Otkuda vam to... To je prodala u petak kada je protrgovano 923 komada, u ponedjeljak je prodano preko 5000 komada i sigurno je značajniji izlaz napravila, a od tada s današnjim danom je prodano još cca 9000 komada i mogla bi biti već van topa 10...ispravite me ako griješim.
Posts by titulus
-
-
MARUS ANNA (95547072669) 10.378 1,69 Anna još malo pa out... Mislim da je na nekih 7.000 danas.
-
Momci nađite si sobu
-
Ane skratila na...
13.579 2,21 -
Dok mi čekamo, Neo će tri puta ući i izaći
Blažen bio.
U krajnjem slučaju uvijek ima dakle netko tko će nam prodati, i od koga ćemo kupiti
IGH je u fazi akumulacije. Biti će sve lakše prodati, ali sve teže ući, pa kako tko voli i zna
Kolegice ja bi rađe jednom ušao i izašao i nek me se pamti po velikoj zaradi
-
Neo... Smatrao sam da ste ulagač a ne... Kupili po 90 i drukali na rast, prodali za siću i sada... Meni smiješno, ali samo naprijed, zaradili ste za gablec, ja se osobno za to nebi ni probudio
Ugledajte se na Pilu, 6200 komada i do kraja godine će imati milionček više na svom kontu
-
To može biti podatak od srijede kada je protrgovano 1293 dionice ukupno... Što naslućuje kako je trgovala danas i jučer
-
PPN?... Ako je to porez na promet nekretnina, onda je 3%.
-
Kolega naim, nebi stavio ruku u vatru nikada i ni za šta, ali pratim IGH duže vrijeme i snažne su indicije da je njeno barem 80% današnjeg prometa... ustvari, bumo vidili u srijedu
-
Vjerojatno je Anna na nekih 15k nakon danas...pretpostavljam da je sve ispod stoje ona prodavala
Sutra bi mogla van...
-
Današnjim tempom je gospođa Marus vani sa čitavom količinom za cca desetak dana
Prije bi rekao ovim tempom je gotova u 3 dana.
Ne vjerujem da će itko imalo normalan blokirati cijenu prije 168 kn.
Vjerojatno je već danas gotova sa prodajom planiranih količina... Evo sada da hoće do 90 ima cca 7000 komada... Ali gledam i neće očito...
-
Ovo je prilika za ući sada, očito je vrijeme za veliki rast čim se očisti gđa... A to bude, možda već i danas
-
Kolega pustite neka čovjek navija, treba dići ovu krasoticu iz sjenke...samo naprijed Neo
-
Da... A šta ako ne bude ili šta ako ta jedna dionica bude vrijedila 40 kn... šta ako, šta ako... Ko čeka, taj i dočeka, samo pitanje gdje dočeka.
-
Broj dionica Đure je 10 mil... Trenutna tržišna kapitalizacija cca 30mil kn... Računajte koliko bi vrijedilo u ovakvom scenariju 100 mil kn... 3 Đure i još malo
-
-
Kolega moderatoru,
Cijenim vaše postove... Odmjereni, potkrijepljeni činjenicama, realni...
Također, duže vrijeme mislim da je nominala ono što je sigurno, a ono što bi moglo prebaciti do 15kn je broj zainteresiranih...
Kako god, win-win situacija
Uvijek se vrtimo izmedju 10 i 15.
S tim da upravo to sto su sada u pitanju direktni konkurenti cijenu gura prema gornjem dijelu.
Anyway, tko god uzme na 6 kn zaradit ce solidno. Nesto ili bitno vise.
Dok sam posao svoj post, Vi napišete ovo
-
-
Treba kupovati u tišini i čekati... Definitivno će i Đuro omastiti brk na ovoj EU pomoći.
-
Ne znam zašto ovako mlaka reakcija burze na EU pomoć...to je 20% nacionalnog BDP-a kroz naredne četiri godine.
Na najave pada zbog štete od korone palo se više od 20 %, a sada imamo nekoliko puta veći rast i nikakva reakcija.
Zamislite zemlje u okruženju koje nisu u EU, to im je direktno zaostajanje za nama desetljeće više, a oni imaju veći rast na TK. ..
Zamislite samo da živite u Srbiji i čitate kako će RH dobiti 10mlrd eura...
I još tome treba dodati rast od 0,4% u I kvartalu...
Definitivno treba čuvati već kupljene dionice jer pada u budućem razdoblju neće biti...