Zasto vec nismo na 30😁
Posts by Backdraft
-
-
Jucer prosao nalog na 50 iako je netko rekao da ispod 51 nece...
45 je iduci pa da vidimo jel ni on nece 😁
-
Kakva je sad logika izaći na 50 i ne platiti 10% poreza na dobit...a moglo se prodati na 70 i platiti 10%...
Pa nismo svi bili upoznati da je 70 vrhunac
-
Ja cekam na 50 pa na svakih 5 nize, sto uleti uleti
-
Hocemo sad kad nema Pivaca kao zvijezda vodilja pratiti svaku kupovinu Dujmovića?
Tu je izgleda bitno samo tko kupuje dok kupuje, jer kad pocne prodavati onda vise nije bitan
-
Cijena je previse pala samo onome tko zeli prodati. Svi tu pricaju da ce drzati do 100, neki da nece nikada ni prodati, a 5 dana se raspravlja zasto je sa 60 palo na 50....
Zatvorite gledalicu i opustite se
-
Može li mi tko objasniti tko je MM i koje on ima veze sa SPAN-om. Mislim da nisam baš dobro popratio priču.
Miloš Milutinović.
Stariji znaju... ali ti si početnik pa proguglaj
Nemojte zezati kolegu, MM je Marko Marulic i zato su mu svi nalozi od 500 kao sto je bila i novcanica.
-
Slabo pratim forum i jos slabije trgujem, ali vidim svi se punimo ALBom , to ne moze biti dobro 🤣
-
Di ste Pivcici, hoce i sada biti objave svaki dan koliko su prodali 🤣
Necu vas ni zezati jer mi sve dode zao kad procitam koliko ste ih uzdizali
-
nema mjesta za paniku, ovdje je i tako nevazno Bakicevo misljenje, nekog tamo investicijskog fonda ili brojke u izvjescu... Tu je samo bitno da li pivci kupuju 😁
-
+ vlen
+ span
Cekam jos hpb
Upao i hpb po 185
Jos se ceka koei u mrezi i ja gotov s ribolovom na par mjeseci
-
Ove finte sa 500 komada na kupnji i prodaji sa razlikom od 1 EUR, idu mi malo na živce!
po oznaci profesionalac na forumu, pretpostavljam da ovdje niste od jucer...
Vi stvarno do sada niste culi za market maker?
-
+ vlen
+ span
Cekam jos hpb
-
kaj se tiče kratkoročnog/srednjoročnog kretanja cijene, sad se sve svodi na to isplati li se kladiti protiv braće...ja ne bih
Ako su braca takvi mestri, zasto nisu kupovali nakon izvjesca? Pa cak dam i ja naucio da se span proda prije i vrati nakon objave
-
Da microsoft ili amazon nesto valjaju valjda bi ih pivci kupovali...
-
Vani su burze sad na prekretnici prema dolje, tako da može biti svega.
Koje to tocno su na prekretnici? Vec se mjesecima zaziva ta prekretnica, a burze rastu...
-
Zaboravili se i najcesce blokiranje racuna
-
Da li je na skupstini bilo nesto za prigristi, neki kulen brace Pivac?
-
AI je fenomenalna stvar i grozna stvar, kao i dinamit. A u kojem ce se smjeru razvijati to nitko od nas ne moze znati, mozemo samo nagadati, a neki ce pogoditi ( kao i na lotu).
AI je za span dobar koliko i los, mozda ce trebati ljudi da ga integriraju u sustave, a mozda dode i vrijeme da ce AI to napraviti sam i da za SPAN nece ni biti potrebe. kako se kaze zivi bili pa vidjeli.
-
Ja sam od kineza imao i shortao NIO, LI i RIVN
Nio je u padu dosta dugo i bas im ne ide, RIVN je u kompi sa Amazonom pa ga to drzi, a LI mi se cini da dosto dobro radi