1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. darac11

Posts by darac11

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• darac11
    • March 19, 2022 at 10:14 AM
    Quote from havi

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet…a---700360.html

Ovo mi nije jasno :/

Koliko im treba do Ukrajine, hoce li imat goriva uopce ? :)

Meni nije jasno kako su zaključili da idu prema Europi, a prošli su pored Japana u smjeru Juga? 🤔

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• darac11
    • March 19, 2022 at 10:03 AM
    Quote from Mrcash

strašno kolike količine iskrcaju .... i sad recite da ovo prošli tjedan nije bio pump&dump... na prvu lošu vijest opet će ovo testirati 90kn , zapamtite što vam kažem

Ne brinite, čekat ćemo na 90😉

• darac11
    • March 17, 2022 at 6:11 PM
    Quote from verdi

za ove analitičare malo je reći da su retardnja koji mogu držati predavanja klincima i domaćicama. nesebično ću sa vama podjelite jedan moj izvor znanja. profesor je bio nešto bolestan i nije se oglašavao od početka ove krize te sam se bio i zabrinuo. srećom evo ga opet pa ako odgledate ovaj prilog vaše poimanje tehnologije i svijeta nepovratno će se promjeniti. naravno na bolje.

😂Baš superfulkulsimpatičanlik😂😂😂😂užitak mi ga je bio slušati, a najsimpatičniji dio je kada kaže "satere 100 metara ispod zemlje" 🤣🤣🤣🤣🤣

• BCIN (BC Institut d.d.)

• darac11
    • March 16, 2022 at 2:07 PM

Pa BVPS im je 1055kn, samo malo likvidnosti i za čas smo na cca 500kn👍

• Što smo danas tržili

• darac11
    • March 16, 2022 at 1:58 PM

A ja gledam ZSE i čekam objave dividendi😂😂😂😂😂😂

• darac11
    • March 14, 2022 at 8:28 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from verdi

to nije nikakav znak pobjede već znak očaja. privatno vlasništvo je nedodirljivo po zakone te iste države. i švicarska je napravila jedan ogroman gaf kad se je upustila u osporavanje deponiranih sredstava na njenom teritoriji. kad se riješi ovo dole na istoku onda će biti ovakav razgovor: da li je lova nuklearne sile kod vas? niste neutralni? dobro. u svaku centralu vaše banke su nanišanjena po dva kalibra. imate 24h da to prebacite u dubai. prije toga proučite kako se zove jedini strani vojskovođa koji ima spomenik u švicarskoj. i tih par kvadrate je ex teritorijalno. duboko vjerujem da će švicarci naći neki modus da se izvuku iz ovoga ili će im se desiti neki presedan.

Ma ja, u kojem ti oblaku živiš, on će ispalit atomsku?? U tom slučaju nema više ni Rusije.

Mislim da je problem što "njemu" i nije stalo do Rusije i Ruskih građana. (barem ga ja tako vidim). 😢

• darac11
    • March 13, 2022 at 2:38 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d

Više nije ni dron, nego letjelica

I imala je bombu .

Netko je ovaj prelet gadno zafuckao.

Hm.

Ljudi moji, ništa ovo sve skupa ne valja Bombe na 20 kn od granice sa Poljskom, čovjeka strah pročitati vijesti

Display More

biti ću pristojan i ne znam zašto se ovome nekompetentnome bilmezu daje prostor, zašto ove stvari ne komentira stručna osoba... pa naravno da ima elemente eksploziva, odnosno eksplozivnog punjenja...pa to punjenje je izbacilo padobrane i to se vidjelo na onoj noćnoj snimci u trenutku rušenja... da je kojim slučajem bila naoružana eksplozivnim punjenjem, to se vidi, ne možeš fulati ...ma običan maneken, koristi situaciju konstruirajući dezimformacije da bi si dao malo na važnosti X/

Display More

Tako mi već ima logike da je eksplozivno punjenje samo za padobran👍

• darac11
    • March 13, 2022 at 1:45 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…redisnje_teme_d

Više nije ni dron, nego letjelica

I imala je bombu .

Netko je ovaj prelet gadno zafuckao.

Hm.

Ljudi moji, ništa ovo sve skupa ne valja Bombe na 20 kn od granice sa Poljskom, čovjeka strah pročitati vijesti

Display More

Malo mi je čudno za bombu, jer da je bila bomba zar nebi prilikom detonacija potrgala sva stakla sa zgrade u blizini? 🤔🤔🤔🤔 Bomba na "raketi" koja je pala tako blizu zgrade a nije potrgala ni jedno staklo mi zvuči pre slabo za bombu? 🤔

• darac11
    • March 13, 2022 at 12:44 PM
    Quote from plavi05

Kriva adresa u programu Jaryn i Jarun?

Ovo mi je nekako najlogičnije, i nadam se da će to biti službeno izvješće👍

• darac11
    • March 11, 2022 at 12:46 PM

U ponedjeljak je burza padala kada po meni nije bilo nikakvog razloga za pad, a danas ne pada a imamo veliki razlog za pad! 🤔😯

• darac11
    • March 11, 2022 at 9:25 AM
    Quote from zlocesti

Stvarno, vrlo čudno to sa letjelicom. Nije ona ni malena, i pričinila je znatnu štetu

A gdje je protuzračna obrana ? Moglo je to biti i natovareno eksplozivom i eksplodirati baš pravo, a ne se samo srušiti

Zar smo tako ranjivi ?

Nema načina da se to detektira ? Ajoj.

To i mene brine? Zar radari ne detektiraju takvu letjelicu? Pa nije ona mala. Mogla je i nuklearnu bombu nosit. 🤔🤔🤔🤔

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• darac11
    • March 10, 2022 at 2:00 PM
    Quote from 5. Element

Ma ide divka 100%.

Sve drugo bi otvorilo pitanje svrhovitosti drustva, a i sto se tamo zbiva, koji su ciljevi, namjere...

Divka je najpostenije sto postoji.

To je svrha postojanja dionickog drustva.

Nije svrha postojanja rast, razvoj i zaposljavanje, kako pricaju nasi socijalisti, nego podjela dobiti dionicarima u godinama u kojima se moze.

Upravo to! Samo dividenda! I što dalje od "investicija" i "rođozapošljavanja"!

• darac11
    • March 7, 2022 at 7:37 PM
    Quote from sonda

Bilo je uzbudljivo, al sam mislim da je bilo dosta.

Zelenski bi mogao prihvatiti što Putin traži, pa da se vratimo normalnom životu.

Pa uvijeti su čist ok, i ne kužim zašto ih ne prihvate🤔

• Što smo danas tržili

• darac11
    • March 7, 2022 at 7:31 PM

- SLPF, +ADRS2, +ERNT

• darac11
    • March 5, 2022 at 8:06 PM
    Quote from brajakica

Analiticari daju max 12 mjeseci prije ruskog bankrota

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…tarnji#cxrecs_s

Ja dajem 2 mjeseca i bankrot.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• darac11
    • March 4, 2022 at 10:39 PM
    Quote from plateia

Kako ovo utječe? https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…juceve-20220304

Izgleda da ćemo ostat bez te dvije tvornice u Rusiji😢😢😢. Osim ako ne uspiju iskompenzirat pa mijenja s većinskim za dionice.

• darac11
    • March 4, 2022 at 9:54 PM
    Quote from Ledica

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ve/2344697.aspx

Velikodušno nude čak 3 opcije, pa ti sad biraj , ovo je kao u Hugo igrici , što god izabereš pogriješiti ćeš .

Ade naš ADPL😢😢😢😢. Mislim dvije tvornice u Rusiji kojima je vlasnik ADPL. 😢😢😢😢😢

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• darac11
    • March 4, 2022 at 3:41 PM
    Quote from Dr.Kalica

A meni nije jasno zašto ja i dalje držim ovo g_vno.

Naročito sada kad imaju plan velikih ulaganja u turizam.

Alo gospodo, turizam nije više zlatna koka. S nestabilnim političkom klimom i visokom cijenom goriva, hrane..i nije baš najbolja solucija.

S druge strane imamo CROS i brutalni Cromaris s još brutalnijim potencijalom i potražnjom.

Ispada da je istinito prokletstvo hotela Marjan. Tko ga kupi, propadne 🤣

Ne mislim da će ADRS propast zbog Cromarisa ali ovaj turizam mi se već odavno gadi. Gotovo koliko i duhanski biznis kojeg su se riješili..

Display More

🤔🤔 A ja u turizmu vidim budućnost i profit.

• darac11
    • March 4, 2022 at 1:39 PM
    Quote from barbosa 2.0

strašno kako banke rokaju po vani, mi smo super, prednost malog i autonomnog tržišta

Deutsche Bank AG9.398-0.704-6.97%
    Societe Generale21.57-1.56-6.75%
    UBS Group14.63-1.00-6.40%
    Credit Suisse6.95-0.35-4.74%
    Banco Comercial0.1401-0.0059-4.04%
    Erste Group Bank AG28.14-1.935-6.43%
    Raiffeisen Bank12.605-0.495-3.78%
    Intesa Sanpaolo1.9706-0.1134-5.44%

Koliko su navedene banke izložene Ruskom tržištu? Što vlasničkim udjelima što kreditima?

A koliko su Hrvatske banke izložene Ruskom tržištu?

• darac11
    • March 3, 2022 at 5:11 PM
    Quote from brajakica
    Quote from darac11

Najžalosnije je što će običnom građaninu Rusije trebati više od 10 godina da se oporavi od ove štete. A Ruskom tinjeđeru koji potječe iz siromašne obitelji je uništena cijela mladost i veći dio najboljih godina😢😢😢

Otac nekih od tih ruskih tinejdera ubija dalekometnim oruzjem civile i ukrajinske tinejdere.

Samo oni rusi koji nesto poduzimaju u sprijecavanju agresije zasluzuju neku empatiju, ima ih puno premalo, svi ostali koji direktno ili presutno odobravaju agresiju zasluzuju najgore moguce ekonomske posljedice.

Sve je to puno manje strasno od onog sto trpe ukrajinci po ruskoj agresivnoj politici.

Nikad nemozemo izjednacavati patnju zrtve i agresora.

Display More

Pardon😁, zaboravio sam spomenut i Ukrajinske tinjeđere, njima će biti još i teže.

A poanta mojeg prethodnog posta je da nitko neće marit za njih (ni zapadne vlasti, ni europske vlasti, ni domaće vlasti, ni roditelji) zato što to ne smatraju tako velikim problemom.

To govorim iz osobnog iskustva jer se sjećam tih groznih dana! Bio sam željan svega (izlasci, klubovi, odjeće, kave, putovanja, računalo, svoju sobu) a stvarnost je bila da smo jedva imali za hranu.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt