SBLK digao kvartalnu dividendu na 0.7 sto daje na godišnjoj razini dividendni prinos od cca 14 posto uz buyback od 50 milijuna USD. Sto će tek dati dogodine svojim dioničarima ako ovakvo tržište ostane.
Koliko ćemo mi i kada dobiti?
SBLK digao kvartalnu dividendu na 0.7 sto daje na godišnjoj razini dividendni prinos od cca 14 posto uz buyback od 50 milijuna USD. Sto će tek dati dogodine svojim dioničarima ako ovakvo tržište ostane.
Koliko ćemo mi i kada dobiti?
SVi ti ugovori silni ugovori su sklopljeni u kolovozu i rujnu OVE GODINE
Star bulk investors relations koga zanima ima 16.11.2020. Financial News na 3. Stranici imate podatke za koliko je brodova star bulk sklopio ugovora sa 3 leasing kuće o refinanciranju brodova i svi ti brodovi su i dalje na popisu brodova SBLK i to je vrlo uobičajen nacin REFINANIRANJA nikakve prodaje NEMA. To su sve vrlo slični ugovori i tu se sada stvorila mogućnost i za ATPL da se refinancira po sličnim uvjetima kao SBLK i financijski rashodi će vjerojatno dogodine biti u sličnom omjeru u odnosu na prihode kao i kod navedene komapnije
Kolega alias kada atpl nema brodove možete li nam navesti koliko ih ima golden ocean koji toliko hvalite koji ima Enterprise value skoro 2 milijarde dolara i koji je također napravio niz transakcija sa leasing kućama vjerojatno identičnim kućama sa identičnim ugovorima kao i atpl
LABD i SOXL skoro 10 posto plusa danas još malo i out SDS isto Market je bio izrazito overbought ETFovi su ipak najbolji a biranje pojedinih dionica samo iznimno
BABA i BIDU jednostavno vise ne idu već su skoro u minusu Market je definitivno overbought
Svaka čast kompanijama kao NVDA ili MU ali sve su samo ne jeftini trenutno
To samo pokazuje koliko je Market skup spomenuli ste i NVDA neki dan pogledajte sam kretanje ‘SOX ili XBI etfove i njihove na rast leverage puta 3 LABU i SOXL koliko su skočili SDS sam uzeo danas vjerojatno u ponedjeljak SOXS i LABD još malo
SDS odmah prilikom otvaranja. Na ispod 13. Korekcija lako moguće.