Kako je sve bilo lijepo dok se sve zelenilo, nisi trebao biti pametan da zaradis. U jednom trenutku mi je portfelj bio na 180% u svega tri mjeseca. Nisam izasao kada sam trebao i sad gledam kako se sve topi, trenutno na 40% plusa. Sve na kraju rasprodao osim nia, koji se pokazao kao i najveci promasaj.
Posts by Backdraft
-
-
ja sam 100 posto u keshu i cekam daljnju korekciju
-
sta kazete za izvjesce nia?
-
da mi je uci u glavu onih koji imaju dionicu koja im se ne svida
-
Netko je pomenuo i HOLI. HOLI mislim da će niže. Čime se HOLI bavi ?
Navlacenjem naivaca kao sto sam ja da im uzme pare
Al zato je zkin nadoknadio gubitak u holi. izasao danas kad je 7$ poljubio(usao na 5.02) al vidim da cu morat uc nazad jer se bas zalaufao...
meni je 7 30 ulaz pa bolje da se jos malo zalaufa 🤣
Jucer nisi morao biti previse pametan, sve je raslo, nadam se da je i danas takav dan
-
nego gdje nam je alias,dugo nismo culi neku njegovu preporuku
-
ja ne znam kako vi mozete drzati nesto dugorocno 😁, cim mi se zazeleni na neki lijepi broj, svrbi me prodati
-
Netko prati zkin, bas je zaronio, malo cudan graf
-
Ne znam sta je, ali techno se zeleni, a kod mene potop. Trenutno mi je na 30% od vrha i najvise imam nio i zkin.
-
Ja cu staviti 100% na 12 pa sta bude 😁
-
Netko prati FREQ?
Sa 50 je pao na 40 pa ispod 10 ker im neki lijek nije prosao 3. fazu, ali trenutno je buy od analiticara s procjenom na 20 dolara
-
Alias kakav je po vama trenutno nio i zlocka ako moze gatanje iz graha 😁
-
Uzeo dva coin na 394, cisto za igranje. Na 240 mi je iskreno bio skup, a ovo nije normalno, mada to je amerika pa je i bilo za ocekivati. Imam sto na kupovnoj cijeni pa nek ide gdje hoce
-
Pa koliko vidim jos nije ni pocelo, nigdje nema promjena cijene
-
e ako nije narasla na ovu info, nikada ni nece 😁
-
https://helpcentre.trading212.com/hc/en-us/articles/360018882117
Nema više "polaganja parangala"; zadavanje više naloga k0jih zbroj (uveliko) premašuje sredstva na računu, pa kad prvi prođe drugi se ponište.
to mi je bila osnovna taktika
Da bas steta, to je bila super opcija 😔
-
Ja se jucer probudim i procitam na brzinu vijest o QS-u i kupim za 48, i bas me sad u predotvaranju zanima koliko ce potegnuti. Vec je jucer nastavila do 51.30. Ako uspiju s tom solid state baterijom, to ce dionica letiti 10x.
Lol, stavio sad na kupnju 5 komada prije otvaranja i kupi mi po 44.77 i nisam imao vise slobodnog kesha i nakon otvaranja mi se izvrse prodajni nalozi na nekim i odma lupim kupnju qs, ali vec otislo na 51. Barem mi je nizi prosjek 😁
-
Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
Odakle ova brojka ?
iz prvoaprilskog magazina 😁
-
Ne mogu vjerovati da su je prodali za 7,10kn , sada znamo i zasto je Ana prodala po 6,70.
Netko zna koliko ce se sada cekati na isplatu?
P.s. na danasnji datum nije nagovor na prodaju ili kupnju 😁
-
Kakav je po vama star bulk carriers, ima li ga tko? Ja se trenutno igram sa niom 3x long 😁