Pa da mogu znati bio bih vrlo bogat... ovisi koloiko ce zaradivati pa nekih p/e 10.
Posts by Backdraft
-
-
Ovo je ta sada kocka i spekulacija, izgledi su dobri, ali to je daleko od zdrave firme
-
Nadzire li se napokon kraj ovom prodavaču koji nas je posljednih 6 mjeseci zatukao 11% dok je Crobex narastao 9%. Ovaj vani rast neću niti spominjati.
Čini mi se još koji dan i onda polagano na razine iznad 200...
jel moguce da Ericsson prodaje svoje dionice ??
I oni prelaze u kodt
-
Ovo je tužno za gledati
To je ocekivano, nerealno jako je raslo na nekom valu ocekivanja koja se nisu ispunila za sad. Sve u svemu od ipoa i dalje lijep rast.
-
Kad je na ibkr dostupno izvjesce za nas?
-
Vrlo jednostavno, širi asortiman za ponuditi, vlakovi, tramvaji, generatori i motori, i jako je mala razlika u tržišnoj kapitalizaciji končar d.d. i kodt., pa ne može matica vrijediti manje od tvrtke kćeri.
Molim moderatora da obriše moj post, da ni bi ispao kao savjet za investiranje.
Zahvaljujem se unaprijed
Zasto matica ne bi mogla vrijediti manje od tvrtke kceri?
Matica moze imati jednu profitabilnu i 10 zaduzenih tvrtki...
-
Pa i nije neki, mala kolicina i pad manji od dividende. Istina bida nema do 310 pa se moze ocekivati jos nize, ali sve je to ukalkulirano s dividendom
-
Treba biti hrabar u Americi. Ako si možeš priuštiti bez stop/lossa naravno
Tamo se stvarno ide na sve ili nista, kao rulet pa tko prezivi prezivi
-
Prokleta ja amerika....
Jucer shortam teslu na 477 i danas kad je bila na 460 stavim stop losse na 475. Otvorim sada i obraduje me tesla na 440, ali vidim da je prije isla na 488 i zatvorila mi nalog.
Moja tipicna americka prica, nista me ne ide...
-
Sve gledam koja je "dobra prilika" za ulaganje i vise se ne mogu odluciti. Ostao na VLEN, HPB i sito IGH.
Gledao HT pa mi "pobjegao", onda gledao Podravku pa mi "pobjegla", sad gledam SAPN , AUHR i Medika...
Imate neke prijedloge?
Odgledao sam i auhr na +10%, ostaje sapn i medika.
Sad naplacujem gledanje, u opis uplate napisite sto zelite da pogledam 😀
-
Bilo bi super kad bi bilo tako.
Ukoliko se trezor ili vecinski od početka ne postavi čvrsto na bidu, mislim da ce biti onih koji ce prodavati po sistemu "daj sto das"...... Uvijek ih je bilo i bit će. Posebno zato jer je ostao izuzetno veliki broj malih dionicara koji uskoro vise neće moci ponuditi svoje dionice na prodaju na ZSE kad im zatreba novac za nesto drugo.
26 godina sam na burzi i ne znam niti jedan slučaj gdje su mali dobro prošli nakon delista.
Mozda jedino pevex, trgovanje je bilo slabije, ali moglo se prodati vise nego na burzi.
-
Ja vise ni ne gledam minuse jer stng ocito propada, nadam se samo da ga mozda Elon kupi 😀
-
Nisam ji gledao kada je bila na 100 to sam bubnio da pokazem kakve gluposti vi pricate.
Vi se cudite sto netko kupuje na 334, a ne razmisljate da je to jedini nacin da raste cijena. Da svi smatraju da vrijedi 234 onda ne bi ni dosla ovdje gdje je. Ja vjerujem da ima i onih koji ce kupovati i na 434 jer ako ne bude znaci da cijena nece ni doci tamo.
-
gledaj gledaj al ne diraj!
Ako zelite da vam neka skoci, bacim pogled na nju 😀
-
Kupiti 900 kom na 334, a nisi htio prije mjesec, dva na 234...🤔🤔...
Mora su naši vrli fond menadžeri, lako je tudjim k mlatiti...
Kako bi cijena isla gore da nitko ne kupuje iznad 234 jer je eto tolika bila prije mjesec dana?
Meni nisu jasni ni oni koji su kupovali na 200, a cijena prije toga bila 100...
-
Sve gledam koja je "dobra prilika" za ulaganje i vise se ne mogu odluciti. Ostao na VLEN, HPB i sito IGH.
Gledao HT pa mi "pobjegao", onda gledao Podravku pa mi "pobjegla", sad gledam SAPN , AUHR i Medika...
Imate neke prijedloge?
-
Izgleda da je gotova rasprodaja, od sad bi mogli gledat po asku...
Cuo sam da dionice najbolje rastu kad svi samo gledaju u ask.
Ako zelite mogu odvojiti malo svoga vremena i paciti vam pogled.na ask 😀
-
Zato i je gdje je, da je privatna firma vrijedila bi barem 50% vise
-
"Dok unutra ne izbije pozar pa oni unutra nastradaju, a ovi vani gledaju"
Tipičan hrvatski jal - izrečen u jednoj rečenici.
Jal? Na sto? Pa nije ovo KODT 😀
-
U to sam toliko siguran da ozbiljno razmišljam da prodam ovo što imam i kupim niže.
Uvijek je pametno prodati na dnu.
A gdje je dno? Mozda smo na double bottom, a mozda cemo nize... da netko zna 100 posto taj bi obogatio