Oduvijek sam tvrdio da neće ispod nominale jer ako sam dobro skužio... Mi mali dobijemo cca 10kn po dionici, tromjesečni prosjek + cijena koju je ht postigao
Posts by titulus
-
-
Kolega Alfa ovdje je ključ...
... cijena po dionici iz ugovora bit će niža od tromjesečnog ponderiranog prosjeka koji bi se primjenjivao od strane kupca u okviru obvezne ponude za preuzimanje (ponderirani prosjek cijena dionice Optime ostvarenih na uređenom tržištu u periodu između 8. travnja 2021. i 8. srpnja 2021. godine)...
-
Kolega nije svjestan da za sve rečeno i napisano postoji odgovornost, a njegova pisanja su na razini vjerojatnosti kao i strah za dionicu igh od udarca kometa u Zemlju.
-
Daj se dogovorite, jel valja kad se riješe dugova ili ne valja.. Zbunjen sam
-
Samo se pazite da ruska ekipa ne odluci dokapitalizirati i razvodniti dionicare. Nesto kao u Dlkv.
Razguli s ove dionice
-
Ja sam razočaran... Ne toliko cijenom, izgubiti neću, već činjenicom da se opet mutilo
-
Ovo na ZSE danas je kao nacionalizacija u Jugi, svi se čude a "oni" ladno uzmu ti sve, rade što hoće, pojedinci sa povlaštenim informacijama i sve u skladu sa zakonom... pa čak i da nije, njihovi su sudovi
-
Sve mi je to nejasno, šta je sa svima drugim velikima koji su kupovali oko 6 i nisu prodavali, kao Drvo... Nadam se da tu ima još nešto što ne znamo
-
A ja vas svih ponovno molim da pogledate odredbe natječaja za prodaju Opte, gdje se dug od 200 milijuna kuna na neki način izuzima od ostalih dugova, zbog obveze kupca da isplati taj dug Ht-u , kreditoru u cijelosti
Pa je time ostatak duga manji, odnosno manji je iznos koji se oduzima od 5 EBIDTa.
Baš su ga zakomplicirali
Objava je nejasna, a i parametri tra..la..la
Kao i sve do sada, ali jasno je da ispod 4,5 kn ne idemo
-
Nemojte mi se smijati ali nakon ovog 2023 moja optima vrijedi 30 kn i ja je neću prodati
-
Ja to opet očekujem na 8
-
Sve u svemu odlično
Možda ne kužim ali kupnjom dionica od ZABE nemaju većinski dio i sada kreće borba za 51%,...znači KRAŠ epilog
-
O sunce i njihovo, stigao mi racun na 302 kn, a do sada bio 225, kazu istekao vam ugovor. Pa nekada su zvali svakih mjesec dana i nudili nesto, a sad vise ni da ugovor produze, eto zasto im i pada broj korisnika.
to je postala praksa svih operatera u HR, čim istekne ugovor račun bude veći
u mene račun uvijek iste veličine, samo iznos zna biti drugačiji
-
Mi da nismo dio te EU, mi bi bili kruha gladni. A barem je 40% populacije bilo protiv ulaska Hrvatske u EU.
Neki od njih su i Eurozastupnici kao Sinčić i imaju plaću 9000 Eur
On se infiltrirao i iznutra napada neprijatelja, prvo će mu uzeti tih 9.000 eura svaki mjesec kako bi platio ratu kredita istim onim bankama protiv kojih je ležao po cestama
-
Zanimljivo je da se Optimom trguje samo zbog prodaje, kao da ništa drugo ne postoji...
Procijenjena vrijednost prije H1 je bila 7,31 kn, uredno se posluje a ispada da ništa ne vrijedi i da je nitko nebi kupovao bez priča o prodaji... A kad iza ugla Dalekovod raste 20%
Na žalost sve je jasno, ne trguju ovdje investitori već kockari
-
Nekada je IGH bila perjanica ZSE, a kako u narednim godinama očekujemo snažan rast bdp-a prvenstveno zasnovan na infrastrukturi, schengen i eurozonu, uvjeren sam sa prvim pozitivnim pokazateljima u bilanci i IGH bude nekoliko puta uvećao trenutnu vrijednost... Još ako nam se poklope i pozitivne vijesti iz svijeta eto nas na 1xxx.
Ja marljivo skupljam na ovim cijenama jer isplati mi se biti strpljiv godinicu-dvije za 10x
-
Ma sve se vrti oko onih 200 mil pozajmice i treba vidjeti kako će se to riješiti po dospijeću, s time HT drži i Optimu i Zabu za jaja... Samo je pitanje kako to da je kreditna institucija, koja je i većinski vlasnik, to dopustila.
Ovdje bude ili 15, ili 0 kn po dionici
-
Nazvao sam službu za korisnike i upitao jeli Optima prodana... Nisu mi odgovorili, očito nešto kriju
-
Uvijek je pozitivno kada se u top 10 kupuje, a i količine koje su na prodaju na ovim cijenama su zanemarive...
Za ozbiljniji skok cijene trebati će pozitivno kvartalno izvješće jer poslova očito ima
-
Apolitičan sam, objektivan i ne držim ničiju stranu ali stavljati u isti kontekst sdp sa hdzeom... Uspoređivati dva mandata nakon krize i sve ostale mandate je nekorektno... Zna se tko je uništio ovu državu!
Što se tiče radnika i majstora, uvijek ih se može naći i kvalitetnija radna snaga nego što ih nudi RH jer na žalost uvijek ima jadnijih od nas