Samo neka udara, dok Trump luduje s carinama najbolje je biti u bankama
Posts by Backdraft
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/60048
21,83 EUR po dionici
I ovako sam previse u HPBu, ali vuce me da dokupim jos
-
Da nije bilo onog pada zadnji dan ipoa i ja bi usao samo za trade jer sam racunao da je navala pa valjda ce onda dobro i otvoriti. Krenulo je nekih 54 na drazbi, ali onda palo na otvaranju i od onda zivotari.
Kako to misliš životari ? Ako da u 25-oj 7% plus i jos 5-6% dividende to je za jednu stabilnu tvrtku sasvim ok. Naravno dlkv ce mozda dati više al možda i neće .....
Vi govorite o ulaganju ja o trejdu
-
Da nije bilo onog pada zadnji dan ipoa i ja bi usao samo za trade jer sam racunao da je navala pa valjda ce onda dobro i otvoriti. Krenulo je nekih 54 na drazbi, ali onda palo na otvaranju i od onda zivotari.
-
Nit je mudra nit ce se hvatati za glavu. Vjerojatno ne ulaze u dionice i dala je brokeru da joj unovci, a uopce ne razmislja o fundamentima, Trumpu ili babi Vangi.
Mozda imas vise informacije o tome, ali mislim da tesko da postoji itko na kugli a da ostane ravnodusan nakon sto proda dionice po nizoj cijeni, osim ako novci nisu potrebni za neke više ciljeve .....
Onaj tko ne prati burzu ni ne zna dal je cijena kasnije niza ili visa.
-
Nit je mudra nit ce se hvatati za glavu. Vjerojatno ne ulaze u dionice i dala je brokeru da joj unovci, a uopce ne razmislja o fundamentima, Trumpu ili babi Vangi.
-
vlakic na djuri........sretno na stanici
To nije vlakić to je raketa. E sad sam landing kako ce izgledati ....
Firma je napokon proradila, ali meni je i ovo dosta, ja ne vjerujem da je ovo novi Rheinmetall, vise pump and dump, mozda se i varam. Sretno svima
-
Iskreno nije ki jasan netko tkonje isao na ipo i sad prodaje po 48,30.
Pa dok platis porez, naknade, izades na nuli
-
10.03. krece trgovanje?
-
Meni nista ne znaci kad ste vi usli, nego kad sam ja. Osim ako mislite dijeliti zaradu 😀
-
Tesko mi je naci utjehu...
-
Vremenom će, mislim, dolaziti razlozi za pad na ovoj našoj burzici... kako/ako bude kriza u HR jačala (zadnjih mjesec dva od nekih poduzetnika čujem da škripi, a ima još znakova) ... (bolje se) malo zakešat dok ne prođe dim ... a bilo je tu i margina (koji koštaju, a burza baš i nije davala znakove za daljni rast)
Slazem se, vjerujem da ce sve ici ispod ovog pada, ali ne tako naglo. Sada ce sve polako kliziti dolje.
-
Kada ne osjećaš strah onda se treba početi zapravo bojati...
Slažem se, zato i pokušavam naći razlog za strah. Gledam sve vijesti searc j to promijenilo u zadnjih 5 sati.
Iako vidim da se lagano stvari vraćaju u normalu.
Ja kad vidim ovakav neselektivni pad, nadem neku dobru dionicu koja je najvise pala. U ovom slucaju je kodt bio -12%. Tu ne moras biti pametan da znas da ce barem 6-7% gore jer za pad nije ni bilo razloga
-
Ja prebacio kesh danas za ipo i sad brze bolje vracaj nazad, kupio vlen i kodt. Izasao iz kodt i nazad u kesh, a vlen mi ispao gratis 😀
-
Zanimljivo. Meni nije jasno tko prodaje i iz kojeg razloga.
Dobro pitanje...a ima kolega koji se i smješe na isto ...nešto je smiješno?
Jel vam ovo prvi zaron?
Kad ih prodete kao vecina ovdje, onda vam je smjesno kako drhtave rucice rasprodaju i sta treba i sta ne treba
-
A danas bas prebacio kesh na tekuci da odem po ipo i sad me natjerali da se vratim 😀
-
Veci povrat na obveznicama nego na adrisu
-
Ja vjerujem da ja pad potaknut i nestabilnoscu svjetskog trzista i prolagodbom na Trumpova ludovanja s carinama
-
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
Da ne vidi naslov teme ne bi znao da li sam na ingri, ighu ili dalekovodu
-
Jel nam to na zse stigla kataklizma pa sve klizi dolje? Pa nije bilo nikakvih najava, otkud sad to 😀