Nisam duze pratio podravku pa ako netko moze navesti razlog padu cijene? Sad mi vec postaje interesantna ako nisam nesto previdio
Posts by Backdraft
-
-
Netko otreso ovo drvce kao maslinu u berbi 😀
-
Svi junaci mukom zamukoše...😂
Nikoga na prodaji do razine 800 €, a tamo je nalog 888 kom samo da izigrava pridaju.
Puna podrška ovima što kupuju na 340€, a u 10 mj im bilo skupo na 240€. Nadam se da neće gubiti volju ni na 550-600 €.. 👍
Podrska i onima koji su usli na 250, a na 150 im bilo skupo...
-
kaj im tak dobro ide pa još objave za javnost pišu na pisaćoj mašini!!!???
Samo prikaz koliko paze na rashode 😀
-
Ma daj pa ovo je moguce jedino u Hrvatistanu, da netko na takvoj poziciji moze trejdati
-
Kako god bilo meni je to sumnjivo jer ima inside informacije i ne znam kako je to regulirano
-
Ako nisi unutra, si vani.
Oni unutra uvijek više znaju i na toplom su.
Oni vani se smrzavaju i drhte.
Dok unutra ne izbije pozar pa oni unutra nastradaju, a ovi vani gledaju
-
Dobro je rekla zlocka, pump and dump 😀
Da cu to na htu dozivjeti, e to nisam ocekivao.
Vrijeme je za lagani ulazak nazad
-
Za 0.33 bi bilo interesa
-
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
-
Ma sto kaze abc1, tu se ne radi ni o kupnji trezora ni o poslovanju, tu netko nesto zna, a mi cemo saznazi kad bude gotovo 😀
-
Ht u 3 mjeseca narasto 1 posto manje od btca 😀
-
30% u 3 mjeseca ja malo too much za HT, da se razumijemo firma je blue chip, ulozis i zaboravis, ali sada nikome ne bi preporucio ulazak
-
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
U veljaci sam imao mstr po 500 usd, od onda je bio split na 10 pa je to bilo 50 dolara dionica. Danas je jedna 490 ili po starom 4900.
Ali dobro, srecom presao sam u ove sto padaju
-
Jeli itko pogledao detaljnije Prospekt?
Ovako na brzinu, ugrubo. U IPO ide oko 50mil dionica, odnosno 35% svih dionica. Ajmo reći da je ukupan broj dionica oko 165M.
Cijena dionice 3.14-3.34 EUR
Neto dobit 7M EUR
Koji vrag. P/E 85??
EPS 0.04 EUR, povrat 1%.
Jesam li štogod u brzini krivo izračunao ili su se oni precijenili jer pri ovoj cijeni dionice ovo i nije baš neka prilika.
Bit ce da su AI cipove poceli proizvoditi i prodavati bakama u lokalnim ducanima
-
Ne radim ništa, nakrcao sam se kroz '22 i dio' 23. U '24 nesto sitno uzeo.
Neću kupovati, nije mi sila a neću ni izlaziti do kraja godine.
Alt season može samo recesija pokvariti, pa to pazim. Idemo u everything bubble i krah će biti spektakularan. Do kraja q1 mislm biti vani sa 50% portfelja. Rotirat ću u micro caps baš kad i ako altovi odlijepe, to je već kocka a risk-reward prihvatljiv. Btc dominance još nije pao iz kanala pa altove tek čeka ludost.
Vec duze ne pratim altove od kad sam se opekao 18/19, pa sad imam samo malo eth.
Koji bi vi alt preporucili buduci da ih sada ima i dosta novih za koje nisam ni cuo.
-
Napokon vidimo 1000 kom na kupnji(280e),ali ništa neočekivano.
I dalje imamo potvrdu trenda rasta,a za bikove 300e je vrlo važan psiholoski broj kojeg žele dostići. Tehnički gledano veći otpor se očekuje na cca 365e
Posjedujem dionice hpb,nije nagovor na kupnju ili prodaju samo moje razmisljanje
1000 na kupnji i 1000 na prodaju s 20 eura razlike, tko ce prije popustiti ili ce se naci u sredini 😀
-
Ja se isto mucim u zadnje vrijeme jer ocito ne razmisljam americki nego hrvatski.
ove P/E 50 i vise ni ne gledam makar se zvale i nvidia, ali tamo ocito to prolazi pa i firme kao tesla.
Imao sam vrlo solidan portfelj koji je sada u lijepom minusu, a ocito sam trebao spekulirati s reddit dionicama i obogatio bi se na Pltr...
-
A vidi tesle kao da je trump zabranio kupovinu drugih automobila
-
Tko će vam prodati ispod trenutne cijene?
Pa nalog od 120 000 tisuca se sigurno ne dogovara ujutro na kavi uz otvoren zse. Ispod cijene ce vam prodati onaj tko se zeli rijesiti, a ne moze preko trzista jer bi dobio puno manje da je udarao po bidu.