10.03. krece trgovanje?
Posts by Backdraft
-
-
Meni nista ne znaci kad ste vi usli, nego kad sam ja. Osim ako mislite dijeliti zaradu 😀
-

Tesko mi je naci utjehu...
-
Vremenom će, mislim, dolaziti razlozi za pad na ovoj našoj burzici... kako/ako bude kriza u HR jačala (zadnjih mjesec dva od nekih poduzetnika čujem da škripi, a ima još znakova) ... (bolje se) malo zakešat dok ne prođe dim ... a bilo je tu i margina (koji koštaju, a burza baš i nije davala znakove za daljni rast)
Slazem se, vjerujem da ce sve ici ispod ovog pada, ali ne tako naglo. Sada ce sve polako kliziti dolje.
-
Kada ne osjećaš strah onda se treba početi zapravo bojati...
Slažem se, zato i pokušavam naći razlog za strah. Gledam sve vijesti searc j to promijenilo u zadnjih 5 sati.
Iako vidim da se lagano stvari vraćaju u normalu.
Ja kad vidim ovakav neselektivni pad, nadem neku dobru dionicu koja je najvise pala. U ovom slucaju je kodt bio -12%. Tu ne moras biti pametan da znas da ce barem 6-7% gore jer za pad nije ni bilo razloga
-
Ja prebacio kesh danas za ipo i sad brze bolje vracaj nazad, kupio vlen i kodt. Izasao iz kodt i nazad u kesh, a vlen mi ispao gratis 😀
-
Zanimljivo. Meni nije jasno tko prodaje i iz kojeg razloga.
Dobro pitanje...a ima kolega koji se i smješe na isto ...nešto je smiješno?

Jel vam ovo prvi zaron?
Kad ih prodete kao vecina ovdje, onda vam je smjesno kako drhtave rucice rasprodaju i sta treba i sta ne treba
-
A danas bas prebacio kesh na tekuci da odem po ipo i sad me natjerali da se vratim 😀
-
Veci povrat na obveznicama nego na adrisu
-
Ja vjerujem da ja pad potaknut i nestabilnoscu svjetskog trzista i prolagodbom na Trumpova ludovanja s carinama
-
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
Da ne vidi naslov teme ne bi znao da li sam na ingri, ighu ili dalekovodu
-
Jel nam to na zse stigla kataklizma pa sve klizi dolje? Pa nije bilo nikakvih najava, otkud sad to 😀
-
Hvala na analizi

-
Tko planira sudjelovati?
Meni previse imenom vuku na ingru 😀
-
Ovdje netko vrijedno skuplja, to naznaka da nas uskoro ceka neka vijest koju mi jos ne znamo
-
Šta tvoja mama, moja žena pored mene živoga!
Tvoja je jos i dobra, ja sam svoju jedva nagovorio da bar stavi na withsave u pbz jer je do nedavno drzala u ormaru
-
Ponuda i potražnja. Dok god ljudi kupuju po 2.xx, Vladi odgovara.
Iskreno, a kada je uopce i bilo vrijeme za uzimati trezorce ?
Moja mama je uzela i sad odnosno produzila. Nisu svi za dionice, kao sto nije svatko ni za krypto...
-
Dobro izvjesce, ali daleko je ero od blue chipa koji je bio. Mozda nas je kodt razmazio 😀
-
Ja sam izasao kad sam vidio da Dujmovic trejda. Nisam pravnik, ali po meni je to zakonski sumnjivo jer ima uvid u poslovanje.
Koju poruku salje dionicarima, prodajtw kad i ja jer znam da vise ne vrijedi i udite nize jer ce pasti.
-
Skratio ADPL na 11.35 EUR.
Prije nego li gosp. Make America Great Again odluči opaliti još neke tarife iz objesti.
Mislim da su švapski proizvođači sami sebi presudili, a kinezi ce im samo zabiti penal. Narandasti opalio ne opalio doci ce na slično
Narancasti ce rijesiti rat, ukinuti sankcije i make adpl great again