup:

• DRY BULK

• Laudator
    • January 12, 2023 at 4:05 PM
    Quote from hugh
    Quote from Laudator

O Bože, Lijo i Hugh da ste dobili cent za svaki post o branši koja je u sunovratu i vidim nije vam investicijski interesantna bili bi milijunaši.

ooooo kolega, bok......dugo ne vidjeh nikakvog posta od vas........tamo od optimizma na atpl 500+......jel ste ubilježili kakvu zaradu na atpl u međuvremenu?......aktivirali stop los?.......ili holdate?.....

neznam što se događa sa ovom dry bulk ekipom u posljednje vrijeme......pa nismo ja i bud krivi zato što su vozarine u debelom minusu a vi gubite novce.......žalite se bdi-u i svojoj vlastitoj lošoj procijeni a ne vrijeđajte, ismijavate i omalovažavajte druge koji su pri tome već duže vrijeme u pravu.....

uvijek može bit još i gore, jel vozarine mogu još dadatno pasti i ostati ispod BE duže vrijeme.....

a je istina malo sam se pritajio,

atpl još uvijek u plusu sa 2.600 kom (prosjek ulaza 375 kn), JDPL i ULPL za sada se drže na +30%, kao što vidite ne gubi se vrijeme

zavidao rane od optime sa VLENom +80%

i stečajušom VIRO tijekom prosinca +144% ostalo nešto sitnog, danas još uvijek na +93%

Hvala na pitanju.

• DRY BULK

• Laudator
    • January 12, 2023 at 3:33 PM

O Bože, Lijo i Hugh da ste dobili cent za svaki post o branši koja je u sunovratu i vidim nije vam investicijski interesantna bili bi milijunaši.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Laudator
    • January 12, 2023 at 11:51 AM

Pa valjda će se naći neka dobra dušica bliže vatrici da joj pošaljemo punomoći.

• Laudator
    • January 12, 2023 at 10:08 AM

A bilo me sram javit se kad je netko pitao 28.12. kome se to žuri prodavat po 82-83 kn. :rolleyes:

• Laudator
    • January 12, 2023 at 9:47 AM

Morat će se malo više isprsit ako me misle izbit iz cipela. Malo mi je 94% zarade.

• Laudator
    • January 12, 2023 at 9:44 AM
    Quote from dionicar

koji tobogan.. koja panika..

jest vala 3kile oera prometa, rasprodajaaaaaaaaaaaaaa

• Laudator
    • January 11, 2023 at 4:30 PM
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

prosjek je 8,88 €

zadnjih par dana su euri, pripazite na to, nemojte još i vi smanjivati, već dosta otimaju

Pripazih

• Laudator
    • January 11, 2023 at 4:28 PM

prosjek je 8,88 €

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Laudator
    • December 30, 2022 at 11:59 AM

Kao i svake godine nabrijava se cijena u fotofinišu da menađerija pokupi bonuse, kasnije se upecane pušta niz vodu.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Laudator
    • December 30, 2022 at 11:58 AM
    Quote from Infinity
    Quote from Laudator

Istančani radari opet omanuli. ||

Hakiralo ga 😂😂😂

Jednostavno čoek ne stigne sve kontrolirat, tu i tamo mu se potkrade koja sitna, nebitna greškica. Evo pa niti 20-tak puta sa izborom najbližih suradnika.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Laudator
    • December 30, 2022 at 11:47 AM

Istančani radari opet omanuli. ||

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Laudator
    • December 9, 2022 at 11:34 AM

Još će Deda pitat pošto Kraljica. Gruuuuadski gospari zaokupljeni samo svojim bonusima neće ni skužit kako im ga zavuko sazad.

• Inflacija

• Laudator
    • December 6, 2022 at 10:05 AM

Živim u mjestu koje trgovački centri procjenjuju kao turističko iako kod nas turisti počnu dolaziti tek kad je uz more već sve prebukirano i prvi se počnemo prazniti. Znači zbog možda mjesec dana turizma i to kod eventualno 5% populacije općine, majstori dignu u 6 mj cijene od 30-50% (i to na one već prenapuhane) i drže ih tako do kraja rujna/listopada. Za to vrijeme kupujem, sve u Sloveniji a vidim i mnogi po stanju na parkingu u Ilirkoj Bistrici. Oteli im zlovenci do sada barem mojih 1.500-2.000 € pa neka si misle. Nastavili smo i dalje odlaziti u slo iako me duša boli ali ne dam lopovima niti kune/€ više. Osmjeh mi se uvijek izmigolji kada prolazim pored novootvorenih Plodina sa praznim parkingom.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • December 1, 2022 at 10:10 AM

Teško mi gledat kako deda (kako mu neki posprdno tepaju) razvaljuje u državnoj stečajuši dok našu uvaženu Upravu more teške brige.

Jesu li na vrijeme rezervirali dovoljno panettona za svoje potrebice. Surfa se po cijeli dan i pretražuju talijanske pasticcerie, hoće li bit dovoljno dobri ovi od 100 oera ima li di bolji a da oni ne znaju.

Kad su se već lijepo namirili dionicama po 15-20% većoj cijeni, izbrojali milijunske naknade za menađiranje, eutanizirali nepoćudne suvlasničke gnjavatore...nemam im šta zamjerit. Nit pisma nit riječi od njih. Sjede na lovi ko koka na hladnim jajima. || || ||

• Laudator
    • November 30, 2022 at 3:48 PM
    Quote from tento
    Quote from Laudator

Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki. X/

Isto tako :)

E jest nam ubod. :D :D :D

Doć će to na svoje samo da se ispušu preletačevići.

• Laudator
    • November 30, 2022 at 12:50 PM
    Quote from Moller

krećemo fletno, fletno

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/46827

Ajde ima još vremena za bacit par crnjaka pa da i to ispratimo.

• Laudator
    • November 30, 2022 at 11:24 AM
    Quote from trapula
    Quote from Laudator

Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki. X/

I mi što držimo 2k komada od 30-32 se nadamo da ćeš biti ćorava koka. :D

Ma samo sam si htio pokvarit prosjek. Trenutni + je 155%, valjda se nisam ureko sa današnjom kupnjom. =O

• Laudator
    • November 30, 2022 at 10:24 AM

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • November 28, 2022 at 5:13 PM

Viro nitko ne prodaje, samo se kupuje ko da nema sutra.🤣🤣🤣

1. Privacy Policy
  2. Kontakt