Ht moze i pokloniti ako zeli, nama ostaje samo prosjek koji nas stiti. Jbga nismo imali srece i on se srozao zbog korone. Cekam da pokupim pare i odem u usa i crypto.
Posts by Backdraft
-
-
Koja vam je prognoza za danas?
Short ili long 😁
-
Zestoko iz minusa u plus, nazalosat prodao amd s nulom, a otislo gore
Mislim da je ovo navlakusa i da ce zavrsiti sve s minusom, ali budemo vidjeli, ipak su to ameri
-
Zna netko sto je bilo s amdom danas, 10% minusa, a razlog ne nadem. Interesantan za long na par dana
-
A kako bi se trebali osjecati? Pretpostavljam isto kao i na svakoj dionici, tko je izasao s plusom se osjeca dobro, tko nije lose.
Kupio na 350, prodao na 400 i sad se osjeca dobro? Oportunitetni trosak zna boliti vise od gubitka iako nebi trebao, psihologija, ovo ono
Pa trebao bi bolje nego onaj koji je na 550 kupio
-
Short snapa nije ispao kako sam se nadao da pa presao na peloton. Za sada nije lose, ali drzim ga sa stopom malo iznad prodaje
-
Kako li se osjecaju nedavni prodavatelji? 440kn
A kako bi se trebali osjecati? Pretpostavljam isto kao i na svakoj dionici, tko je izasao s plusom se osjeca dobro, tko nije lose.
-
Hvala, pogledao sam taj video i to sam planirao ukljuciti, ali rekoh da provjerim jel imate vi sta bolje 😁
-
Sta ste ukljucili na ibkr da vidite live, vidim da se placa i da ima hrpa opcija. Koja je najisplativija?
-
Ja sam ga vec krenio shortati
-
Sinoc uzeo 15 komada fb-a, prevelik mi je ovo pad i ocekujem odbijanac, ali sigurno nije za long
-
Prvi short za sada uspjesan, xela u 2 dana rasla preko 50%, mora sada dolje. Trenutno plus 10 posto
-
Odoh se ja fino vubiti
Svugdje kasnim.
Ajme, koliko sam novaca propustila zaraditi.
No, brže ili polako, naučiti ćemo
Pred nešto više od godinu dana krenuli smo van ko' siromašni rođaci, pinklec na rame
Sve nas je više i sve više znamo.
Meni ni ne dopusti trade LABD
-
Na 10 se ne bi moglo dogovoriti koje pivo cemo piti, a ne da se svi slozimo u ne prodavanju
-
Bome nisam pratio neko vrijeme otkako sam sve rasprodao i moram priznati da sam bas iznenaden cijenama. 30-50 posto je sve palo, a one ala nase stecajuse i do 80 posto.
-
Bilo bi lijepo kada bi se uprava ocitovala ili odgovorila na sva ta pitanja u nekom clanku.
Vecini nasih firmi nema nikakvu komunikaciju s dionicarima pa neka pokazu ako se i tu razlikuju od drugih.
-
Gledam s&p, zse zaostaje 250%
-
A koji je rok da oni iznesu ponudu?
-
A jesu ga otegnuli, bas sam se nadao da ce mi gubitak na dlkv smanjiti porez na dobit 😟
-
Sta je to prinos 😁