Ufff dobro ste se uspjeli tolike količine riješit.
Nema potrebe da mi virite u novčanik, meni je tih 4 k eura puno novaca za tek jednu poziciju u portfelju.
Ne virim nego sam se smrzo na riječ "prosipao".
Nema potrebe da mi virite u novčanik, meni je tih 4 k eura puno novaca za tek jednu poziciju u portfelju.
Ne virim nego sam se smrzo na riječ "prosipao".
Ja sam svoje dionice prosipao po bidu na razini 53,60-53,80 nakon objave FI za JDPL nekom analogijom, ali ovo je ispod mojih najgorih očekivanja.
Kakvi manipulatorski opsjenari
![]()
+JDPL 10,5 ![]()
+HPB 114 ![]()
-KTJV 6,50 ![]()
20 kuna iliti 2,65 eurića bi bilo ko kuća
Da ali kao predujam.
+++JDPL netko mi se dobro istovario
Vrijeme je da se napravi neka rang lista podlosti forumaša.
Da se i na taj način iskaže dobrodošlica novim generacijama forumaša.
Možda posljednje vijesti promijene pad cijene dionice;
Ø U međuvremenu, supramax indeks napredovao je već treći dan, popevši se oko 3,1% na 660 bodova,
Ø Najviši kineski čelnici proglasili su "ubjedljivu pobjedu" nad COVID-om 19
Tek sad će požurit sa prodajom.
Kakvo smo tržište dionica najbolje svjedoči izjava ministra financija i doktora znanosti ekonomije da mora pitati ženu za ulaganje u narodnu obveznicu. Pa zašto kume donosiš odluke na niovu države u moje ime, ako ih nisi u stanju donijeti ni u vlastitoj obitelji.
Također, ministar prometa je rekao da on neće uložiti i da tržište kapitala nije za njega. Pa bolje i korumpirana Pelosi od ovih naših kukavica, u Americi svi ulažu u burzu, a ovdje se i ministri boje burze.
Pretpostavljam što se može očekivati od average Joea, ali prosječni Jozo sigurno neće uložiti niti u obveznicu niti u burzu.
Pametan čoek.
Bolje kukavnom patuljku uložit u rođu, tu je povrat siguran i mjeri se troznamenkasto.
Mislim da će cerp prodavati u paketima, a ne ovako pojedinačno na burzi, ali vidjet ćemo...da ima strašljivaca ima...a lijepo sam vam govorio prošlo ljeto da treba prodati na 550kn (73 €)...ali ok...ako još padne vadim eure iz čarapice ( zlocesti jel čitaš
) i počinjem kupovati
. Sada je na 48,70€, iliti 366 kn, a ako padne na 45€, to će biti dobra prilika za kupnju na 339 kn. Eh lijo lijo, naplaćat ćeš se ti još poreza na kapitalnu dobit, već mi suze idu na lice
![]()
![]()
Pa jesi imao šta za prodat na 550 Lijane?
Odlazi najgori mogući suvlasnik a ono panika.
![]()
A niš onda, trk u banku po pozajmicu.
Izgleda da CERP ne pita za cijenu. ![]()
CERPovi uhljebi neće još par mjeseci postavit prvi nalog na ask a drhtavi prstići već počeli sa rasprodajom.
![]()
Možda trezor štogod pokupi?
Još je prejeftino.
Samo 100k kom stiže na prodaju.
CERP ![]()
Eto prilike Upravi da se dokopa lijepog paketa. Neće valjda malim gnjavatorima prepustit ovaj kolačić pa da im se izglasa poštena dividenda.
Kad ne znam diću kud ću onda malo čvaknem HPBa.
Ma sve super.
Drukeri svi potonuše od srama.
Ako se vratila teta sa porodiljnog šta obračunava plaće onda možemo u ponedjeljak na 15 eurića. ![]()
Okidokić sad novi tobogan za siječanjske plaće. Imaju još 5 dana da ih isplate.
Šta mislite do kada će se odgađati porez na nekretnine? Do kada će se gurati APN?
Kako će onda reagirati betonski kolekcionari ako dođe do promjena samo na ove dvije stavke.