1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • March 8, 2023 at 3:39 PM
    Quote from Moller
    Quote from LodeRunner

Uh oh..

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-slusa-15313427

policajac zaslužuje momentalni otkaz,

pa majketimile koliko su ljudi ovdje proveli godina i nitko ih ne sluša, pa se ne žale, a urušilo se bome sa 16 000

Takvih "policajaca i baba" ima svako malo bolje gradilište...to vam je kolege kao kuma kod porinuća broda...bez lude babe, susjede posao se ne računa...takva su moja sva iskustva :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• titulus
    • March 2, 2023 at 12:10 PM
    Quote from tento
    Quote from Milijarder

ATPL 40%, JDPL 43%. 8o :love: :saint:

Samo jednom se živi...........

Za sada kolega Laudator najbolji, imal ko da ga potuče. ;)

ATPL 63%, JDPL 48% i ULPL 27% , sve drugo mi je 100%... ili kako moj dobri prijatelj voli reći svojim radnicima kada ga pitaju jel rade u subotu...99% da ne radite, a 100% da radite :)

• titulus
    • March 1, 2023 at 6:20 PM

ne znam zašto ovdje cijena diinice već nije na 20 eura...toliko dobrih stvari u zadnje vrijeme, ali kada to bude svima jasno, biti će im jeftino i 30 eura po dionici :)

• Birtija

• titulus
    • February 23, 2023 at 12:52 PM

Toliko o obveznicama :S

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• titulus
    • February 10, 2023 at 4:30 PM

ajde sad svi "pametni drukeri"...plaće isplaćene, račun odblokiran...i šta ono budfoxu još ima osim toga...

Uglavnom tresla se brda a ni miša nema :)

• titulus
    • February 10, 2023 at 12:02 PM
    Quote from tento
    Quote from Marielena

Ja mislim da to zakonski nije moguće. Nije moguće isplatiti plaću bez doprinosa.

Mogu, u prekršaju budu, ali za par dana izađu u registru neplatiša poreza. I do kraja mjeseca plate. Mislim da je sada po novome zakonu do 15 u mjesecu se mora platiti porez na i iz plaće.

Zato su si blokirali račun, radnici dolaze u prvi isplatni red i primaju plaću, bez plaćanja doprinosa

• titulus
    • February 8, 2023 at 8:11 PM
    Quote from Marielena

Prema zakonu ne možete dvaput proglasiti PSN. O ostalom ne znam ništa.

Nitko ne zna ali treba znati da "Pri isplati svih plaća koje se isplaćuju nakon 1. svibnja 2012., bez obzira na to na koje razdoblje se plaće odnose, obavlja se kontrola plaćanja doprinosa ograničavanjem mogućnosti isplate plaće ako poslodavac nije podmirio propisane doprinose iz i na plaću"... dakle jedna od teorija je da novca za plaće ima ali ne i za doprinose, kako bi svaki poslodavac napravio u interesu radnika, blokirao si račun i radnicima isplatio plaće...jer i sami u IGH tvrde kako se radi o kratkotrajnoj nelikvidnosti, a nije baš pametno ovaj manevar javno obznaniti..

• titulus
    • February 8, 2023 at 7:59 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Mene više podsjeća na Viro prije 2 godine. Vidjeti ćemo.

Ovdje je gotova priča i Dalekovod scenarij u najboljem slučaju,

a veliki igrači to već znaju i zato prodaju. Uprava laže i skriva

pravu istinu da im je račun blokiran već neko vrijeme i jedini

način da isplate radnicima plaću je bila da pošalju ovrhu računa,

jer plaće radnicima su u prvom isplatnom redu. Firma vjerojatno

neće propasti, već će kao i Dalekovod na kraju imati nove vlasnike

i dioničare.

Ne znam još jedino jer mogu ponovno pokrenuti PSN, ako su ga već

prošli ili po zakonu idu direktno u stečaj, to ćemo tek vidjeti narednih

dana.

Display More

Kolega sutra ću sve rasprodati na tragu vaše konstantacije, također, ukoliko se pokaže neistinitom očekujem nadoknadu štete

• Birtija

• titulus
    • February 4, 2023 at 7:34 PM
    Quote from D_artagnan

Boze koja nesposobna ekipa nam vodi drzavu, gospodarstvo i financije 🤮😡

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…WtA4SBT3XGE22jw

Kolega kako bi rekao AP...ne tema :)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• titulus
    • February 1, 2023 at 7:01 PM

Htjeli ste reći da je obavezno dostaviti potvrdu o nekažnjavanju kada Trgovački sud traži čistačicu

• titulus
    • February 1, 2023 at 10:54 AM
    Quote from PILAPILA

I ja bi sad sa 8070 kom trebao biti zabrinut ???

Zbog čega??'!!!

Viša sam ja zabrinut zbog vas, jer ako se krenete vi istresati završili bumo u Kini :S

• titulus
    • February 1, 2023 at 9:59 AM

Očito tete u računovodstvu imaju problema s prelaskom na euro, njima je i FI teško predati bez mjesec dana zakašnjenja

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• titulus
    • January 24, 2023 at 2:59 PM
    Quote from verdi

sve je to divno i krasno ali.... imam dionice i volio bi još dokupiti samo što mi ove zadnje trgovine ne ulijevaju povjerenje. npr. u petak je u zadnjih 5min bio jedan manipulativni nalog na bidu od 1000kom koji mete sve do 14,60 i ostaje kusur. došlo je do uravnoteženja i lik je zbrisao u zadnjim sekundama. teško je pozitivno trgovati u takvim okolnostima. ima i ovih koji stalno pogode na dnu i izađu na vrhu ali meni to malo teže ide.

Ne izgledaju mi baš vaše namjere iskreno, ali pitanje, zašto niste kupili na 30% nižoj cijeni od prije desetak dana, i čemu taj trud za drukanje na loše...jer to ste, stari druker bez pokrića 8)

• Birtija

• titulus
    • January 23, 2023 at 11:56 AM
    Quote from Moller

kešoljupcima svaki dan manji trokut bureka :/

https://www.poslovni.hr/hrvatska/burek…bijesan-4372675

Zbog skupog bureka navodno porasla prodaja čevapa

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• titulus
    • January 11, 2023 at 9:23 PM
    Quote from accountant

Čemu ovaj seksizam? Pretpostavljam... da je nekima dosadno?

Ima ovdje i kolegica na forumu pa bi mogli smanjiti doživljaj ?(

Nemojte zamjeriti, poneseni nikada većim cijenama dionice ZABE, a ja se osobno ni ne razumijem previše u dionice dok o ovome što vas "dira" sve znam :)

• titulus
    • January 11, 2023 at 6:28 PM

...bolje izaći prije kraja, jer u suprotnom to je u RH dugoročno i neizvjesno ulaganje koje tek nakon 34 napušta portfelj, vjerojatno uz daljnju potrebu ulaganja ?( i uz vječni podsjetnik na davnu penetraciju kapitala u rupu bez dna :)

• titulus
    • January 11, 2023 at 5:44 PM
    Quote from Zvjezdani

A lijepo sam nakon nepovoljnih vijesti o okrupnjavanju udjela od Allianza govorio da nema rezona prodavati po tadašnjim cijenama i naročito ne ispod 3-mjesečnog prosjeka.
    Čak sam vam dao i uputu:
    "Ostanite unutra."

:)

Kolega, mene su učili da je pametno izaći neposredno prije samog kraja :)

• Birtija

• titulus
    • January 11, 2023 at 2:40 PM
    Quote from Moller
    Quote from havi

Pa ne pita ni politicare kako to da imaju toliko i toliko na sebe, zenu, djecu.. .

Tak da ne vidim razlog zbog cega bi mene pitali otkud mi lova za novu kuhinju i police za knjige.

Sad se sjetio, se zna tko je bivsem prefsjedniku Mesicu posudio novac za ona dva stana?

https://m.vecernji.hr/vijesti/mesic-…va-stana-402761

njemu je posudio Božo ribolovac i to svjedočenje je prihvaćeno od naših pros.....institucija kao relevantno, nema potrebe utvrđivati je li to išlo preko nekih računa ili je prenošena gotovina preko granice, jer to se normalno nosi u torbi par milijuna kada ideš kod prijatelja u posjetu

https://www.vecernji.hr/vijesti/bozo-d…cu-novac-413604

Display More

Kolega ovisno o korumpiranosti ovlaštene osobe kod koje se postupak vodi.... u normalnom postupku, nikakva izjava ili svjedočenje bez ovjere iste od JB i potvrde o bankovnoj transakciji ne prolazi...tako da...

• Birtija

• titulus
    • January 6, 2023 at 5:53 PM

Ne vidim problem rasta cijena u kafićima i restoranima, ja im iz revolta neću više ići...problem je vekna kruha koja je 1.1.2022. koštala 6 kn, 30.12. 9kn, a danas 10,50 kn...kafići će propast, ali kod kruha... tu će onaj mali, obični čovjek propasti!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• titulus
    • January 5, 2023 at 9:46 AM

Trgovci i uslužne djelatnosti su digli cijene 28.12. kako "nebi digli" zbog uvođenja eura. 1.1..e sad, da li se u vladi prave glupi ili jesu?

Konkretno, u svojoj pekari 29.12. platim kruh 9 kn, a 30.12. 10,5kn...i sad kada vrati cijenu na prije 1.1. ostane ista i on kao nije digao cijenu zbog zaokruživanja eura <X

1. Privacy Policy
  2. Kontakt