Ja prebacio na HBO i taman Transformersi... dio filma gdje Optimus prime pobjeđuje vanzemaljske neprijatelje...
Možda je bitno... ne znam
Ja prebacio na HBO i taman Transformersi... dio filma gdje Optimus prime pobjeđuje vanzemaljske neprijatelje...
Možda je bitno... ne znam
Definitivno ovdje očekujem konačni obračun i značajan rast cijene što se moglo primijetiti i po današnjem povećanom interesu na bidu ali i... na krilima optimizma, EU paketa pomoći koji će vjerojatno biti većinski utrošen u infrastrukturu, obnova Zg, pozitivnog poslovanja i dr.... Trenutne razine bi se trebale vrtiti oko 150 kn i vjerujem da bude uskoro.
Kako znate da jučer i prekjučer nisu prodali sve.
Ne znam zašto Josef misli da će njegovo i njemu sličnih piskaranje na bilo kojem forumu na išta utjecati, pogotovo likova koji ako su ikada i imali kredibilitet taj isti davno izgubili.
Sutra možete pokušati ući po 6kn
Gledajući ostalu građevinu, izvješće IGH i potencijal, posebno na najave... Moglo bi se reći da nije Anna blokirala s prodajom da bismo danas bili bliže 200 nego 100, ali njenu prodaju treba gledati i kao priliku, jer kada se počiste njene dionice namjenjene za prodaju brzo će rast što je i pokazalo negdje prije skok od cca 30% dok se gospođa nije aktivirala ...
Miriši mi iskreno na konačni obračun u narednim danima
Kako bi dali kvalitetnu analizu morate znati da građevina već ugovara nove poslove, uz završetak starih... dakle počinju gdje su i stali, odnosno nisu stali...
Turizam ovisi o nama samima, koliko ćemo dopustiti da ih dođe, a ja mislim da će svi koji hoće i doći jer će proći kao i sa ugostiteljima...
Otpuštanja više neće biti, čak se i zapošljava većina otpuštenih jer je to bila privremena mjera poslodavca...
I najbitnije, ono što pokreće gospodarstvo, novac, nikada dostupniji i jeftiniji za razliku od prethodne krize gdje su vam davali i do 6% na oročena sredstva u bankama...
Nikakve krize, ali dok većina skuži instant efekt ovog zatvaranja, što se tiče TK biti će im kasno...
Dosta je aktivna prodaja danas... Možda je gospođa odlučila ubrzati ili odustati od daljnje prodaje... Možda je 30k limit
A i ostavka Krstičevića je samo dodana vrijednost Đuri...
I eto posla od 150 mil čiste dobiti
A s obzirom na tržišnu kapitalizaciju, trebali bi s ovim biti oko 10-tke...
Mislim da je i danas bila itekako aktivna, ako nije sve njenom onda 80-90% prometa je.
Display MoreTo je sigurno djelomican odgovor. Ostatak je korona. Kako izgleda da je gubitak na prometu mnogo veci od gubitka korisnicke baze, nekoliko puta, onda to dokazuje gornju pretpostavku.
Anyway, firma sve bolje operativno radi.
Zato i raste Ebitda.
Cekamo vijest da je prodano i za koliko love. A koliko god da bude bit ce vece od ove cijene. I to je to.
Prihod od tranzita govornih usluga je u prvom kvartalu 2020. godine zabilježio značajan pad od 75,8% u odnosu na isto razdoblje prošle go- dine, a što je posljedica smanjenja obima po- slovanja na području međunarodnog tranzita govornih usluga. Ovo smanjenje prihoda prati proporcionalno smanjenje troškova tranzita te je njegov utjecaj na EBITDA maržu zanemariv.
Ukratko nedostaje prihoda od tranzita cca 26 milja kn koji i tako proslijedis dalje i ne ostane ti ništa.
26 prihod - 26 rashod=0
Bravo
To je pravilan zaključak...segment poslovanja koji ništa ne donosi i ništa ne odnosi.
Prvo se padalo jer će poslovanje oslabiti zbog korone, onda se pada zbog očekivanja loših izvješća pa se sad pada zbog loših izvješća a onda će se padati jer su izvješća bila loša... Treba se kloniti ulaganja na našem TK.
Ja shvaćam da postoje market makeri... Iako je to goli k... na ZSE... Ali da u padu moramo biti prvi a u rastu zadnji... to ne shvaćam
Koliko Ana ima namjeru izlaziti jer očito broker ima nalog da ne prodaje ispod 90 kn...
Sve mi to nema smisla, da se makne bid bi se lijepo napunio iznad 100 kn i onda može prodavati, ovako svi znaju i više ne daju.
Iskreno ekipa ja vjerujem u cijenu od 10 kn po dionici, dakle nominala... I ako bude sve ću popiti i pojesti, a sve preko ako bude ću spiskat.
Očito vjerujete u igh s tolikim brojem dionica, koliki vam je prosjek ulaza?
Danas je očito samo ona prodavala uz tu i tamo koji trade... Pitanje je jedino koliko i dali je prodala planirane količine 🤔
Kupuje se dok dionica nije u fokusu...iako bi se fokus temeljem dosadašnjeg trgovanja mogao uočiti...
Ako se nastavi ovaj pozitivni sentiment, do kraja tjedna opet na 120