pa tamo stvrno da kupis krumpir, za tjedan dana bi vrijedio duplo. ludog li svijeta
Posts by Backdraft
-
-
ja ili ne znam tehnicku ni malo ili mi je pre konzervativna za usa
abml prodao na vrhu kanala po 2,40 danas 2,80
prodao upravo apwc po 5,30 , ode na 6,70...
-
uskoro bi se mogao pojaviti golden cross sto je dobar znak, ali ne svida mi se kako je par puta propadala i vracala se po liniji trenda
-
Ovdje se danas moglo uzeti novaca.
Paper trade, lakši je naravno od trejda.
Al' kažu da moraš i paper trade odraditi, jer igra je brza
Upalio se dakle alert za rast cijene na velikom volumenu, pa sam išla poviriti , oko 17 h
Moglo se, pod uvjetom da se ne brza. Ulaz na drugu zelenu svjećicu, brzi izlaz nakon par minuta, sto dolara plusa na ulog od 1000 dolara
Činilo mi se da bi mogao right angled, ali nije, običan staromodan up kanal.
Sigurno ima i lakših i težih načina da se zaradi novac, ovo je prilično lonely business, ne viđaš frendove, ne kuhaš, ne peglaš, nema ni TV, al' za silu moglo bi se.
Ovo mora da je u stvarnosti teže, moraš imati uvid u naloge, i najbrži prst, ovo je scalping
Al' poznam nekoga tko to radi često, i dobro mu ide... i kapa dolje majstoru
Da se nadovežem na kolegicu...
Dakle, odustao sam od day trade i swing trade, jer imam osjećaj kao da stojim u staroj zgradi i samo čekam potres da mi strop padne na glavu (osjećaj se počeo javljati kada je DOW prešao 30.000 bodova).
Jučer 4 trejda, AZRX i QTT (svaki po dva puta). Ukupno, pola sata posla, ne više.
U AZRX sam bio manje od 4 minute.
Da se razumijemo, ovo je ciljano skapliranje, ti papiri su nakon mog izlaska napravili još 50% ili više. Ali, meni to nije bitno. Bitna je dnevnica.
Danas opet nešto lovimo.
StockBeep jako pomaže u scalpiranju, premda Tradingview "lovi" kretanje papira po zadanom parametru puno brže i neovisno o volumenu zadnjih par dana.
Sve u svemu....učimo se.
na koji nacin koristite stockbeep za scalping, sto pratite?
-
jel vama radi trading 212?
-
day trade je gubitak vremena na zse, otvorite trading212 i radite to u usa, toliko prilika da je to cudo jedno, u danu zna otici i po par stotina posto.
koliko sam se naviknu na to, sada mi je i 10 posto malo
-
sta mislite o QSu? bio je trend dionica neko vrijeme i onda je nakon neke vijesti da toyota radi nesto slicno njima, potonio s 120 na 48
-
gledam sve kako raste i sve proputene prilike... 12kn mi treba da mi ublazi bol
-
HT i opte ni ne mogu ici u paketu jer onda opet imaju preveliku koncentraciju, pa zbog toga se i prodaju
-
zlocka sto mislite o frsx?
-
Ledica, po vasem, to bi znacilo da A1 mora prodati ako ne kupi vecinski. I On moze opstruirati rad uprave.
Netko je spomenio da svicarci nisu raspisali natjecaj pa da ti znaci da je kupac odabran... S obzirom sto sam sve prozivio s opte,ne bi me uopce iznenadilo da za mjesec dva izade novi natjecaj.
-
Pa ja sta god tamo pogledam, indikatori si nenormalni na dnevnom pregledu. 90% dionica treba zescu korekciju. O fundamentima necu ni pricati, jer nase stecajuse su med i mlijeko za USA
-
ja sam napustio ove sigurnjake tipa amd, apple, boeing...
trenutno imam abml - reciklaza baterija
alpp- softveri za autoindustriju
ampe- farmacija
qs- solarci
zkin- cijevi
i miljenica frsx na kojoj sam najvise zaradio- autonomna voznja ( navodno potpisali neki veliki ugovor, ali firma je od 3 covjeka u Izraelu
)
-
kada i taksist pocne pricati o bitkcinu, vrijeme je prodati ga. isto je bilo i prije pada s 20 000 na 4000
-
Oh ne, nasli ste americku opte 😁
Ove se moram kloniti jer cu i tu zaglaviti sa svim kapitalom 😂
-
Ja sam sve vise i vise u napasti da shortam teslu, mislim da cu poceti polako pa nadokupljivati. Ali njezina cijena i vrijednost nemaju veze s pameti.
-
Volumen mi ne prati shs na peri
-
da znam, cak kazu i 1 4g napram 600 5g, ali i dalje spaja je optikom. Iskreno nije moje podrucje, mozda kao ni tog novinara, ali gdje god sam citao o 5g, svi ju spajaju optikom.
As the figure "Current 4G vs. future 5G networks" shows, the range of a typical 4G macro cell today can theoretically cover 10 square miles. The plans for 5G have as many as 60 small cells covering just one square mile. Actual deployment needs would vary, but a 1:600 ratio is a whole new level of densification to consider.
Optical fiber is the preferred medium for existing wireless backhaul networks, and even in networks where this is not the case, the wireless backhaul eventually needs to connect into a fiber backhaul. Fiber will also be preferred for what is known as "fronthaul," connecting the dense mesh of 5G small cells. Why is this? Increased speeds with lower attenuation, immunity to electromagnetic interference, small size, and virtually unlimited bandwidth potential are among the many reasons why fiber is the right choice. The question becomes, "How many fibers are needed to support each cell?" And the answer will depend primarily on what technology protocols will be employed.
-
Google je cudo, ne moras ni razmisljati samo tipkati.
5G wireless small cells and their fiber wireline networks will never be mutually exclusive. To understand the relationship between wireless and wireline networks, it’s helpful to think of a city’s network in physiological terms: 5G will function splendidly as the capillaries (mobile fronthaul) of a city’s networking system — but internet traffic will travel nearly its entire journey in the veins or arteries (fiber backhaul).
In fact, much like the human bloodstream, only about 11% of traffic is carried by wireless networks, according to a study by Deloitte. The other 90% of internet traffic is supported and carried by the wireline network.
So in a 5G world, the customer experience will be improved by better small cell wireless access points. But ultimately, the quality and reliability of the wireless network will depend on the wireline (fiber) network carrying traffic to and from the 5G small cells.
Nego cime bi ti spajao stanice ako ne optikom? 5g signalom ciji srednji pojas koji ce se najvise i koristiti ima domet oko kilometar ili bakrenim?
-
glupost, 5g ne moze funkcionirati bez optike. sve bazne stanice su povezane optikom i u biti 5g signal spaja mobitel na opticku mrezu