Tko zna možda je i Ivana7 zapravo srednjovječni muškarac sa krizom srednjih godina.
Moguće... U svakom slučaju nekakav problemčić ima.
Tko zna možda je i Ivana7 zapravo srednjovječni muškarac sa krizom srednjih godina.
Moguće... U svakom slučaju nekakav problemčić ima.
Display MoreMolim za investicijsku pomoć.
- otvorila sam novi račun na nekom "Revolut".
- uplatila sam na račun 100 Croatian Kuna.
- i već sam počela trgovati, prva kupnja s 10 Croatian Kuna mi je neki BTC, ukupno sam sada vlasnica 0.00004572 toga BTC.
- ali koliko mogu vidjeti izgleda sam već ostvarila sitan minus.
- imam veliku želju za brzim bogaćenjem, početnih 100 kn je tu, ali što kupiti, na čemu bi se mogla bezobrazno obogatiti ???
- te vas molim za ivesticijsku pomoć, ne tražim novce, tražim financijske savjete.
- a mogli bi i moderatori i administratori ovoga foruma otvoriti novu temu "Revolut".
Heureka. Ovaj post je potvrdio sve moje pretpostavke
Pa to je malo manje nego za koliko je prodan Dukat.
Sa svom opremom, brendovima i tržištem...
Ako dobijete te pare, kapa do poda!
A taj HT ga isto mulja, moraju prodat a najradije ne bi
Dukat je prodan za preko 2 mlrd kuna.... S druge strane našao si super tvrtku za usporedbu..
Padne mi napamet.... Tipovi kao Kosejak u ovim većim dokupima računaju na pkd?
Tako je napisala. Da je dijelom izašla
Ok. Čekam informanku pa ćemo vidjeti. Ja bih volio da nam se tu pridruži. Jubito isto i mnogi drugi
Display MoreNije Ivana 7 rušila cijenu, samo ju je nevoljko srušila izlaskom. Zakočila rast
Bolje ona nego dežurni policajci. Reduše.
Renchi, ja sam pak čula drugu verziku iste priče. Pa to ko' urbana legenda . Svatko nešto čuo, nitko vidio
Prava je istina da ne znamo.
Saznati ćemo. IMHO, uskoro
Nešto su se uzjogunili i bid i ask
Ivana 7 je izašla iz Optime?...omg?wtf?
ZABA umalo prodala A 1, ali HT se uzjogunio...taj HT je naporan i nefer
U prijevodu?
Zapamtite da 17.veljače počinje Korizma. A naša mala se još nije udala.
Prilika po prilika, kava, tulum subota još se nebi udaaalaaaa🎶🎶🎶
Svima bi za duševno zdravlje dobro došao neki trač poslije 16 h...... Ne mislim seljački: Optima je prodana.,nego nešto da zagolica maštu napaćenom ulagaćkom puku...
E moj Brajo nije to baš tako... Nebi vjerovao...
Moja punica radi u u banci pa ne možeš izvuć jednu rijeć iz nje, makar bi mi to koristilo u poslu,a kamoli s kulturnim švicarcima imati posla...
Ako netko nešto i zna to je onda jako sužen krug ljudi jer radi se o ugledu, reputaciji i na kraju krajeva nitko neće da nekažem što, u tanjur iz kojeg jede..
još se javno hvališ po forumu kakav si loš zet, pa nema te punice ni tajne koju ne bi napravila za dobrog zeta
oprosti kraj je tjedna
Hahah 😉😂...bome si mi dao mislit....
e pa da smo se prije organizirali sada bi ih pojeli za 5min
nije valjda da nitko nema nikakvu rodbinu koja radi u Credit Suisse, da nam malo prišapne što se priča po hodnicima?
ili možda u WC-u prilikom piš pauze?
E moj Brajo nije to baš tako... Nebi vjerovao...
Moja punica radi u u banci pa ne možeš izvuć jednu rijeć iz nje, makar bi mi to koristilo u poslu,a kamoli s kulturnim švicarcima imati posla...
Ako netko nešto i zna to je onda jako sužen krug ljudi jer radi se o ugledu, reputaciji i na kraju krajeva nitko neće da nekažem što, u tanjur iz kojeg jede..
Ali je panika.. Brani se front na 6.4
Evo opet na kupnji onog numerologa s 4 četvorke.
Kupnja 4.444 na 5,72 , kolega koji je spomenuo da je to možda slično kašljucanju na Milijunašu moguće je u pravu, ide li to možda dolje do 5,72 pa onda u nebesa ?
Mislim da Krešo stavlja takve brojke jednom sam ga skuzio
Ima tu malo i ega.
Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti .
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
A poradi čega??
A poradi truda i predanosti, nacrtala je tih grafova puno. Bila potpora nama početnicima...
Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti .
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
Ja ću poslati košaricu xrp-a kao znak pažnje😉
radi vam se o znacajnom pokusaju utjecaja na cijenu putem obmanjujućih signala a sukladno ZTK (mislim da je stavak 1. clanak 712. i/ili 715.) jos ako se to događa tijekom dražbe otvaranja/zatvaranja kada se ne može izvršiti nalog....zaguglajte i rjesenja o prekrsajima gdje se vide neki prekrsitelji...
I tko je na kraju koga obmanjivao?
Dali postoji ikakva šansa da se npr pri kraju procesa,u dobrom tajmingu pojavi nekakav šaranović i krene čistiti sve s reda i onda na kraju dogovarati s trećom stranom?
uteče, a za takve stvari te zovu iz HANFE ili bi barem trebali...
Ne bavi se ona ni puno važnijim stvarima već međuostalim s vremena na vrijeme kombijem naganjaju djecu koja žele pokrenut svoj radio iz garaže,baš kao Harry i Marv😂
Evo junaka na 5.8
Display Moreda doprinesem temi
Mercedes – voze ga seljačine i jeftina radna snaga na radu u inozemstvu kako bi lagala ovdašnju raju da im dobro ide. Poseban odnos s njim imaju ljudi iz Hercegovine.
BMW – statusni simbol. Voze ga oni koji imaju para i tatini sinovi. Ima nešto malo i pravih zaljubljenika.
Audi – bahati vozači koji nemaju para za BMW, a žele se praviti važni.
Opel – voze ga škrtice koji žele voziti Nijemca, ali ne žele trošiti na gorivo.
Tesla – novi statusni simbol. Voze ga oni koji lažu da razmišljaju o okolišu, a samo žele pokazati da imaju para.
Porsche - voze ga oni koji žele pokazati da imaju para, ali ne prate trendove, jer da prate kupili bi Teslu.
Honda – vlasnici ovih automobila stalno seru ostalima kako su Japanci bolji od Nijemaca.
Toyota – vlasnici ovih automobila stalno seru vlasnicima Honde da je Toyota bolja. Jeste primijetili da svi teroristi voze Toyotu HiLux s prikačenom strojnicom?
Hyundai – voze ga ljudi koji lažu sebe i ostale da je Hyundai isto što Honda i Toyota. Nije isto ljudi! Nije!
Suzuki / KIA – voze ih ljudi koji ne znaju zašto su ih kupili, ali su zadovoljni njima.
Ford – voze ga ljudi koji ne znaju zašto su ga kupili, a neki lažu da su zadovoljni njim.
Mini - voze ga ljudi koji ne znaju zašto su ga kupili, ali svi redom lažu da iznutra nije malen kao što izgleda.
Dacia – vlasnici ovog auta se tješe kako Dacia postaje nova Škoda, od krame postaje dobar auto.
VW – dobri, ali najdosadniji automobili u povijesti. Stvoren za mase bez mašte.
Škoda – voze ga ljudi koji nemaju para za VW pa lažu sebe i ostale kako između Škode i VW nema razlike.
Fiat / Seat – vlasnici ovih auta ne vole pričati o njima, jer nemaju što pričati. Posebno su čudni vozači Fiatove Multiple. Uglavnom ga voze djevci koji to planiraju ostati.
Alfa Romeo – sekta koja je jako osjetljiva ukoliko im se dirne u svetinju. Stvarno misle da je Alfa dobar i poseban auto.
Lancia – vozači ovog automobila potajno mrze Alfu. Animozitet traje još od Lancia Delta Integrale.
Peugeot – lijep izvana, smeće iznutra. Voze ga žene i tipovi koji misle da će ženskim autom privući komade.
Volvo – suprotno od Peugeota: dobar iznutra, izvana ružan. Vlasnici vole pametovat kako voze "najsigurniji auto na svijetu".
Citroën – voze ga čudaci i pokoji ludi Francuz.
Renault – auto koji budi nostalgiju s Renault 4. Ostalo zanemarimo.
Lada – voze ga svi koji više posjećuju šumu nego asfaltirane ceste. Uglavnom lovci, krivolovci, kradljivci tuđih drva i slična ekipa.
Jeep - vlasnici ovog auta dijele neobičnu osobinu niskog rasta.
Zastava / Yugo – kod nekih budi nostalgiju jer im je bio prvi auto, inače auto koji je termin 'govno na kotačima' doveo do nove razine - nepravedno, jer za svoje vrijeme nije bio baš tako strašan.
Haha. Vrhunski👍👍🤣