Pa koliko vidim jos nije ni pocelo, nigdje nema promjena cijene
Posts by Backdraft
-
-
e ako nije narasla na ovu info, nikada ni nece 😁
-
https://helpcentre.trading212.com/hc/en-us/articles/360018882117
Nema više "polaganja parangala"; zadavanje više naloga k0jih zbroj (uveliko) premašuje sredstva na računu, pa kad prvi prođe drugi se ponište.
to mi je bila osnovna taktika
Da bas steta, to je bila super opcija 😔
-
Ja se jucer probudim i procitam na brzinu vijest o QS-u i kupim za 48, i bas me sad u predotvaranju zanima koliko ce potegnuti. Vec je jucer nastavila do 51.30. Ako uspiju s tom solid state baterijom, to ce dionica letiti 10x.
Lol, stavio sad na kupnju 5 komada prije otvaranja i kupi mi po 44.77 i nisam imao vise slobodnog kesha i nakon otvaranja mi se izvrse prodajni nalozi na nekim i odma lupim kupnju qs, ali vec otislo na 51. Barem mi je nizi prosjek 😁
-
Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
Odakle ova brojka ?
iz prvoaprilskog magazina 😁
-
Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
-
Kakav je po vama star bulk carriers, ima li ga tko? Ja se trenutno igram sa niom 3x long 😁
-
A koji su to brodari osim nmm kojeg nema na tradingu?
-
-
Ako je csiq izbacio dobro izvjesce, a jks nije, da li bi bilo pametno iz csiq prijeci u jks u nadi isto tako dobrog izvjesca?
-
ovdje stvarno izbija rat....
molim vas da vise ne postate nista u cemu se ne spominje optima, jer kolega flight ne vidi poveznice. hvala
-
Sad citam da su prava na hnl od 22. kupili neki britanac i svedanin. Uper bi bilo kad bi sad hnl presao na sport klub 😁
-
Susjed mi kupio audi A1, a tablica UG. Ako je na kredit u svicarcima, nema jasnijeg znaka nego da su 2 ponude dosle
-
Netko je ovdje preporucio STPK, ako moze tehnicki pogled, po meni crta h&s
-
otkad Nokia polaže optiku?
molim pojašnjenje od onih koji se razumiju u problematiku
Pretpostavljam da rade slicno kao i s orangeom
https://www.globenewswire.com/news-release/2…ation-deal.html
-
Tech100 dobrano zelen, a moje tehnoloske dobrano u minusu 🤔
-
Moze neki grahic za ZKIN 😁
-
Kad god me zaboli neki moj promasaj, sjetim se lika koji je dvije pizze platio 10 000 bitcoina ili trenutno 600 000 000 dolara 😁
-
Pricajte sta hocete, ali trziste je reklo sto misli o izlasku
-
Na trading212 nemam NMM 😔
Koje solarce drzite ako nije tajna