Iako zlocka kaze da je AI buducnost ja sam morao shortnuti neki BBAI. Doduse samo 100 komada jer short u kratkom vremenu na takvim sranjima moze vrlo lose zavrsiti 😁Danas rasao 50 posto, a zadnji par dana preko 500. Budemo vidjeli...
Posts by Backdraft
-
-
Meta ce danas biti spremna za kratki short
Je li danas taj dan?
Post od jucer, dakle meni je bio jucer.
Ulaz mi je bio na 195 i kad je doslo na 185 sam stavio stop na 190 i tu me pokupilo. Gdje ce sada to vise ne znam, ali vjerojatno ce pratiti ostatak marketa.
-
Kako su se brzo prozvakala losa izvjesca i danas opet zelenilo. Aktivirao se stop na meti s minimalnom zaradom i sad kud koji mili moji 😁
-
Meni je pajdo mojih godina koji je zaljubljenik u tehnologiju tamo 2015 govorio da bi sve što ima uložio u Teslu da išta ima. I prati Elona Muska od davnih dana.
Lik nikad nije pratio market niti šta o tome zna. Naravno nije ništa uložio.
A meni je pajdo negdje 2009. ili 2010. rekao da je neki tamo Bitcoin budućnost i da treba uložiti u to na 10 ili 20$, uglavnom cijena jednih ili dvoje
ćevapa sa pivom. Nisam mu vjerovao da to išta vrijedi, jer je to neki binarni ili heksadecimalni zapis na disku, kupio i pojeo ćevape, popio pivu, pa
eto mi ga sada, Bitcoin je na 23 000$
Oglas mijenjam pajdu za pajdu 😁
Meni je moj 2015. savjetovao da je onecoin buducnost i da je ulozio 10 000 kuna pa sam i ja poslusao i kupio za 1000. Osnivacicu i danas trazi FBI, a ja nisam ni pivu i cevape pojeo. Da sam barem znao vase 🤣
-
Sutra bi moglo biti crvenilo
A gledajte, danas je raslo 23%, sutra padne 5%, nastavi niz..viši vrh, više dno..
Tesla je rasla ravno +88% u mjesec da, pa ako padne za 3% sutra, to je i dalje
+85%. Meni je i dalje najveći problem što nisam ništa kupio, ali teoretski sam
sve svladao
82.3% bi bilo tocnije
Ja nisam rekao da dolazi potop, da ce sve propasti, da vise nece rasti. Samo smatram da je naglo jako raslo i da ce ova losa izvjesca preokretuti sutra na crveno. Ja sam bio u longu, a sada sam presao u short na meti
-
Sutra bi moglo biti crvenilo
-
Meta ce danas biti spremna za kratki short
-
Danas brodici lijepo vuku portfelj
-
Na igi nista novo, dobri poslovi, para nigdje. Malo je rastao, sad malo pada, zivot ide dalje
-
Procjena EPD 31 je ok, a privlacna je pogotovo dividenda. Samo tko ima vremena godinama sjediti u dionici uz toliki izbor 😁
-
E da je bilo hrabrosti malo jace drzati short tesle, sad bi bilo vec 10 dolara po dionici...
-
Morao sam shotrnuti teslu na 177, sto je previse je previse 😁
Kod Tesle i sličnih ne usudim se ići ni šort ni long. To može otići za mjesec dana na 500, a isto tako i na 80.
Kad je pala na 175 sam stavio stop na 178 i nadao se daljnjem padu, sad vidim da je bio aktiviran tako da me izbacilo. Puno sam puta odigrao teslu, ali uvijek sa stopom vrlo blizu
-
Morao sam shotrnuti teslu na 177, sto je previse je previse 😁
-
Kaj nije bilo da ak se proda mislim 4 nekretnine u 5 godina da je onda taj porez u igri ?
Ako se ista nekretnina kupi i proda skuplje unutar dvije godine onda se plaća porez na dohodak od imovine i to čak 20%. Ima i iznimaka, pa tko želi može proučiti.
Ovo za više od 3 nekretnine je oporezivo čak do 5 godina.
https://www.porezna-uprava.hr/pozivni_centar…skih-prava.aspx
To vrijedi samo ako on ili uzi clan obitelji kojeg uzdrzava nije bio prijavljen na tu adresu
-
Kad god mislim da ce tesla dolje ona ode gore...
-
Kladim se kolega Moller da vi imate već alkoholna proviđenja od tolike silne kupovine +KTJV-a?!
Vjerujem da vidite troduple količine od stvarnog posjeda. Sto i nije tako loše nakon otriježnjenja!
dragi i poštovani burzovni kolega, s naglaskom na dragi, meni se sve učetverostručilo, jer sam prve kupio još na 12, 80 bivših HRK, a vi sada sami sračunajte koliko je to bilo €,
ako me nije "šećer" ubio, valjda neće ni "alkoholne pare" 😀
Još malo i zaokružujem
Kako u vas na brodu, jel se ljulja?
i jedno pitanje usput, kako to nešto mogu vidjeti troduplo, jel to šesterostruko?
Kolega prvo Badel pa sad Kutjevo, pazite da ne zavrsite na MDKA od silnog alkohola 😁
-
Tocno. Koeficijent lode je 0.75.
možda je u Osijeku 1 ako je na sunčanoj strani ili gleda na Dravu
-
Kako je kod vas sto se tice uracunavanja balkona i lode? Gledam stan u Osijeku od 65 kvadrata i 2 lode ukupno 15 kvadrata. Prodaje se pod 80 kvadrata? Zar nije loda 0.75?
-
Bas je danas na IBKR objavljena projekcija za RCL sa targetom 78
-
Izgleda da je najbolje prodati na otvaranju pa se vratiti kasnije