Igi treba tražiti izlistanje s burze...ovdje jedna budala s životnom ušteđevinom od 7 tis eura zatuče dionicu 20 %
Posts by titulus
-
-
Zna li tko kako su iz negativnog kapitala od -13 mil. 31.12.22. mogli doći u plus 2023. s dobiti od samo 2 mil.?
Za to bi im trebalo još nekoliko godina da bi došli samo na nulu.
Jel nije dobit u 2023.g. nakon oporezivanja iznosila 6.083.780,71 €...odakle vama podatak o 2 mil.?
Ovo bude uskoro i dividendna dionica, a još ako se svidi nekom fondu...gledati će se Iga na trocifrenom iznosu...prošle godine zarada po dionici 8 eura
-
Kolega, propustili voz
Ne tugujte, još vam nije kasno
Kolega Titulus,ali po današnjem trgovanju mislim da je već kasno za kupovinu tj. realnu kupnju sa izgledima na dobit.
Zašto, zbog toga jer da bi kupili recimo pristojnu količinu od 1000 dionica, morate podignuti cijenu 10-15°%. Vidili ste današnje trgovanje sve pokupljeno do 19,50 i onda u 1603 namjerno spušteno sa par komada na 18,50€. Posjedujem dionice IGH, pa normalno pratim i trgovanje
Dali još uvijek mislite isto
Ovom na 21,8 treba kapu skinut ako se nakupovao ispod 12, 13 i uspije sad prodat.
Eto, uspia je
-
Eto kolega me preduhitrio....potpisujem
-
Zna li tko kako su iz negativnog kapitala od -13 mil. 31.12.22. mogli doći u plus 2023. s dobiti od samo 2 mil.?
Za to bi im trebalo još nekoliko godina da bi došli samo na nulu.
Kolega, propustili voz
Ne tugujte, još vam nije kasno
-
Kad sam prije 7-8 mjeseci postao ovu parabolu samo sam u jednoj stvari pogriješio, pa bih to želio ispraviti. Rast će biti puno strmiji nego na prikazanoj paraboli..
Za početak će biti dovoljno i ovih 35 iz grafikona
-
Svakako čestitke...toliko dugovanje podmiriti i zadržati poslovanje znači da misle ozbiljno i da žele stvoriti jaku i uspješnu firmu.
Realno mogli su u stečaj i likvidaciju i otvoriti IGH Plus
-
Jedan od većih ugovora u zadnje dvije-tri godine ili 50% onoga što su već ugovorili u prvom kvartalu 2024.g.
-
Iskreno ne kužim ovo...na svaki dim je padalo par desetaka posto sa 100 eura i više, sada na realno vrh objavu... kraj predstečaja, pozitivno poslovanje, milijunski ugovoreni poslovi... ništa. Stvarno treba izbjegavati u ovoj šupkokrečini ulagati
Pa taj predstečaj je ovu dionicu zatukao u zadnje tri godine na 5% vrijednosti
-
Što je bilo sa IGH da nije uspio isprojektirati prugu kroz Rijeku?
Novinar naveo... poslovno posrnula tvrtka IGH, s kojom je ugovor sklopljen prije sedam godina, nije uspio učiniti...
Navodno poslovno posrnula tvrtka...
-
Ok... Ali fascinantno je da bi uspjeo ne moraš biti Einstein već najpametniji od prosjeka
-
Trump rekao da bi pustio napad na neke NATO članice. Pljušte bijesne reakcijeVISOKI zapadni dužnosnici kritizirali su danas Donalda Trumpa nakon što je dao naslutiti da možda neće priskočiti u pomoć i zaštititi saveznike iz NATO-a od…www.index.hr
Inače sam smatrao priglupim ovog lika, ali definitivno mijenjam mišljenje...kako zna zatalasati valove, zbog naoko glupe izjave i reakcije dobiva sigurno izbore
Neki misle da baljezga gluposti, ali to misle samo "pametni"
-
-
Ne vjerujem kolika apatija u društvu Hrvata...koliko će nas još gaziti a mi šutiti...iskreno, veći kredibilitet ima Mamić za glavnog državnog odvjetnika nego ovaj , ali to je trenutno aktualno...koliko toga ima a narod ko pička, šuti i prima
Zar smo postali toliko impotentni ili su nas dovoljno uplašili...a opet, možda je sve savršeno
-
Hoće da nam sada cveta cveće u naše preduzeće
-
Može... 50% popusta ... Ako si dobar sa nekim serviserom
-
Da kod IGH je vjerojatno tako.
Očito znate kako je pa podijelite kolega...koliki je preostao dug po tom založnom osiguranju?
-
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…-6fgofV7z5NrQrt
......Rezervat Lokrum će kupiti dva kata zgrade koju većina zna kao zgradu IGH iza zgrade Porezne uprave, za smještaj administracije i svoje urede i za to će izdvojiti 1.164 milijuna eura.
Radi se o cijeni od 2.600 eura po četvornom metru, ......
Samo treba provjeriti u ZK pa vidjeti hipoteku od 1 milijun eura na tu zgradu.
Ali opet ispaden da će zaraditi 164 tisuće €.
Šta znači hipoteka od 1 mil. eura?
Realno dug za otplatiti može biti cent
-
Smo z strpljive.. davni je trebalo skuplt. A bilo je prilika. Gidunma
Kolega jel sve ok...da zovemo hitnu
-
Čovjek ide na izbore obećavajući nove poreze