Krenulo je... Ubi ova dosada, neka se nešto događa
Posts by titulus
-
-
Taj s povelikom tetovažom krao je kazetofone. Da je u ono vrijeme bilo cd ili usb playera krao bi njih. Imao je dobru poziciju i predznanje da postane poduzetnik.Ali svatko ima pravo na iskupljenje. Medjutim danas su veći problem ovi šta nisu krali kazetofone nego što danas prisvajaju kuće, tvornice i ostale sitnice.
Krao on kuću, firmu ili kazetofon, on je lopov i takvima je mjesto u zatvoru... Ali možda živimo u društvu gdje takve treba nagraditi jer što više oni ukradu, manje će biti za nas i nećemo moći doći u napast .
Optimu nam neće ukrasti... Eto da bude u temi 🤟
Kakav je to sportski paket za 20kn mjesečno,? Hvala!
Ja ga imam... To vam je sportski paket bez sporta
-
Ja gledam to ovak...Zaba je prihvatila ući u priču po 10 kn, a sada nakon konsolidacije da prihvati išta manje od 10
HT da daruje trećeg igrača i bagatelno mu prepusti dio kolača i priliku da se razvije da mu uzme cijelu tortu
Mislim da i jedni i drugi traže nerealno puno, možda i 2x po dionici i da je to jedini razlog zašto se šuti i zašto do sada nije prodana.
... A i nije baš da i jednima i drugima nešto puno znači 100 mil kn, mogu se igrati, što vjerojatno i čine...
-
Što volim kada drukerska ekipa izvisi kao ovdje...
Nadam se da vam je barem malo neugodno...
Ne razumijem
Neki su čekali jeftin dokup s početkom tjedna, a ono ćorak
-
Što volim kada drukerska ekipa izvisi kao ovdje...
Nadam se da vam je barem malo neugodno...
-
da.
odužit će se ovo.
u Saboru nova runda glupih prepucavanja oko nebitnih tema.
treba pratiti Novu i N1, mogli bi oni malo vršiti medijski pritisak.
oteglo se ovo kao gladna godina.
Glavno je pitanje u ovom trenutku gdje je bila Optima 91
Šalu na stranu, ne znam kako tumačiti propćenja regulatora od prvih trenutaka, ali i potencijalno zainteresirah opcija, nitko ne želi ništa reći o nečem što će se dogoditi...da nisu interesom vezani uz cijelu situaciju siguran sam da bi komentirali oni to kao nešto daleko od njih, a ne se suzdržavali od konkretnih odgovora.
Očito je Optima neprocjenjiv biser i čuva ga se do sada još neviđeno u našem moru.
-
imate temu TA, pa čitajte malo.
promašaj do promašaja.
pogodio jedino ono što je cijeli forum trejdao.
a navlačenja da uvali dionice prije propada u ožujku, to bolje da i ne komentiram.
dno dna.
dobio je izgon jer je baš na Saponiji besramno drukao da će roknuti, a ona otišla preko 320 kn (moj target).
znaci nemate od spoemnutih 49 promasaj nijedan primjer? odnosno imate taj jedan gdje ste se zakacili?
Opet kažem, popratio sam ga na temi igh, druge nisam pratio, kada je pisao da igh cijene 120 ide na 100, a igh otišao na 150
-
Jel zna tko gdje je @Neo ?
On je znao trgovati, jucer sam gledao i sve, ali bas sve je pogodio. Ne znam kako, ali istina.
Osim Vira i Sapn. Nakon toga je nestao.
Vodila sam mu statistiku i u pravu je bio rekla bih pedeset pedeset posto. Simpa lik i meni je zao da ga nema.
U pravu je uvijek bio kolega Alias koliko pratim.
Bio je 50/5% jer je... kolega spominje igh, pa ću to istaknuti... pisao da ide na 150 i na 100, nije mogao pogriješiti.
Ništa pametno od tog lika, samo besramno drukanje...
-
Zašto uopće ulažete na TK... Kod pojedinaca stvarno ne mogu dokučiti zašto ulažu i brigu vode po forumima, uvijek i zauvijek crnjaci.
Složili smo se da se budućnost kupuje... Ja je recimo vidim svijetlu
-
Zanima me kakvu ulogu je tu imao župan?
To je izgleda tipični kadrovik koji se seli sa jedne javne firmu u drugu, bez ikakve odgovornosti za učinjeno, dok se to ne promjeni, dok pravosuđe ne počne radit, nema nama naprijed. Kažu mnogi da je najveći problem privreda u RH, ja se neslažem. DORH + sudstvo su jad i čemer. A Nadan je dokazao da je sve stekao pošteno. Pljuccc
u Americi prosvjedi, a u Petrinji župan ne stavi ljudima armaturu u kuću i za nagradu dobije još mandata.
živjeli! 🥂
Očito imaju problema sa željezom... Kaže pošalica, ili pitalica: što je zajedničko šefu hdz-a i obnovljenim kućama u Banovini A_E_I_A
-
al kao sto rekoh 13000 nije protrgovano u dva mjeseca pa samim time 13000 ipak nije hahah kolicina. a to da bi bila na 200 nakon prodaje 13000 otom potom prije bi bila na 75 nego na 200. da je mogla u jednoom tjednu na 200 odavno bi se to i dogodilo...nebi stajala tu gdje stoji vec mjesecima.
al slazemo se u jednom . i ja i ti prizeljkujemo znaci da se netko iskrca s 13000 u jednom danu. ti da bi prodao odma posle na 200 a ja da bi uletio ispod 100. Znaci drizimo fige da se sutra netko iskrca s tom HAHAHA kolicinim
Kao i uvijek, istina je negdje u sredini, zato broker ne prodaje ispod 150
-
13000 kom veća količina haha
pa po vidljivim nalozima da netko sad proda pod hitno 13000 komada ode igh ispod 100 kuna...cak i ispod 75
u protekla 2 mjeseca ukupno nije prodano-kupljeno 13000 dionica.
Svašta, pa po vidljivim nalozima na 99% dionica bi se sa 2mil kuna srušila vrijednost na pola... Vjeruj mi da ujutro krene prodaja svih 13 tis dionica, do kraja dana cijena bi završila na 135, a pala nebi ispod 120 niti u jednom trenutku, a već za tjedan bi bila i na 200
-
Lapsus calami... Tisuća, a ne miliona, iako nisam puno pogriješio jer sam napisao ukupna vrijednost investicije, a zgrada te katnosti vjerojatno košta i više.
Bitno u cijeloj priči je da se otvaraju nova tržišta...
Hahahah....genijalno.....kog briga koliko košta zgrada?.....znate li možda koliko koštaju sve zgrade u Rusiji pa sa ih pribrojimo u dogovorene poslove IGH?......
Malo ste površni kolega, ali takva su vam i zapažanja na temi... Tko je napisao da vrijednost zgrade ima veze sa igh.
-
Lapsus calami... Tisuća, a ne miliona, iako nisam puno pogriješio jer sam napisao ukupna vrijednost investicije, a zgrada te katnosti vjerojatno košta i više.
Bitno u cijeloj priči je da se otvaraju nova tržišta...
-
Polako kolega, biti će ovdje i nekoliko puta pozitivnih blokada, samo da ovaj strah nestane
-
Odlično... Pored silnih domaćih poslova i veliki posao iz Ruske federacije, zgrada od 27 etaža, ukupne vrijednosti od 212 miliona eura.... Bravo Igi, a dežurni pljuvači postidite se... Kao što rekoh, ove godine očekujem veliki rast
-
Brajo, mnogo si naporan lik... Silvestrovo je, daj se opusti malo... hebale te dionice i pare
-
Ne znam kako vi, ali ja ne vidim razliku između dana kada se trguje i dana kada se ne trguje... Ne znam kako će im ovi dani ući u plaću, vjerojatno isto kad je isto
Ekipi sretna Nova i da nam se samo burza nagodinu trese, ali bez rušenja
-
Novi posao, još jedan.
IGH će projektirati prometni čvor Brijesta na Pelješcu.
Kolega, na žalost, samo slijepac ne vidi u kojem će smjeru građevina u RH idućih deset godina... opet kažem, uz maksimalno suosjećanje i respect svim ljudima koji su pogođeni ovim nemilim događajima
-
Šta vrijedi Sretan Božić kada burza ne radi... Treba uvesti rubriku sretni dani u tjednu
Sretan i blagoslovljen Božić svima!