Ja recimo izlazim iz dijela pozicija da si oslobodim lovu jer mislim da je ovo sa svb u americi dosta opasno. Ako rokne i credit suisse tek cemo vidjeti sta je pad. Ovakve dionice ce se sigurno vratiti na ove razine i vise, ali zasto ne sacuvati nesto love za dokup.
Posts by Backdraft
-
-
dobro kolko ce ovaj MPW dole? ja kupujem i kupujem
bas me zanima hocu li biti budala na kraju
Danas je palo i zbog ex daya za dividendu
-
Cijela stranica rasprave o kupovini etfa kao da mora kupiti 100 000 komada, pa tih 1000 se protrguje na nelikvidni dan
-
Eh da je bili malo kockarskog duha... Sad kad razmisljam idealna prilika. Te banke mozda i kihnu, ali sigurno nece obje u isto vrijeme i ne tako brzo da se dionica ne odbije.
No sto je tu je, trazimo druge prilike 😁
-
-
Ameri se probudili i skuzili da iako dolazi proljece ne treba sve zazeleniti.
Roku -5% dok sam se ja pitao hoce li ili nece
-
Ja sam ju kupivao ovih dana dok je padala jer sam ocekivao bolje rezultate od predvidenih, ali i mene ova divka iznenadila
-
Meni je nejasno da roku i slicni koji imaju stotine milijuna kod svba ne padaju.
Pa kod nas bi vec bio na minus 30%
-
Meni i pbz bloka, vidim cijenu, ali ne i naloge i obavljene transakcije
-
Mozda nema direktne veze, ali cijeli IT sektor ce sada malo usporiti dok se ne vidi tocno tko tu koga...
-
Kod mene u zgradi 20% ljudi ni ne placa pricuvu tako da je njima svejedno da li je 3 kn ili 3 eura
-
Uhvatio malo JKS, minus 17 posto uz ovaj q4 ke puno i za njega. Mali long i onda van
-
I Kak onda posteno uvest neki porez?
Netko moze imat vise u umjetnickim slikama nego netko u zidovima.
Ali zidovi su potreba svima, slike nisu.
-
- janaf napokon
-
Ja u ovo ne bi bas ulazio dugorocno, ovo stoji zadnje 3 godine i ne mrda dok ostali koncari lijepo rastu.
-
Otp indeksni nema vise niti jednu dionicu HPB-a ovo je za kolegu Juniusa
Ali etf ce ju morati prodati?
-
https://zse.hr/hr/revizija-dionickih-indeksa-2595/2595
Evo Span ulazi u Crobex10 i sad ce i ETF morat kupovat.
Ja vjerujem da su oni i potakli ovaj rast
-
...
Uskoro izvjesce ZIMa, tu sam usao jer mislim da ce rezultati biti bolji od ocekivanog
A FBX pao na korona razine...trenutno je 1592
Ocekivanja i jesu niska, 2.21 za q4 naspram skoro 10 za q3.
-
Kupio danas neki ZS cloud servis, q4 bolji od ocekivanog, a pao 12% jer rezu broj zaposlenih na sta su drugi pak rasli.
Uglavnom kratki ulaz jer sam poceo kupovati gluposti bez provjere 🙈
Uskoro izvjesce ZIMa, tu sam usao jer mislim da ce rezultati biti bolji od ocekivanog
Sta mislite o FSLR, bome dobar rast zadnjih par mjeseci, a prognoze su i vise jer su solarci u trendu. Ako sam dobro nasao da im je P/E 169 🤯
-
So far so good 😁
Ja izasao trecinu PLUGa na 12.75, trecinu na 12.50 i trecinu cekam
Veceras jos vidimo chpt
Nadam se da si zašortao CHPT
Naravno, na 9.40 izasao i presao sa pola kolicine u long i izasao na 9.85.
Za danas dosta 😁