Uh elon danas castio, shortao teslu s 1000 prosjek i sada prodao i uzeo 2 kom na long, ipak je to sveta tesla i 10 posto je kod nje puno, trebala bi se odbiti
Posts by Backdraft
-
-
Pa sinovi ionako vec godinama ne upravljaju firmom, to kaj je Grbesic bolestan po mojoj procjeni ne igra osim u glavama spekulanata.
Ovdje je problem rasta cijena sirovina i nagrizanje marzi.
Jer ako njih nece biti , nece biti ni prodaje, cak i kada bi ona bila opcija .
Mislim da trenutno nije ta opcija.
Saponija-kemiska industrija.
Ako ćemo o NPM,onda neće ni jedan sektor zaobići.!?
Možda bi trebalo naglasiti ,tko sjedi u upravi i kakav kadar upravlja firmom.
Veoma bitna stavka.Ovdje rade na visokoj razini.
Zašto bi većinski prodavao svoj udio?
Dionica koji bi trebala biti u portfelju svakog ozbiljnog investitora.
Roba ,koju Saponija proizvodi potrebna je svaki dan.
Prodao bi zbog neizljecive bolesti, a nema kome ostaviti. Pitanje prodaje je samo pitanje trenutka, jer ako nece on sada, onda ce sinovi.
-
Nego gdje se lreljeva taj silni novac od opte, sjecam se kad se jedva cekalo isplate da nam zivne ostatak burze 🤣.
Ja sam samo 15% vratio na brokerski i jos cekam neku priliku
-
Obicno za svaki pad ima razlog, samo sto se kasno sazna.
Ali svakako vrijedno pracenja.
-
Naj gore je sto kod njih ne mozes znati, oni kao da kad se probude odluce da li su raspolozeni ili ne. Ja dionice uglavnom shortam i mislim da na tome tesko mogu izgubiti, samo trebam biti strpljiviji i ne gledati tako cesto 😁
-
Od jucer shortam teslu, mislim da je upravo ona predvodnik svih americkih napuhanaca. Tesla vrijedi, ali ni priblizno toliko
-
Ima li netko preporuku za ovu igru oko ZIM dividenda dan,opal je u predttrgovanju oko17%?
Dal da se kupuje u predttrgovanju, poslije, nikad?
Ja ga shortao jucer, za sada ostajem u tome
-
Sto kazete na shortanje zima, sigurno ide dolje nakon dividende?
-
Ja sam ponudu predao, 30.03. ce pare i ni kune nece vidjeti zse tako da mi svejedno kada ce. Ovo malo sto mi je ostalo na zse je cisto da se malo igram i pratim. Usa i crypto cu podebljati
-
Panl odlicno izvjesce ( koliko se razumijem) a pada kao da je potonulo pola brodova. Malo nadokupio, spreman za jos
-
Sumnjam da ce imati 95%, ali 75 ce prijeci sigurno, dakle povuci ce ju s burze. Meni nepotreban rizik da bi dobio mozda malo vise
-
ASTS će da rasturi isto
Izasao prerano 😔
-
Bome i mene neki dan ubio short imppa, sa 4 otisao na 5 dolara i izasao sa 500 dolara gubitka. Da sam ga drzao do danas bilo bi manje, ali trebalo je imati zivaca jer je isao i do 9...
Danas lizem rane i pusem i na hladno pa propustam i zaradu.
-
Prodao dioničar pod rednim brojem 3 Erste
Znaci erste spalio 150k kn jer im se nije dalo preko ponude. Prikaz kako rade brokeri s tudim novcima ...
-
Znaci ovo sto nabijanu bilo sta sto ima veze sa naftom je bolesno...
Indo sa 3-4 dolara na 70
Impp sa 0.5 na 7.5
Husa sa 1 na 10
Trenutno napucavaju OP
Valuacije su im takve da je nasa ina amazon za njih, tamo bi bila najmanje 30 000
-
Psenica ide u nebo... ( Da nam je belja i vupika sad 😁)
Za oko su mi zapele 2 dionice povezane s naftom koje luduju zadnjih par dana, indo i impp. Rasle preko 400%, a pokazatelji grozni 😁
Po meni ih napucavaju kao reddit dionice pa su mozda zrele za shortanje. Ako se kome od tehnicara da neka baci pogled na impp
edit: indo ne daju shortati
-
Bas me zanima izvjesce za egle danas
-
Nece propast problem je drugacijeg rizika, a to su utjecaj odluka o sankcijama s druge strane koje mogu ici u smjeru oduzimanja vlasnistva strancima, mi njima oni nama pa sad vjerovatnosti su povecane.
Istina, ali sa 0.03 je dosao na 0.55 za trade i vise nego dobro 😁
-
Ogzd je sada 0.02 🤦, pa da ode i u stecaj ne bi mi bilo zao kockati se
-
Ne daju mi na ibkr kupiti gazprom 😁
Zatukli ga sa 10 na 0.6 u par dana, da mu ne cvatu ruze to sigurno, ali da ce propasti i to je sigurno da nece. Prvo oko cega ce se Rusi i Europa dogovoriti je plin.
Cisto kupiti pa za tisucu dvije eura i ostaviti da se kiseli