da li se samo meni čini ili moglo bi se zaključiti sljedeće, generalno pravilo glasi:
što više burza roni, to je forum tiši
Šuti i sakupljaj😁
da li se samo meni čini ili moglo bi se zaključiti sljedeće, generalno pravilo glasi:
što više burza roni, to je forum tiši
Šuti i sakupljaj😁
Moje iskustvo kaze da rezultati bilo koje uprave nemogu biti vidljivi u tako kratkom roku odnosno da treba barem 12-18 mjeseci da se ustanovi idemo li ispravnim putem. Tako da kolegice i kolege, smirimo se i pricekajmo iducih par kvartalnih jer ovo jos uvijek nemoze biti rezultat iskljucivo rada trenutne uprave.
TOČNO! Prekratko vrijeme da bi se rezultati mogli novoj upravi pripisat.
Došao sam se pozdravit🥲, ja prodao danas cijeli JDOS🥲
Mogu li pitati zašto, kad vam je garantirana isplata 16 eura više po dionici? Još je tu i brokerska provizija.
Da, ali moram se prijavit za skupštinu, pa uzet slobodan dan da bi prisustovao skupštini, pa predat zahtjev , pa kada če oni to isplatit, pa mi pobjegne cijena onih dionica koje sam planirao kupit, pa nedobim dividendu od onih dionica koje sam planirao kupit, a imao sam ih samo 18 komada , tako da i nije neka cifra, i najbitnije htio sam riješit da nemam taj neugodan grč u želucu.😁
Prodao MDKA, prodao JDOS, kupio 600ARNT, kupio 65 JDGT, kupio 2 KOTR, kupio 1 KODT, Kupio 50 HT.
Došao sam se pozdravit🥲, ja prodao danas sve dionice MDKA🥲
Došao sam se pozdravit🥲, ja prodao danas cijeli JDOS🥲
i tu si unutra!!?? 526,46 tako nešto
Da , nažalost i tu sam unutra , ali ne s velikom cifrom, hvala za izračun.
Koliki bi ovdje mogao biti prosjek?
Sad možda bolje ostaviti ili se pomiriti sa mi usom i prodat
Ja ću ostavit, i možemo se gledat na hita-otc-u, ali bojim se da će cijena na hiti kliznut prema dolje.🥲
A kako su mogli dobit cijenu nižu od blok transakcje? A blok transakcija je išla po 4600.
Navodno se blok trgovina ne računa??? Evo ovo sam našao...
Sada sam još više zbunjen! Dajte se dogovorite više😂
idemo i danas jako, sve na akciji
Blago onom koji je prodao prije ovog propadanja a sad kupuje 😰😰😰😰😰
A ja taman prošli tjedan potrošio zadnji keš.🥲
Pozz, gledam trgovinu ovih dana i ispod 4600 ne ide. Moguće da ce to biti srednja cijena za isplatu.
Cijena ce biti 4570 ili tocnije 4569.
Vec je izracunato.
A kako su mogli dobit cijenu nižu od blok transakcje? A blok transakcija je išla po 4600.
Pozz, gledam trgovinu ovih dana i ispod 4600 ne ide. Moguće da ce to biti srednja cijena za isplatu.
Cijena ce biti 4570 ili tocnije 4569.
Vec je izracunato.
A onda sam postao dugoroćni🥲
toliko ste dugo na zse, a još ne znate da se divka isplaćuje iz matice, a ne iz konsolidiranog!?
I po tome ispada da bi dividenda mogla biti?
Bude li 50% onda očekivamo 0,63 €
🥲s time nisam zadovoljan.
Dobit bi trebala biti vise nego dupla naspram prosle godine ali su ubacili nekakvih 8 mil . Smanjenje dugotrajne imovine. Zna li tko sto je izgubilo na vrijednosti 8 mil?..
Dug je smanjit za nekih 8% sto mi se svidja.
Na kraju divka samo 1.25€ sto je 15c vece nego prosli put..
Zani a me taj gubitak na sta se od odnosi?
Nije toliko bitno na šta se odnosi , več me brine koliko takvih " kostura imaju u ormaru".
Znači očekujemo oko 1,7eura dividende??
😁ja zadovoljan i sa 1 eurom dividende😁
Ako i bude dividende, siguran sam da će to biti nakon povlačenja s burze i isplate dioničarima koji će odlučiti prodati.
Bojim se da ove godine ništa od dividende.
stiglo izvješće, bravo za tvrtku, crknuti "konj"
Ne kužim? Može pojašnjenje?
Hvala