Hvala, pogledao sam taj video i to sam planirao ukljuciti, ali rekoh da provjerim jel imate vi sta bolje 😁
Posts by Backdraft
-
-
Sta ste ukljucili na ibkr da vidite live, vidim da se placa i da ima hrpa opcija. Koja je najisplativija?
-
Ja sam ga vec krenio shortati
-
Sinoc uzeo 15 komada fb-a, prevelik mi je ovo pad i ocekujem odbijanac, ali sigurno nije za long
-
Prvi short za sada uspjesan, xela u 2 dana rasla preko 50%, mora sada dolje. Trenutno plus 10 posto
-
Odoh se ja fino vubiti
Svugdje kasnim.
Ajme, koliko sam novaca propustila zaraditi.
No, brže ili polako, naučiti ćemo
Pred nešto više od godinu dana krenuli smo van ko' siromašni rođaci, pinklec na rame
Sve nas je više i sve više znamo.
Meni ni ne dopusti trade LABD
-
Na 10 se ne bi moglo dogovoriti koje pivo cemo piti, a ne da se svi slozimo u ne prodavanju
-
Bome nisam pratio neko vrijeme otkako sam sve rasprodao i moram priznati da sam bas iznenaden cijenama. 30-50 posto je sve palo, a one ala nase stecajuse i do 80 posto.
-
Bilo bi lijepo kada bi se uprava ocitovala ili odgovorila na sva ta pitanja u nekom clanku.
Vecini nasih firmi nema nikakvu komunikaciju s dionicarima pa neka pokazu ako se i tu razlikuju od drugih.
-
Gledam s&p, zse zaostaje 250%
-
A koji je rok da oni iznesu ponudu?
-
A jesu ga otegnuli, bas sam se nadao da ce mi gubitak na dlkv smanjiti porez na dobit 😟
-
Sta je to prinos 😁
-
Ode atpl po 361, kupljena po 343
Taman za burek
-
Slicno kao kolegica, dokupio na 343, prosjek 364
Motao neki burek i na 390, ali ce se izgleda pokvariti od stajanja 😁
-
Mozda si covjek stvara gubitak da smanji porez na dobit 😁
-
Jucer prodao atpl po 410 i danas vratio na 390, motam novi burek 😁