Hanza grca u probelmima i treba para. Jednostavno da jednostavnije ne može.
Bez ljutnje ali čestitam kolega... Izrekli ste glupost mjeseca.. Da je ovo prava ekipa na forumu dobili biste sticker značku.....
Hanza grca u probelmima i treba para. Jednostavno da jednostavnije ne može.
Bez ljutnje ali čestitam kolega... Izrekli ste glupost mjeseca.. Da je ovo prava ekipa na forumu dobili biste sticker značku.....
Primjećujem da se u zadnje vrijeme, nevezano za ovaj proces dosta podcjenjivaćki ekipa odnosi prema Adris grupi...
Ekipi su nosevi u oblacima pa Adris ne djeluje ozbiljan i stabilan kao npr Berkshire Hathway inc.
Ali ne shvaćaju da je Adris grupa napravila ekonomsko čudo s obzirom odakle dolaze di rade, u kojim uvjetima poslovanja i u kojem vremenu...
I nebi me čudilo da je njihova ponuda na stolu iz njima poznatih razloga
A Vi ćete zaključiti da im trebaju povoljni operateri za top shop prodaju ribe, romantičnih vikend aranžmana i polica životnog osiguranja-istovremeno
Display MoreAnketa.
Da li je ikoga ovih dana poklopilo po bidu ?
Ja mogu penziju doćekati na bidu, ništa.
Moram kupiti sa aska. Nije mi žao par stotina kuna, al' mi je čudno
Kao i ovaj majstor, koji baš nema strpljenja sačekati da mu platimo koliko traži, nego iskrca po koliko se nudi.
Dobro kažu. Na bidu možeš poklopiti koga želiš, a sa aska te može skinuti tko god želi
Ima li išta još mlijeka u toj optimi?
HT ima upravljanje do 10.7., ne do kraja 6. mjeseca. Znaci li to da je Optima prodana i da 1.7. netko drugi preuzima?
Nakon što HTovo upravljanje prestane (a slucajno nije prodano), ZABA ima pravo prodavati i svoje i HTove dionice zajedno. Odnosno HT vise ne upravlja ni svojim dionicama, ne samo Optimom.
HT sve namjerno i svjesno radi u zadnji dan... Kako je ovo malo ozbiljniji proces, ovaj put će završiti svoje obveze dva, tri dana prije u slučaju da je javni bilježnik zapeo na gablecu i sl...
Zbog toga i je naveden kraj lipnja...
Display MoreOsim što je smiješno, i boring je
Zloćka otkrila novu zabavu, Bitcoin. Dućan radi non-stop
Svi znate da ne znam pročitati Fi, whoops... ali
6 kn po papiru na 70 milijuna komada je 500 milijuna kn
500 milijuna dugovi, to je 1000.
Oko 135 milijuna eura. Tele 2 je prodan za 220 milijuna.
Hellou...........
BTW, ask je nekako šupalj ??
E moja zločka tebi 100 miliona u jednadžbi gore dole... 6x7🧐?
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -3,000 0.00% 888,131
Odkad su oni dežurni redari...
ovi se žure.. kao prvi su.. da što više ugovora sklope jer maca kuca na vratanca..
Danas sam sreo jednu godpođicu u gradu..... Nosila je Uggsice... Skupio sam hrabrosti da joj priđem i postavim pitanje... "Te vaše lijepe vunene čizme i taj natpis , podsjeća me na UG"
Samo mi je odgovorila.. "Jako su udobne"
I da, da ne zaboravim zagonetno mi se nasmješila i ušla u pečenjaru iza ugla kupiti kilogram toplog pečenog odojka...
Eto kolega dioničar. Mislim da smo na istom tragu
Pobogu jeli Vi razumijete da se ne vrti cijeli svijet oko Optime i da druge kompanije imaju svoju strategiju razvoja i poslovanja nevezano za ovaj proces..
Na kraju će ispasti da je ovca gregor igrala duplu igru
Display MorePočinjemo tjedan vraški dobro sa 6,66.
Kako vidim, ovdje se stvari tek zagrijavaju. Prometi i nisu veliki, a rast je lijep i konstantan.
Moj osjećaj je da će zbog polaganog otvaranja i jenjavanja epidemije, ljudi otpustiti kočnice i početi gledati prilike na ZSE. Mozda i ova ekipa koje je digla paru na BTC upuca nesto tog novca ovdje.
Uglavnom, vjerujem da cemo probiti i max vrijednosti od početka prošle godine. Samo nam likvidnosti treba.
Kako god, FI za prošlu godinu je ovaj tjedan, bar neke novosti vezano za Oprtimu.
Digli $$ na btcu? Hm.. moraju i prodati da zarade...
Onaj tko je digao lovu na btcu sigurno se ne zafrkava s ovim tržištem....
Tko malo prati situaciju npr zadnja dva tjedna sa kriptovalutama zna o čemu govorim.....
Kad jedan propy skače u dva navrata po 200%, dash 100% itd kome se da čekati Optimu?!
Malo konstruktivne rasprave, pad prihoda i Ebitda u prvih 9 mj. za više od 10%,takvim padom idućih 4-5 god.ova tvrtka ne bi opstala,jedino ju prodaja spašava ako se dogodi.
Da li postoji rizik ne prodaje?
Što se priča bliži kraju, trolovima infuziju daju..
Zadnjih tjedana se razmnožavate mitozom i na sve načine pokušavate probiti zadnju liniju obrane a ne ide nikako... Sad je fora konstruktivno😁😂
.. sa vjerovnikom koji je ujedno i suvlasnik, a to uskoro nece biti .Radi se vjerojatno HTu ili ZABAi - dakle radi se o prodaji.
Nego.. hocemo liznuti ovih 6.7 prije vikenda?
Ne želim biti naivna crvenkapica koja ima dionice optime ali po meni ova odgoda je pozitivna stvar jer bi se dinamika isplate vjerovnicima, s novim vlasnikom trebala promijeniti ili reprogramirati i to je sigurno važna točka pregovora i sasvim mi je logično da se čeka okončanje ovog procesa.. Ovo je samo dokaz da se okončanje procesa nadzire.
ja sam reko na 10 ide 50% i dva audija i ostatak na 13 ili više za brod. Ili cekati sve za veci brod. I suton u 8.mj.😎
Ako bude preko 15 onda rabljenu dizelsku podmornicu kupi
kako će nekima za koji dan biti žao što nisu kupili optimistično Optimu po ovoj cijeni koja je trenutno.
jedva čekam trenutak kad prvo probije 10 kn, pa 15 kn...
A to tada prebacujem se na NYSE....na malo veće postotke
Kad budeš išao na NYSE onda moraš kupiti lijepo brioni odijelo, jer stara newyorška kaže:
Tko nema para za brioni odijelo nek se vraća u svoje selo.
Na Ask 10. mjesto sa 73K komada i ceka.. ceka..
4 različita naloga
Meni je nevjerojatno kako nitko od dnevnih novina ne piše ništa o Optimi, a tema se tiče svih koji koriste telekom usluge. (a to su valjda svi :-))
Ulazak trećeg operatera (pogotovo jakog kao UG) bi mogao donijeti bolju i jefitiniju uslugu i ne znam kao nitko od novinara ne istraži malo oko te teme. Sigurno bi bila zanimljiva čitateljima
A tko da piše objektivan?
Jadan dobar dio hrvatskih tiskovina i portala kontrolira hanza a drugi austrijska styria.... I svi imaju interes u optimi.....
je li moguće da je već procurilo izvješće? na ovoj dionici to nije ključna stvar ali dobro izvješće ne bi škodilo.
ma kakvo izvješće, to na optimi svakih 10-tak dana euforija pa onda hlađenje
Hahha istina.jućer sam naganjao po forumu ljude.cijeli dan nigdje nikoga. Danas show
Imamo nove trol reptile u opticaju?
A što je? Di ste?
U vaš tijek misli je poprilično teško ući
...Ja se nazivam optimistom ali Vi ste još sto puta jača kategorija
Vjerujem da je većina ovih koji su danas prodali mislila da ćemo nazad ispod 5 kn...
a ovi koji su ušli na 2,00?😅
A mističnih 2.00 ili 1.6.. O njima se priča kao da su tajna loža novog svjetskog poretka.. Imali su priliku 100 puta izaći na razinama +6 kn tiho na prstima neprimjetno
Ključna razlika poslivanja u hr i drugim zemljama.... Xccc
O čemu ti?kakav rentni položaj kao opravdanje za pozitivu? Dao Bog da su svi nesposobni kao Adris.. Jesi gledao njihovu bilancu?
U vremenu stagnacije i pada duhanskog biznisa oni uvalili Rovinj Britishu za enormne pare, Cromaris pozicionirali u svjetski vrh, turističke akvizicije i ulaganja na svakom koraku...
Narocito su im mocni ROA i ROE . A i izvjesca su im vjerodostojna. Kada ih usporedimo s bencmarkom briljiraju. Jako profitalbilna firma
Ne pričaj gluposti i ne rasipaj se kraticama kad ne razumiješ suštinu...
Najjači ste Vi revizori i analitičari kad sjednete za sudreg pa kopate po izvješćima a u životu vjerovatno jednu plaću niste podijelili nego šprancerski tumačite fore sa Verna i sličnih kvazistudija ...
Ajd malo sad Orbico analiziraj kad si na tom tragu