Ode i twitter u crvenilo, ea ga je bilo shortati 😁
Sta mislite hoce sta biti od kupnje?
Ode i twitter u crvenilo, ea ga je bilo shortati 😁
Sta mislite hoce sta biti od kupnje?
Kad pada, sve pada. Koliko ce se tko brzo oporaviti je pravo pitanje. Do sada mi je cash bio king, a onda sam otkrio short 😁
Moram malo prouciti te opcije jer to ne kontam
Display MoreDrugarice i drugovi ušli smo u bear market.
S&P 500 -4,11%
Dow 30 -3,60 %
Nasdaq -5,34 % 6M -21,45 %
Imam dosta povjerenja u svoj long portfelj, ali nije ugodno ovo gledati jer znas da ce po inerciji ova panika napraviti stetu i na tvom portfelju.
Mozemo znati sto drzite long?
Napokon zatvorio taj cresy s otvaranjem burze, to nije bio option nego warrent, sta god to bilo i kako god to zavrsilo kod mene. Ostao bez 170 dolara, ali nesto i naucio 🤣
Ja nisam ni htio te opcije nego sam otisao na dnevne gainerse i vidio da je rasla preko 100 posto, onda obicno shortam za 200 300 dolara i vecinom dobro prode. Sta se ovo pojavilo nemam pojma, ali to nije bilo u portfelju jucer
Nemam pojma, pise nasdaq self 1
Ne mogu se toga ni rijesiti 🤣
Ja ne kuzim sta mi je ovo u portfelju, shortao sam neki cresyw za 300ak dolara ali sada ga nema u portfelju nego ima cresy mar 06 '26 0.566 call
Nema nikakvih podataka o trgovanju, niti mogu prodati niti kupiti
Uh elon danas castio, shortao teslu s 1000 prosjek i sada prodao i uzeo 2 kom na long, ipak je to sveta tesla i 10 posto je kod nje puno, trebala bi se odbiti
Display MorePa sinovi ionako vec godinama ne upravljaju firmom, to kaj je Grbesic bolestan po mojoj procjeni ne igra osim u glavama spekulanata.
Ovdje je problem rasta cijena sirovina i nagrizanje marzi.
Jer ako njih nece biti , nece biti ni prodaje, cak i kada bi ona bila opcija .
Mislim da trenutno nije ta opcija.
Saponija-kemiska industrija.
Ako ćemo o NPM,onda neće ni jedan sektor zaobići.!?
Možda bi trebalo naglasiti ,tko sjedi u upravi i kakav kadar upravlja firmom.
Veoma bitna stavka.Ovdje rade na visokoj razini.
Zašto bi većinski prodavao svoj udio?
Dionica koji bi trebala biti u portfelju svakog ozbiljnog investitora.
Roba ,koju Saponija proizvodi potrebna je svaki dan.
Prodao bi zbog neizljecive bolesti, a nema kome ostaviti. Pitanje prodaje je samo pitanje trenutka, jer ako nece on sada, onda ce sinovi.
Nego gdje se lreljeva taj silni novac od opte, sjecam se kad se jedva cekalo isplate da nam zivne ostatak burze 🤣.
Ja sam samo 15% vratio na brokerski i jos cekam neku priliku
Obicno za svaki pad ima razlog, samo sto se kasno sazna.
Ali svakako vrijedno pracenja.
Naj gore je sto kod njih ne mozes znati, oni kao da kad se probude odluce da li su raspolozeni ili ne. Ja dionice uglavnom shortam i mislim da na tome tesko mogu izgubiti, samo trebam biti strpljiviji i ne gledati tako cesto 😁
Od jucer shortam teslu, mislim da je upravo ona predvodnik svih americkih napuhanaca. Tesla vrijedi, ali ni priblizno toliko
Ima li netko preporuku za ovu igru oko ZIM dividenda dan,opal je u predttrgovanju oko17%?
Dal da se kupuje u predttrgovanju, poslije, nikad?
Ja ga shortao jucer, za sada ostajem u tome
Sto kazete na shortanje zima, sigurno ide dolje nakon dividende?
Ja sam ponudu predao, 30.03. ce pare i ni kune nece vidjeti zse tako da mi svejedno kada ce. Ovo malo sto mi je ostalo na zse je cisto da se malo igram i pratim. Usa i crypto cu podebljati
Panl odlicno izvjesce ( koliko se razumijem) a pada kao da je potonulo pola brodova. Malo nadokupio, spreman za jos
Sumnjam da ce imati 95%, ali 75 ce prijeci sigurno, dakle povuci ce ju s burze. Meni nepotreban rizik da bi dobio mozda malo vise
ASTS će da rasturi isto
Izasao prerano 😔