1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. titulus

Posts by titulus

• IGH (Institut IGH d.d.)

• titulus
    • October 30, 2020 at 9:26 PM
    Quote from hugh
    Quote from titulus

Mislim da je ok za covid vrijeme, stabilno se posluje. ..

Ono što tek dolazi veseli, koliko se sjećam u kolovozu je ugovoreno preko 50 miliona novih poslova koji dolaze na naplatu u narednom periodu, a i ogromne investicije su na pomolu, što su i u samom izvješću istaknuli.

I sa rim poslovima u kolovozu pi3e da ja na dan 30.09. 2020. ugovoreno 18% manje poslova nego u prethodnoj godini za isto razdoblje ili ja ne čitam dobro.....

Ugovoreni poslovi su iz kolovoza, dakle kraj promatranog razdoblja, a 18% manje ugovorenih poslova se odnosi na cijelo razdoblje... dakle 9 mjesrci.

Čitate dobro, ali ne tumačite dobro :)

• titulus
    • October 30, 2020 at 3:25 PM

Mislim da je ok za covid vrijeme, stabilno se posluje. ..

Ono što tek dolazi veseli, koliko se sjećam u kolovozu je ugovoreno preko 50 miliona novih poslova koji dolaze na naplatu u narednom periodu, a i ogromne investicije su na pomolu, što su i u samom izvješću istaknuli.

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• titulus
    • October 30, 2020 at 1:31 PM

Pametne države ulažu milijarde u zelenu energiju, jedino se kod nas donosi odluka o kupnji naftnog preduzeća na izdisaju.

Uvijek se kupuje budućnost...

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• titulus
    • October 30, 2020 at 1:24 PM
    Quote from barbosa

ina- gubitak u prv. 9 mj. 1,054B kn...no gud...

Sada je idealna za državu, pa da ju opet spašavamo novcem iz proračuna jednog dana ... Kao i brojne druge gubitaše

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• titulus
    • October 30, 2020 at 9:12 AM

Izašlo izvješće... Očekivani pad prihoda i dobiti...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• titulus
    • October 29, 2020 at 7:01 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

kod nas će taj K imati posebnu Konotaciju što se tiče oporavka, uz ovakve voditelje imati ćemo opet 10godišnjiK od oporavka

Poznavajući nas imat ćemo K..ac od oporavka......odnosno oporavit ćemo se taman kad za nekih 7,8, 10 godina svijet uđe u neku novu krizu......

Kolega, sve u ravnoteži... Dok nam vlada kradeze takvu burzu imamo....budala jedino ja koji svjestan toga a ulažem... Očito pijan bogatun:S

• OPTE prodaja - kladionica

• titulus
    • October 29, 2020 at 6:58 PM
    Quote from mikromakrto

Koliko god bi mi bilo drago da se proda za 11+ kn, ovakve izjave su vrlo opasne, štetne i nepotrebne, da ne kažem i mutne pred zakonom, ma kako se on slabo provodio u Hrvatskoj.

Molim ne spominjati zakon RH na ovom forumu jer su to u rangu neprovjerenih informacija.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• titulus
    • October 28, 2020 at 7:17 PM
    Quote from verdi

trenutna tržišna kapitalizacija je 320 mkn a ulaganja u infrastrukturu ove godine 64mkn. uz sve dugove, koronu i 3. sv. rat ne trebaš biti nikakav genije da uvidiš ogroman ne srazmjer. ako ovako nastave do kraja godine će u razvoj uložiti cca 25% svoje tržišne kapitalizacije !!!

Sve će to vrednovati na kraju kupac i nema teorije da se Optima proda ispod nominalne vrijednosti, a koliko iznad... bumo vidili.

Puno je tu velikih ulagača ušlo s velikim novcima i imenom i prezimenom, a dnevne oscilacije i prodavači s pijace nisu bitni.

• titulus
    • October 28, 2020 at 9:30 AM

Odlično, znači ovog puta u rokovima izvješće...očito im se žuri pohvaliti istima :)

• titulus
    • October 21, 2020 at 9:59 AM

Jesu li insajderi krenuli s kupnjom ... Ovdje živo i lupa se po asku, a i kupnja jača.

Čeka nas zanimljiv period, uz malo sreće možda potegne i do 2xx

Poprilično šupalj ask...

• titulus
    • October 21, 2020 at 7:19 AM

Ja sam negdje čuo da je to burek trejd, jer više od pola prometa otpada na pametne koji su kupili po 4,6 a prodali po 4,8-4,9...dok nam je tržište nelikvidno i uz takve investitore, teško je rasti

• titulus
    • October 20, 2020 at 9:42 AM

Ode dežurni :)

Kako se ima, samo kad se hoće

• titulus
    • October 19, 2020 at 8:24 PM

https://www.igh.hr/news-report/pa…e-grada-rijeke/

Ugovoreni posao koji pokazuje iskustvo IGH u nadzoru složenih projekata obnove kulturne baštine, ono čega će u Zg biti najviše.

• titulus
    • October 19, 2020 at 8:00 PM

Ja mislim da su gospođe otišle jer je kupac nudio 10, ali ovi iz ZABE nisu dali ispod 15 i kupac je na kraju ljutito prihvatio 15 ali iz revolta prema ZABI je tražio da maknu sve svoje iz OPTIME :S

• titulus
    • October 16, 2020 at 10:00 PM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from titulus

🐊

Pitam Vas, a ne njih

Iskreno, da ih mogu pitati znam da iskren odgovor nebi dobio, ali vjerojatno je tako i ovdje... Samo ovdje nisu na vlasti

Na Todexu je bila pljacka malih dionicara.

Više novce u tu spalionicu ne stavljam.

Sto se tice dionicara nebi me cudilo da gledamo nastavak onog s Markovog trga jer su opljackali i branitelje kojima su te dionice dodjeljivali po zasluzi.Mislim da je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

Neznam da li ste primjetili kako kuna slabi srednji je 7,57

Display More

To vam je kolega uobičajeno u ovo doba godine

• titulus
    • October 16, 2020 at 9:12 PM

🐊

Pitam Vas, a ne njih

Iskreno, da ih mogu pitati znam da iskren odgovor nebi dobio, ali vjerojatno je tako i ovdje... Samo ovdje nisu na vlasti

• titulus
    • October 16, 2020 at 4:46 PM
    Quote from revelin
    Quote from dionicar

a koliko ste Vi to u papiru? koju kolicinu imate?

Šta sam da? Da sam godišnju plaću u dolarima za naviganje na brodu, a šta sad imam? Jedva pola godišnje plaće.

Lako za godišnju plaću, a šta s nama koji smo godinu ostavili ovdje :)

• titulus
    • October 16, 2020 at 4:44 PM

Vani indeksi lijepo rastu... Kod njih se pad dvostruko vrati u rastu, a kod nas nakon pada se čeka novi pad...

ZSE smo i mi, mnoge kolege bi dionice po dvije lipe čekali na lipu, a niti onda nebi kupili, valjda misle da je pisanje po forumima ulaganje na TK.

• titulus
    • October 14, 2020 at 7:58 PM

Radi se naveliko...

Kada očekivati izvješće za 3q

• titulus
    • October 8, 2020 at 10:54 PM

Znači sada ide nadzor ako je to istina... Iako mi nije jasno kako to može vrijediti kada se s radovima mora početi u roku dvije godine od pravomoćnosti dozvole ...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt