Ja jucer izasao iz pfe i usao u zkin,nekada treba i minus pregristi i izaci 😁
Posts by Backdraft
-
-
Danas izlazim kompletno iz pfe, tako da ce vjerojatno iducih dana rasti 😁mogao bi probati taj vas zkin 😁
-
meni je cijelo trziste totalno suludo i nisam siguran koliko dugo jos moze tako, nije tu samo btc ciji graf vristi od potrebne korekcije, tu je i recimo tesla koja je rasla koliko i btc.
-
ja sam cuo da zaba jedva ceka preuzeti upravljanje jer ce izaci iz bankarskog biznisa i prijeci u telekome, navodno zele kupiti i vodafone, rekla mi baba na placu. pa si vi sad mislite koliko ce opte vrijediti za godinu dvije
-
zanimljivo je kako neki smatraju da je samo pozitivno misljenje dozvoljeno na nekoj temi. tu je vecina i pozitivnih i negativnih, plod maste govornika i poneke cinjenice. tako da ne vidim zasto bi se nekoga tjeralo s teme jer se ne slaze s optimisticnim prognozama
-
Danas sve zeleno, a ja preko 5% crven 🥴
Sve sto sam uzeo lijepo je krenulo, a onda okret prema dolje. Iz pfe vec danima malo po malo izlazim jer mi se vise ne da cekati
-
-
Update.
Jučer je cijena ušla u buy zonu, točno u dlaku, i danas se odbila. Od jučer do danas 10%.
Hvala lijepa.
Znam da je za bivše igrače sa ZSE 40 i kusur % sića, ali čestitam svima koji su bili ustrajni ova tri dana i držali papir.
Hvala lijepa.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bas prodao lac da udem u frsx opet nakon sto je izbio iz trokuta i potvrdio ga, ako mi je crtkanje ispravno, ide do 6,15
-
cuo me pfe
a neki frsx nemam pojma ni cime se bave je cudo koliko puta sam ga okrenuo jucer i danas
-
ja danas ako pfr ne pokaze znakove zivota izlazim barem djelomicno. nema nikakvog smisla sto ne raste, a da o padu ne govorimo
-
malo trejdao xrp danas, zarada za burek, a vi kako te?
ja neki dan usao na 0.59 sa preko 4000 komada u ripple
-
pfe mi dode kao opte na zse, zagliobio u njemu, a zao mi prodati jer znam da vrijedi vise
AMBE mi je top zgoditak od jucer, danas jos 33% up
usao i u lac..
QS rastura. Kolega alias svaka cast.
a ja ga i dalje samo gledam
stalno mislim sad ce dolje, sad ce dolje, zaboravljam da to nije zse
na 62 sam ga prodao, a sad je 120 u par dana...
-
Trade ideas ma free verziju ili samo na placanje?
-
bolje da se svega ostavim
QS stalno vijam i cjenkam se a sad je vec 83
ABML prodao na 0.34 sad je 0.72
uglavnom traide mi ne ide, bolje da se pozicioniram u necem i za godinu dana pogledam
-
netko pratio SMP, pala je za 20 posto u jednom danu, a nigdje ne vidim nikakve informacije zasto
-
Nadam se da je ovo netko protrgovao, posljednji graf je bio na 66 dolara
Bravo zloćka, sjedni 5 !
Još da sam i trgovala......
meni se nazalost na 62,5 aktivirao stop limit i od tu ga gledam tuznim pogledom
ali vrlo obecavajuca dionica
-
Zlocka ako uhvatis vremena, mozes li pogledati i QS, zanimljiva firma, trenutno u korekciji.
po mom crtanju koje je tek u razvoju
odbio se od fibo 0.61 i hoda po trend liniji na satnom. da li ce gore ili dolje do nekih 45 pitanje je sad
-
Picasso je dolar po papiru u minusu na PFE
A on bi mogao propasti kroz suport.
Uffffffffff
No, novac se ne broji dok su karte još na stolu. Long
Kada bi barem sve u životu bilo tako bezbolno kao taj jedan dolar po papiru
ja imam malo bolji ulaz, ali po mojoj skrabotini vec je pao kratke ispod trend linije, iduci support je na 37, a duza trend linija oko 35. ispod stvarno ne bi trebao iako nisam mislio ni da ce ispod prve
-
Otvaranje samo za poželjeti
ne čini li vam se da je ova burza spremna za bojkot ulagača, zato valjda i drže onu Gažićku jer su sigurni da nema muda da napravi reda, nego svaki cuko u prolazu može dignuti nogu i popišati se na bilo koje izdanje i nikom ništa,
ali kada vidimo kako nam okorjeli poštenjačina drži podugačko predavanje na svim medijima o radu i poštenju, nakon godinu dana praćenja i mjera, onda ispada da smo mi stvarno afrička banana sa slučajnom strujom, gdje možemo očekivati da se uvaženi uskoro pojavi na plakatima Heroj a ne lopov i održi predavanje na onom brzopoteznom učilištu na temu; Kako se obogatiti, a ne ukrasti ni lipe
Come to America 😁
Ne zezam se, pridruzite nam se na trgovanju u Americi. Cudo jedno, koliko dionica, koliko transakcija, koliko prilika.
Jedva cekam da se zavrsi opte prica, trecinu dizem, trecinu ostavljam tu u fondovskom smecu zbog dividendi, a trecina odlazi preko bare.
-
pfe je trenunutno tocno na srednjorocnoj trend liniji, i ne vidim razlog da padne ispod nje.
po meni vrlo dobra kupnja