1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. juraj

Posts by juraj

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• juraj
    • February 13, 2021 at 8:14 AM
    Quote from Lukasenko

Vrag mi nije dao mira, pa sam na kontakt Index, Net.hr i N1 poslao priču kako Bandinjo preko Ingre želi dignuti lovu na obnovi Zagreba. Ako ovdje ima još nekoga tko ne voli tu bandu lopovsku bez obzira što može zaraditi na tome, moli Vas da napravite to isto.

LP

Lukavi Lukašenko,pa onda trebate prijaviti svakog tko ima neki posao sa gradom Zg.

Kod prijave napišite da ste forumaš Lukašenko koji je kivan propustio zaradu na Ingri,ali na Optimi žestoko navija i navlači na rast da bi ostvario veliku zaradu, uostalom provjerite za Optimu da li ima kakav ugovor sa ZG.

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • February 12, 2021 at 9:27 PM

Rasteže se svakako ali prema 25 kn

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • February 12, 2021 at 8:10 PM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…o-veze-15050185

iz Pogane žive duže

Koliko Ingra živi i što je sve napravila?

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • February 12, 2021 at 7:40 PM

Ljudi iz Pogane dožive preko 100 god. ^^

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• juraj
    • February 10, 2021 at 5:17 PM

prodaja se boji kupnje

• juraj
    • February 10, 2021 at 5:14 PM

ovo raste kao da im je Ingra sročila pošten i izdašan ugovor ^^ :D

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• juraj
    • February 8, 2021 at 5:39 PM
    Quote from tin

Ovdje bi najviše mogli profitirati svi koji mogu ovu dionicu držati barem godinu dana....svi parametri i pokazatelji ukazuju na sve bolje stanje firme i buduće rezultate....samo podsjećam da SAPN na 700 kn vrijedi otprilike kao pola sadašnje kapitalizacije Kraša...pa netka svatko za sebe procijeni vrijedi li SAPN kao pola Kraša ili manje ili više.

Koliko je tržišna kapitalizacija Kraša, koliko je Sapn?

Koliki su prihodi Kraša,koliko SAPN?

Koliko je EBITDA Kraša ,koliko SAPN?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• juraj
    • February 6, 2021 at 11:01 AM

ha ha baš ste me nasmijali,pa to jedino ako bi se išlo na isušivanje

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• juraj
    • February 6, 2021 at 10:51 AM
    Quote from BudFox

Ne znam, ja sam pricao sa 10-tak ljudi u zadnje vrijeme i svi kazu da je ZSE bez veze i da su samo culi price da su ljudi izgubili pare, a od nikog da se obogatio ili bar nesto zaradio. Znam da nije reprezentativni uzorak, ali price o brzom bogacenju se brzo sire usmenom predajom, a bez toga spekuliranje nema smisla i jako su bitne za nove ulagace na burzi, kojih nema.

Uglavnom, neki s kojima sam pricao ulazu u strane dionice, a neki u Crypto. Da ne kazem da su se neki i obogatili na Crypto-u, kupili stanove itd, sto se ne moze reci za dionice na ZSE.

Zlatno vrijeme hrv dionica 2004 -2007. je proslo i nece se vise ponoviti, cisto jednostavno jer je vecina starih ulagaca spusila pare i pokusavaju spasiti sto se spasiti da, a novi ulagaci imaju neke nove igracke kao Crypto valute i dionice poput Tesle i Gamestop i uopce ni ne pomisljaju na kupovinu hrvatskih dionica.

A sada ide moje iskustvo, dakle na ZSE ima 10-tak dionica koje imaju podrsku fondova i koje je moguce kupiti i prodati u dostatnoj kolicini za male ulagace poput nas sa par desetaka, stotina do milijun kuna. Ostale dionice su b klasa koje mozes uvijek kupiti, ali ih prodati mozes na posebne dane u godini kada vlada pojacan interes i ako tada ne uskocis mozes ostati dugo zarobljen unutra, sto nije ni lose ako je firma dobra i isplacuje dividendu, ali je obicno rijec o problematicnim firmama, gubitasima i vjecitim "sada ce biti bolje" firmama, gdje se samo sto nije desio turnover ili iskorak u pozitivu, samo sto se to uglavnom nikad ne desi ili jako rijetko 1/100.

Ne kazem da se ne moze nesto zaraditi na valovima, ali trebas imati znanje, iskustvo na ZSE i osjecaj za feeling kada kupiti i kada prodati, sto je vec malo teze steci, pogotovo za nove ulagace.

još kao dijete najviše sam volio priče o 10 ljudi,10 dionica..a što ti vrijedi zaraditi milijune na cripto kad ti takva brza zarada i vrtoglava cifra lupi u mozak i zaboraviš šifru i ne možeš unovčiti..

pušing rođo, bolje pomalo

Display More

• juraj
    • February 5, 2021 at 3:36 PM

izgleda da vas nije potjerao, znači ipak vjerujete u boljitak,a što se tiče isušivanja Jadran evo link i pomaže stvarno

https://www.jgl.hr/proizvodi/nos/nasa-rjesenja/aqua-maris

• Što smo danas tržili

• juraj
    • February 5, 2021 at 2:57 PM

čekam na bidu vojnički,strpljivo,ne žurim,ako crobex kaska 12 god. naspram svih burzovnih indexa,europskih,svjetskih, pa i regionalnih,kud bih trebao žuriti,prkosi svim silama gravitacije i nudi samo najbolje..

po meni index broj 1 u svijetu,zakasniti ne možeš,zaraditi možeš..

• juraj
    • February 5, 2021 at 2:39 PM

žestoka apstinencija na djelu, kao da se čeka da Štefica proda i onda up,nezgodno je kaj Štefica ima salmonelu pa ne stigne do tipkovnice ^^

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• juraj
    • February 4, 2021 at 7:01 PM

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…a-u-eu-15048090

mislim da će ići se na kompromis jer nitko nije 100% u pravu,ali zar nisu banke već rezervirale poveće iznose po tom pitanju..

ako se ne varam HPB nema takvih kredita..

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• juraj
    • February 4, 2021 at 6:29 PM

Ne bih želio razočarati publiku ali Jako ovo prodaje u najgore moguće vrijeme,12 mj. covid19,kao da se uplašio da se ne zarazi,šteta, da je sačekao da se situacija primiri dobio bi više, ovako budimo realni ovdje će profitirati kupac jer će platiti manje.

Sve u svemu moglo se zaraditi od 100 do 150 lijepih 50% ali svejedno želim puno uspjeha i višu ponudu dioničarima.

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • February 3, 2021 at 1:39 PM

Na Ingri vrlo snažna prodaja na 10kn kao da vrišti nemoj,ne smiješ,ne možeš se probiti,ajde onda barem padaj..

• Što smo danas tržili

• juraj
    • February 1, 2021 at 9:28 PM

ja čekam na bidu ko gladan kruha,niko mi neće prodati,pa judi moji kriza je opaka,korona je,covid 19 a sad već covid 21

• juraj
    • February 1, 2021 at 1:58 PM

frendica štefica mi javil da bu prodaval al da je imala salmonelu pa nije ovih dana..kad štefica proda idemo na odmor u toplije krajeve na 2 god.

onda samo čekati,ja sam isto na kupnji.ništa da mi uleti..

• juraj
    • January 25, 2021 at 6:05 PM

kolega delboy vi samo črnilo pišete,pa da ste kupili Kraš na vrijeme i prodali mogli ste voziti majbeka umjesto keruma i fetu pršuta kao povećalo za bolji izbor dionica

• INGR (INGRA d.d.)

• juraj
    • January 22, 2021 at 7:19 PM

malo sam analizirao fundamente i bilancu IGH, znači imaju negativan kapital,

BV minus 63 kn,

jako visoki dugoročni i kratkoročni dug, a na burzi vrijednost 145-150kn

BV Ingre 16 kn ,a trguje se na 9 kn., fundamenti Ingre vrlo dobri uz stabilan prihod od Arene,a ako dobe spor u Alžiru što je vjerojatno jer imaju vrhunske stručnjake i vrhunske ugovore biti će to nova vrijednost za Ingru.

Mislim da nekakve usporedbe na relaciji IGH-Ingra ne stoje jer bi onda Ingra na burzi vrijedila enormno.

Meni je grijeh ovo prodati za 145-150 kn kad valuiram IGH

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• juraj
    • December 18, 2020 at 6:04 PM

Bv ili knjigovodstvna ove dionice 2,5 kn

1. Privacy Policy
  2. Kontakt