Na ovom forumu svi izadu prije pada i vrate se prije rasta. Cudo jedno kako se pogadaju dna i vrhovi
Posts by Backdraft
-
-
Trenutno , vruća dionica
HUYA , Kina , striming igara
Cjena 3.88. , dividenda 1,47 dolara
uso na 3,79. pokupio dividendu 1,47- cijena propala na 2,3 - dionica je u uzletu evo vec par dana divlja i vratila se na 3,3
Ja isto pokupio dividendu samo sto sam izasao na 2.6... zato i raste 😀
-
Potražnja je ipak veća nego što sam očekivao ....
To je IPO. Tako je bilo i sa IG. Kad su izašli, prvi mjesec je padalo, da bi se poslije toga tečaj stabilizirao. To što ste napisali kaže na to da tržište treba novih mogućnosti. Svi se, više-manje vrtimo oko Končarovih kompanija. Diverzifikacija je uvijek dobrodošla.
IG je padao samo jer je bila kriza vani, Izrael, Iran... sve je padalo pa i on.
-
Uprava može prodati nakon 6mj.,a novi nakongodinu dana, našto smrdi, možda vonj sa farme?
Nije novi nego postojeci
-
Danas je bila akcija zbog Izraelskog napada i da oni koji su imali novaca lijepo je bilo iskoristiti popust ....
A šta je to bilo na akciji?
Iranske kompanije 😀
-
Malo me plaši tržišna kapitalizacija!
Mene plasi sto kod nas sve sto je valja razjebu, a KODT bas valja 😀
-
Mišljenja na analizu?
U cemu to gledate?
-
Dividenda 10,54 €
Vise nego sam ocekivao, lijepo
-
A tko bi drugi platio carinu i namete nego krajnji potrošač ??
Uz ovakve visoke carine na kinesku robu ako zele ostati konkurentni ce i firme morati preuzeti dio tereta. Ili biti kreativni pa obilaziti carine preko drugih zemalja, sto neke vec i rade.
-
A kakve VAT ima veze s Amerikom? VAT ih ne cini nekonkirentnim jer ide na svu robu jednako. On je problem drzavljana EUa kao sto je njihovo zdravstvo problem Amerikanaca, a ne nas.
A kakve veze imaju americke carine s ostatkom svijeta? Americke carine su problem americkih drzavljana, ne tebe. Nisi ti bas najbistriji, izgleda....
Haha oprostite, ali dovoljno sam bistar da prestanem raspravljati s nekim tko ne zna razliku izmedu poreza i carine i tko pita kakve veze imaju americke carine na ostatak svijeta.
Lijep pozdrav
-
Prosjecna carina EUa na ukupnu robnu razmjenu sa SADom u 2023 je 1.2%.
A koliki je VAT u EU a koliko u SADu?
A kakve VAT ima veze s Amerikom? VAT ih ne cini nekonkirentnim jer ide na svu robu jednako. On je problem drzavljana EUa kao sto je njihovo zdravstvo problem Amerikanaca, a ne nas.
-
izaso iz shorta pa sad pumpa
Mora uloziti negdje paru od trump coina
-
Nikome ne odgovaraju te carine osim njemu.
Čudno kako carine ostalih 170 zemalja prema robi iz SADa nikome ne smetaju...
Prosjecna carina EUa na ukupnu robnu razmjenu sa SADom u 2023 je 1.2%.
-
Trump trejda da ga je.es 😀
-
Citam na redditu kako lazne glasine utjecu na market.
U 10 se pojavila hrpa postova kako ce Trump suspendirati carine na 90 dana. I market se zazelenio. A sve je krenulo od Foxovog intervjua nekog predsjedatelja nacionalnog ekonomskog vijeca koji je na pitanju o suspenziji rekao da ce predsjednik odluciti sto predsjednik odluci.
20 minuta kasnije je stigao demant iz Bijele kuce i vidjeli smo veliki pad.
Jedan naslov da Trump razmatra suspenziju je utjecalo na milijarde dolara na burzi.
Samo pokazuje u kakvom nestabilnom svijetu zivimo.
Bas me zanima kako ce se Zuti sutra probuditi
-
+ vlen
- vlen
-
Sto se zna s vlenom sto mi ostali jos ne znamo
-
Ajde ne sekirajte se, ipak nije sve palo. Vlada je upravo objavila da cijene goriva idu gore, eto barem nesto 😀
-
Pa sve pada pa pada i HPB.
Ako pada zlato, bitcoin i sve dionice to samo znaci da je panicna rasprodaja.
-
Kao sto rekoh ne zurite, jos se ceka odgovor na Zucine carine ili da se on sjeti da on nikada nije ni rekao da ce biti neke carine