1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Optimistcro

Posts by Optimistcro

• Birtija

• Optimistcro
    • January 31, 2021 at 11:06 AM
    Quote from fajrvol

Tko zna možda je i Ivana7 zapravo srednjovječni muškarac sa krizom srednjih godina. :D

Moguće... U svakom slučaju nekakav problemčić ima.

• Birtija

• Optimistcro
    • January 31, 2021 at 10:35 AM
    Quote from Ivana7

Molim za investicijsku pomoć.

- otvorila sam novi račun na nekom "Revolut".

- uplatila sam na račun 100 Croatian Kuna.

- i već sam počela trgovati, prva kupnja s 10 Croatian Kuna mi je neki BTC, ukupno sam sada vlasnica 0.00004572 toga BTC.

- ali koliko mogu vidjeti izgleda sam već ostvarila sitan minus.

- imam veliku želju za brzim bogaćenjem, početnih 100 kn je tu, ali što kupiti, na čemu bi se mogla bezobrazno obogatiti ???

- te vas molim za ivesticijsku pomoć, ne tražim novce, tražim financijske savjete.

- a mogli bi i moderatori i administratori ovoga foruma otvoriti novu temu "Revolut".

Display More

Heureka. Ovaj post je potvrdio sve moje pretpostavke

• OPTE prodaja - kladionica

• Optimistcro
    • January 30, 2021 at 6:05 PM
    Quote from accountant

Pa to je malo manje nego za koliko je prodan Dukat.

Sa svom opremom, brendovima i tržištem...

Ako dobijete te pare, kapa do poda!

A taj HT ga isto mulja, moraju prodat a najradije ne bi

Dukat je prodan za preko 2 mlrd kuna.... S druge strane našao si super tvrtku za usporedbu..

• Optimistcro
    • January 30, 2021 at 12:43 PM

Padne mi napamet.... Tipovi kao Kosejak u ovim većim dokupima računaju na pkd?

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 8:48 PM
    Quote from zlocesti

Tako je napisala. Da je dijelom izašla

Ok. Čekam informanku pa ćemo vidjeti. Ja bih volio da nam se tu pridruži. Jubito isto i mnogi drugi

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 8:41 PM
    Quote from zlocesti

Nije Ivana 7 rušila cijenu, samo ju je nevoljko srušila izlaskom. Zakočila rast

Bolje ona nego dežurni policajci. Reduše.

Renchi, ja sam pak čula drugu verziku iste priče. Pa to ko' urbana legenda . Svatko nešto čuo, nitko vidio

Prava je istina da ne znamo.

Saznati ćemo. IMHO, uskoro

Nešto su se uzjogunili i bid i ask

Display More

Ivana 7 je izašla iz Optime?...omg?wtf?

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 8:05 PM
    Quote from renchi

ZABA umalo prodala A 1, ali HT se uzjogunio...taj HT je naporan i nefer

U prijevodu?

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 4:18 PM
    Quote from KultLicnosti

Zapamtite da 17.veljače počinje Korizma. A naša mala se još nije udala.

Prilika po prilika, kava, tulum subota još se nebi udaaalaaaa🎶🎶🎶

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 3:32 PM

Svima bi za duševno zdravlje dobro došao neki trač poslije 16 h...... Ne mislim seljački: Optima je prodana.,nego nešto da zagolica maštu napaćenom ulagaćkom puku...

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 3:26 PM
    Quote from Moller
    Quote from Optimistcro

E moj Brajo nije to baš tako... Nebi vjerovao...

Moja punica radi u u banci pa ne možeš izvuć jednu rijeć iz nje, makar bi mi to koristilo u poslu,a kamoli s kulturnim švicarcima imati posla...

Ako netko nešto i zna to je onda jako sužen krug ljudi jer radi se o ugledu, reputaciji i na kraju krajeva nitko neće da nekažem što, u tanjur iz kojeg jede..

još se javno hvališ po forumu kakav si loš zet, pa nema te punice ni tajne koju ne bi napravila za dobrog zeta ^^

:saint: oprosti kraj je tjedna

Hahah 😉😂...bome si mi dao mislit....

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 3:11 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Moller

e pa da smo se prije organizirali sada bi ih pojeli za 5min

nije valjda da nitko nema nikakvu rodbinu koja radi u Credit Suisse, da nam malo prišapne što se priča po hodnicima? :/

ili možda u WC-u prilikom piš pauze? :S

E moj Brajo nije to baš tako... Nebi vjerovao...

Moja punica radi u u banci pa ne možeš izvuć jednu rijeć iz nje, makar bi mi to koristilo u poslu,a kamoli s kulturnim švicarcima imati posla...

Ako netko nešto i zna to je onda jako sužen krug ljudi jer radi se o ugledu, reputaciji i na kraju krajeva nitko neće da nekažem što, u tanjur iz kojeg jede..

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 2:44 PM

Ali je panika.. Brani se front na 6.4

• Optimistcro
    • January 29, 2021 at 11:06 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Ledica

Evo opet na kupnji onog numerologa s 4 četvorke.

Kupnja 4.444 na 5,72 , kolega koji je spomenuo da je to možda slično kašljucanju na Milijunašu moguće je u pravu, ide li to možda dolje do 5,72 pa onda u nebesa ?

Mislim da Krešo stavlja takve brojke jednom sam ga skuzio

Ima tu malo i ega.

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 3:47 PM
    Quote from nemo
    Quote from zlocesti

Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti . :S

Zaslužila sam !!!!!!!!!!

A poradi čega??

A poradi truda i predanosti, nacrtala je tih grafova puno. Bila potpora nama početnicima...

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 2:58 PM
    Quote from zlocesti

Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti . :S

Zaslužila sam !!!!!!!!!!

Ja ću poslati košaricu xrp-a kao znak pažnje😉

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 12:52 PM
    Quote from maga

radi vam se o znacajnom pokusaju utjecaja na cijenu putem obmanjujućih signala a sukladno ZTK (mislim da je stavak 1. clanak 712. i/ili 715.) jos ako se to događa tijekom dražbe otvaranja/zatvaranja kada se ne može izvršiti nalog....zaguglajte i rjesenja o prekrsajima gdje se vide neki prekrsitelji...

I tko je na kraju koga obmanjivao?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 12:12 PM

Dali postoji ikakva šansa da se npr pri kraju procesa,u dobrom tajmingu pojavi nekakav šaranović i krene čistiti sve s reda i onda na kraju dogovarati s trećom stranom?

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 9:37 AM
    Quote from maga

uteče, a za takve stvari te zovu iz HANFE ili bi barem trebali...

Ne bavi se ona ni puno važnijim stvarima već međuostalim s vremena na vrijeme kombijem naganjaju djecu koja žele pokrenut svoj radio iz garaže,baš kao Harry i Marv😂

Files

IMG_20210128_094345.jpg 273.84 kB – 0 Downloads

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 9:28 AM

Evo junaka na 5.8

Files

IMG_20210128_092558.jpg 169.29 kB – 0 Downloads
  • Birtija

• Optimistcro
    • January 28, 2021 at 9:01 AM
    Quote from mitkko

da doprinesem temi :)

Mercedes – voze ga seljačine i jeftina radna snaga na radu u inozemstvu kako bi lagala ovdašnju raju da im dobro ide. Poseban odnos s njim imaju ljudi iz Hercegovine.

BMW – statusni simbol. Voze ga oni koji imaju para i tatini sinovi. Ima nešto malo i pravih zaljubljenika.

Audi – bahati vozači koji nemaju para za BMW, a žele se praviti važni.

Opel – voze ga škrtice koji žele voziti Nijemca, ali ne žele trošiti na gorivo.

Tesla – novi statusni simbol. Voze ga oni koji lažu da razmišljaju o okolišu, a samo žele pokazati da imaju para.

Porsche - voze ga oni koji žele pokazati da imaju para, ali ne prate trendove, jer da prate kupili bi Teslu.

Honda – vlasnici ovih automobila stalno seru ostalima kako su Japanci bolji od Nijemaca.

Toyota – vlasnici ovih automobila stalno seru vlasnicima Honde da je Toyota bolja. Jeste primijetili da svi teroristi voze Toyotu HiLux s prikačenom strojnicom?

Hyundai – voze ga ljudi koji lažu sebe i ostale da je Hyundai isto što Honda i Toyota. Nije isto ljudi! Nije!

Suzuki / KIA – voze ih ljudi koji ne znaju zašto su ih kupili, ali su zadovoljni njima.

Ford – voze ga ljudi koji ne znaju zašto su ga kupili, a neki lažu da su zadovoljni njim.

Mini - voze ga ljudi koji ne znaju zašto su ga kupili, ali svi redom lažu da iznutra nije malen kao što izgleda.

Dacia – vlasnici ovog auta se tješe kako Dacia postaje nova Škoda, od krame postaje dobar auto.

VW – dobri, ali najdosadniji automobili u povijesti. Stvoren za mase bez mašte.

Škoda – voze ga ljudi koji nemaju para za VW pa lažu sebe i ostale kako između Škode i VW nema razlike.

Fiat / Seat – vlasnici ovih auta ne vole pričati o njima, jer nemaju što pričati. Posebno su čudni vozači Fiatove Multiple. Uglavnom ga voze djevci koji to planiraju ostati.

Alfa Romeo – sekta koja je jako osjetljiva ukoliko im se dirne u svetinju. Stvarno misle da je Alfa dobar i poseban auto.

Lancia – vozači ovog automobila potajno mrze Alfu. Animozitet traje još od Lancia Delta Integrale.

Peugeot – lijep izvana, smeće iznutra. Voze ga žene i tipovi koji misle da će ženskim autom privući komade.

Volvo – suprotno od Peugeota: dobar iznutra, izvana ružan. Vlasnici vole pametovat kako voze "najsigurniji auto na svijetu".

Citroën – voze ga čudaci i pokoji ludi Francuz.

Renault – auto koji budi nostalgiju s Renault 4. Ostalo zanemarimo.

Lada – voze ga svi koji više posjećuju šumu nego asfaltirane ceste. Uglavnom lovci, krivolovci, kradljivci tuđih drva i slična ekipa.

Jeep - vlasnici ovog auta dijele neobičnu osobinu niskog rasta.

Zastava / Yugo – kod nekih budi nostalgiju jer im je bio prvi auto, inače auto koji je termin 'govno na kotačima' doveo do nove razine - nepravedno, jer za svoje vrijeme nije bio baš tako strašan.

Display More

Haha. Vrhunski👍👍🤣

1. Privacy Policy
  2. Kontakt