koja 2 mil dionica do 6.5? ja vidim nekih 150 000
Kolega, malo bolje pogledajte...
Do 6.5 kn je 2 mil dionica, a samo 150 000 dionica je na 6.5 kn
meni tamo pbz prikazuje 3000
Kolega, malo bolje pogledajte...
Do 6.5 kn je 2 mil dionica, a samo 150 000 dionica je na 6.5 kn
meni tamo pbz prikazuje 3000
Razmišljam malo...ako kupim 2 mil dionica koju su na ponudi do 6.5 kn...to bi me koštalo nekih 13 mil kn.
I onda to lijepo prodam po 13 kn i zaradim 13 mil kn, platim proviziju, porez...
Ovo nije nagovor niti na kupnju, niti na prodaju
al ga zatvorio u zadnjim sekundama
nalozi nisu obrisano nego ih ne vidis jer je blokada trgovine, prosli su samo nalozi koji su se preklopili.
prvo ide obavjest, pa drazba, pa otvaranje...
Obavijest o nastavku trgovine |
![]() |
Trgovanje dionicama se nastavlja dana 14.4.2020. u 14.15 sati, od 14.15 do 14.45 sati u modalitetu predotvaranja, a nakon čega počinje kontinuirana trgovina. Burza je donijela odluku kojom se poništavaju se sve transakcije sklopljene na uređenom tržištu i Progress tržištu kojim upravlja Zagrebačka burza d.d. dana 14. travnja 2020. godine do 14:00:00 sati. |
pa ne mozemo startat bez obavjesti i dazbe
vani krece
Trading in the Xetra market (MIC: XETR) will be resumed. Please login to Xetra. Non-persistent Orders and/or Quotes were deleted.
The restart procedure will take place with the following trading schedule:
For all instruments (in CET / CEST) :
Start Pretrading not before 13:20
Earliest start of Auction Call Phase: 13:50
Minimum duration of Auction Call Phase is 15 minutes.
zzzzzz al da nece ni malo ni gore i dolje
tko ce prvi propustit : D
zadnji put kad je bio ovakav promet, sutradan smo imali raketu do 6
jucer prodao hpb kupljen u petak 30kn po dionici
prdao atpl po 207
i veci dio dalekovoda, ali ostalo 400 komada s kojima sam zaglavio : D
Netko i prodaje...zašto, ako vrijedi duplo???
zato sto zelim uci nize
Drago mi je viditi kako je kriza gotova! Sve raste 10 posto, nema više korone, nema krize! E nek smo I to dočekali
nekako nisam previse optimistican dok ne prode u ameriki. mislim da se tamo tek zakuhava, a s onim klaunom na celu ne dajem im velike sanse.
samo treba vidjeti koliko ce povuci druge za sobom.
Znači, prodaja sigurno ide ove godine, bez obzira na članak?
Ovo je samo manipulacija od A1 i Styrie?
nista nije sigurno, ht moze odbit sve ponude, zaba moze odbiti odabir hta, potres moze srusit sve repetitore, komet moze udarit, amozda se i proda
: D
hahha tocno to se desilo
Kao da se nista nije desilo...
Zna li tko zašto je cijena otišla ispod 6 kuna, na ovu odličnu vijest?
vijest niti je odlicna, niti je losa... stovise po meni nema veze sa prodajom opte. tim testom se regulira ht zbog prevelikog udjela na trzistu, ako on proda opte onda se tj test i potpuno ukida jer on vise nema prevelik udjel...
ovo je panicna prodaja na osnovu naslova. sad se poremetila ravnoteza i bit ce sigurno jos vrtuljaka, nekima nije jasno sta je bilo, kce tek kasnije vidjeti taj naslov, neki ce tek kasnije shvatiti da nema veze sa pameti... uglavnom prilika za dobar trejd i zaradu
da
ne
da, Zagreb, 31. ožujka 2020. - Vijeće HAKOM-a donijelo je odluku o odgodi primjene dijela mjere Metodologije testa istiskivanja marže do kraja godine zbog epidemije koronavirusa i potresa. Odgoda je bila nužna jer je, u sadašnjim okolnostima, presudno svim krajnjim korisnicima osigurati kontinuirano pružanje usluga pod što povoljnijim uvjetima, a odlukom će se predmetni tarifni paketi i dalje moći pružati po nepromijenjenim uvjetima.
malo smo protresli trjdere i eto nas nazad, kakav vrtuljak
lijepo je vidjeti rast, ali rasla 20 posto ili pala 20 posto meni je isto. ja samo cekam obavjest (od ug nadam se) u kojoj mi kazu zelite nam prodati dionici po xx,xx cijeni. do tad gledam da ubijem dosadu
Vučić riješio njihov Proračun. Opljačkao depo 555. Valjda?
pa naso covek pare. tako i ja kad izvadim iz ormara proljetnu jaknu, znas se dogodit da nadem pare...
ljudi prvi april je, gledalice nas zezaju
Nemojmo se zavaravati, da je vani bilo crvenilo bilo bi i tu bjezanja. Vani mali plus, pa mali plus i kod nas.
Zna se sto ce biti. Bit ce rast brojeva, klikova i opce paranoje. I naravno debeli minus u ponedjeljak.
to je vec standard postao, zato petkom u cash i pon nazad nize
ovisi kakav ce biti vikend sa vjestima, obicno na 8-10% i drugi 12-15% od zadnje cijene