...imamo već danima nekoliko naloga na prodaji od 1000 komada koji se uredno povlaće svaki dan malo više bez želje da u stvari prodaju...ne znam kad će izvješće -(koje će pokazati značajan rast u svim segmentima u odnosu na 2018)- ali očekujem da bi ovdje napokon mogao uslijediti značajan rast vrijednosti dionice nastavi li se BCTI kretati prema gore...
Posts by tin
-
-
....jel danas izvješće....za q4...
-
...podiže se ljestvica polako svaki dan...malo po malo i do izvješća bit ćemo na razini između 47 i 49 kn...a onda ako izvješće bude očekivano dobro preskok iznad 50 kn.....
-
....prema svemu dosad izrečenom i viđenom prilikom sličnih transakcija moje je mišljenje da ispod 12 kn neće proći...na temelju svega toga moja procijena između 850 miliona i milijardu kuna na iznos transakcije za 100 % vlasništva....od 12,2 - 14,4 kn dionica...
-
...u posljednih 2 tjedna na razinama između 39 i 42 kune akumulirano oko 19 000 komada.,,
-
...ovo štopanje cijene na TPNG neodoljivo podsjeća na štopanje na OPTIMI...nastave li se trendovi iz 4Q 2019 i u 2020 godini ...mogla bi TPNG potegnuti iznad 100 kn....
-
..po trenutnim valuacijama PTKM ispada vrednija od Podravke...je li to realno?