Bome ocekivao sam da ispod 450 nece, ali izgleda da se neki drze sell on the news.
Tko ce biti u pravu pokazati ce vrijeme
Bome ocekivao sam da ispod 450 nece, ali izgleda da se neki drze sell on the news.
Tko ce biti u pravu pokazati ce vrijeme
Hmm interesantan je osvrt i na rat, nadam se snaci za celik
Znaci po citanjima dobit ide od 58 do 458?
Vi citate isto izvjesce?
A što ovi danas prodaju optimu kao da zbog pada burze ponude neće biti.
Samo neka prodaju, ako ode nize eto mene jos unutra
I bolje da su mi pare sigurne tu nego da lovim nozeve negdje drugdje 😁
Ja sam shortao pton pa spce. Sad sam dio prebacio u neki HOOK, 100 posto raslo prosli tjedan pa da probam 😁
Bilo je i za državne organe i za sve ostale, razlika je bila godina dana, za prve se vjerojatno odradilo, a na druge se zaboravilo, po običaju...
Nije se zabiravilo, nego vladajuci nisu htjeli otkriti di drze pare
Ima li Ivana7 što pametno dodati.?Nekakav izračun?
Gospoda je opet u pmsu
Nego jel itko dosao do racunice da dobijemo oko 15?
Na toliko sam htio uzeti audi a5 oa da li da zovem zubaka ili ne?
Sto volim ova napucavanja u usa jer uvijek dode fino hladenje. Jucer spce preko plus 30 i kao nacrtan za short isto kao sto je bio peloton.
A mozda netko ulozio jer zna da ne moze izgubiti, a moze dobiti dosta vise ako ste u pravu s izracunima. U ova nemirna vremena, opte je sigurna luka, a pruza i mogucnost zarade.
Malo pokupio na long amd, short space i sad nazad u cash, ne volim biti u nicem preko noci u ovakva vremena
Ht moze i pokloniti ako zeli, nama ostaje samo prosjek koji nas stiti. Jbga nismo imali srece i on se srozao zbog korone. Cekam da pokupim pare i odem u usa i crypto.
Koja vam je prognoza za danas?
Short ili long 😁
Zestoko iz minusa u plus, nazalosat prodao amd s nulom, a otislo gore
Mislim da je ovo navlakusa i da ce zavrsiti sve s minusom, ali budemo vidjeli, ipak su to ameri
Zna netko sto je bilo s amdom danas, 10% minusa, a razlog ne nadem. Interesantan za long na par dana
A kako bi se trebali osjecati? Pretpostavljam isto kao i na svakoj dionici, tko je izasao s plusom se osjeca dobro, tko nije lose.
Kupio na 350, prodao na 400 i sad se osjeca dobro? Oportunitetni trosak zna boliti vise od gubitka iako nebi trebao, psihologija, ovo ono
Pa trebao bi bolje nego onaj koji je na 550 kupio
Short snapa nije ispao kako sam se nadao da pa presao na peloton. Za sada nije lose, ali drzim ga sa stopom malo iznad prodaje
Kako li se osjecaju nedavni prodavatelji? 440kn
A kako bi se trebali osjecati? Pretpostavljam isto kao i na svakoj dionici, tko je izasao s plusom se osjeca dobro, tko nije lose.
Hvala, pogledao sam taj video i to sam planirao ukljuciti, ali rekoh da provjerim jel imate vi sta bolje 😁