https://www.dnevno.hr/vijesti/paladi…cacicu-2076387/
Putuje za Remetinac ....???!!!
Evo zaposliti ću ga ja, treba mi ručno iskopati bazen...pa da ne kažete da iza sebe u cijelom životu nema nikakav rezultat
https://www.dnevno.hr/vijesti/paladi…cacicu-2076387/
Putuje za Remetinac ....???!!!
Evo zaposliti ću ga ja, treba mi ručno iskopati bazen...pa da ne kažete da iza sebe u cijelom životu nema nikakav rezultat
...ali ćemo uštedjeti na konverziji...
Sretna Nova ekipa!!!
Ako sam dobro shvatio...plaće redovno kasne, ali su redovne...i kasne
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Naime, imovinska kartica ministra Paladine teška je oko 60 milijuna kuna, a gotovo sve što posjeduje bilo je nekada u vlasništvu Instituta IGH, dok su aktualni i budući Paladinini prihodi vezani upravo za poslove Instituta IGH i njegova bivšeg poslovnog partnera Sergeja Gljadelkina. Naglasimo da je Paladina bio na čelu Instituta IGH svega 3 godine.
Zatim smo u sljedećem članku otkrili da je Paladina mešetario dugom Instituta IGH dok je bio predsjednik Uprave te tvrtke tako da je dug IGH od 333 tisuće eura kupio od ciparske tvrtke FROTIP za svega 27.500 eura, da bi taj isti dug prodao za 650 tisuća eura zagrebačkoj tvrtki Projektni biro P45, povezanoj s Institutom IGH, čiji je vlasnik upravo ciparski FROTIP. Na toj preprodaji zaradio je najmanje 4.7 milijuna kuna.
Kakav kriminalac može biti ministar ??
On je to što je i pomoći si ne moze, ali da takvoga, bez ikakve pozitivne reference postave na položaj...e to ne mogu shvatiti...i još nam se smije u facu
sve na računu bilo koje vrste u banci ide pp fiksnom tečaju u euro, automatski...a vjerojatno negdje to i piše
vjerujem da postoji puno "sitnih" poslova, kao ovaj za koje javnost ni ne zna
Mir i dobro svima dobre volje
bit će ovdi još "vožnje", čini se 🤷
nista, idemo UP... :)))
Prije down...
Iako ovako na prvu, odluka VS je pirova pobjeda dužnika
...bude kao i uvijek, najbolje ćemo odigrati protiv Brazila, vjerojatno ih i nadigrati ali i izgubiti...
Kakvo je ovi kilavljenje na ovim razinama...kome će prije popustiti živci?
Mnoge su utakmice bez udarca u okvir vrata, samo su rijetke koje ga imaju...ova je imala dva, tj. dvije stative
Kako je to sve nakaradno!
Svatko pametan bi poticao izvrsnost manjim porezima, jer realno i s manjom stopom njima se uzme najviše, a ne ovako...destimulativno do kraja...bravo Vlado!
pa ako nudiš uslugu moraš biti svjestan i kapaciteta valjda
..."Nakon niza godina u kojima smo se trudili privući teret, putovali, molili da nam se pruži prilika kao prometnom pravcu, sad kad je teret došao, mi nemamo dovoljno vagona, dovoljno kapaciteta, zapravo ničega da bismo takvu potražnju servisirali. Jedan od klijenata nudio je šest milijuna tona tereta, a mi nismo mogli odraditi niti milijun tona..."
Dakle, nude usluge a da ne znaju niti kapacitete s kojima raspolažu i još tu nesposobnost slavodobitno prizna javno...kao epizoda South Parka
Osijek je trenutno najozbiljniji klub u RH...sve drugo kula od karata...Osijek ale...
Suludo da država subvencionira kupnju nekretnine, posjedovanje bilo čega nije nikakvo ljudsko pravo. Upravo su takve stvari dovele do rasta cijena nekretnina koje bi se trebale stjecati samo u tržišnim okolnostima, a ne da Mijo Mijić plaća porez koji se koristi da Jure Jurić dođe lakše do stana.
Upravo su i takve subvencije plodno tlo za bilo kakvo muljanje.
Onaj tko želi nekretninu neka zavrne rukave i kupi je po tržišnim uvjetima, a ne da mi svi plaćamo ovakve mučke.
Lako moguce da i roditelji od Jure Jurica imaju recimo nekoliko stanova i poslovnih prostora, a " jadni " Jure nema nista na sebi, pa lijepo iskoristi poticaj i kupi stancic, dok onaj Mijo Mijic mozda cijeli zivot bude podstanar a nemaju ni njegovi nista.
Trebalo bi to nekako drugacije regulirat .
Neka Mijo oženi Jurinu ženu, u brakorazvodnoj parnici njoj pripadne pola Jurinog i eto Miji sreće
...kažu "zaštićen ko lički medvjed", a treba biti "zaštićen ko sudac u RH", jer ono što je sucima trebalo garantirati zaštitu dovelo je do toga da nama treba zaštita od njih...Sudačka dužnost je stalna...to im Ustav garantira
...i dobro, neka raste vrijednost nekretnina, to može smetati samo onom 'ko nekretnine nema
Vjerujem da je vrijeme izliječilo rane!?
Čemu crnjaci, pa rekli su javno da neće
Nece trenutno, ali u dogledno vrijeme sigurno hoce😌😌
Vidite budućnost 😟
Voli ekipa stvarati paniku...a možda prije zvekne neka nuklearna pa vam bude svejedno za delist i istiskivanje, jer to je vjerojatnije scenarij...ovi tvrde da neće a Putin tvrdi da hoće