Strah me je!
Posts by darac11
-
-
18. RIVP-R-A 14,20 % 30.12.2025 6,48 100 % 167.490 22.05.2026 7,40 100 % 186.595 MOJE DIONICE COM
dionice po promjeni cijene
od 1,1,2026, do danas 14,20% pozitive + rastuča dividenda odlično,,,
Tko napuca cijenu? I zašto? Nije valjda da čemo opet po prihodima probit ATH? Zar je moguče da netko več uspješno predviđa prihoe od turizma?
-
Pa da je ovo prevara se znalo cim je izdvoji nekretnine
A hanfa, atzn ?
-
AD PLASTIK d.d. - Obavijest o tužbi za pobijanje odluke Glavne skupštine
Ne kužim? Može pojašnjene?
-
To je tolika prevara da je to strašno. Sam gazda se pozivao/prije IPO/ na poštenje, krvav rad da bi ovako zavaljao poslovne partnere.
- izdvojio nekretnine iz firme i onda krenuo u IPO (a TOK plaća najam i cucla lovu izvan firme)
Odustao od gradnje LDC
Nije problem što je on to napravio nego je narušio povjerenje u iduće IPO. Sumnjam da će neko vrijeme biti uspješnih ponuda na ZSE.
Ja sam se več opekao na tim "IPO-ima" i ne sudjelujem više ni u jednom! Dokapitalizacija ti je još gore.🥲
-
Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....
Vidjet čemo na dividendi?
-
LHA.DE +950eur u 4 dana...
Kupio LHA 29.04 prodao 6.5 sa +950eur... Sad ide dividenda 0.33eur. Prodao jer sam znao ostaviti pa nakon datuma stjecanja prava na dividenu gadni pad. Isto tako isplate dividendu, a Njemačka porezna uzme cca 28%.
A dali onda moraš još i Hrvatskoj poreznoj platit 12%? I ispunjavat joppd obrazac?
-
Croatiu ne bi trebalo prodati ispod 4000 eura. Hoće li je prodati ili su to priče ? Davnih dana kada je Adrus kupio pričalo se da je hoće kupiti nekakvi Poljaci.
Ne kužim zašto bi netko htio prodati nešto što ti zarađuje hrpu para?
-
Sta kaze forum na Q1 izvještaj, nastavlja se pad strmoglavi pad…
Šta je tako loše?
-
Komentari na izvještaj za prvi kvartal?
-
Kod raspodjele dobiti računaju se i sve redovite i sve povlaštene! I P/E je skoro 22.
ajde ponovno računaj.....
Uz 11,13 mil. € dobiti i 126.594 dionice, EPS je ~88 €, što na cijeni 1.350 € daje P/E oko 15 (i uz pretpostavku da se trguje s redovnima s istom cijenom)
Da, pardon , u pravu ste. Mislio sam na najvišu ostvarenu cijenu od cca 1880 eura P/E ispadne cca 22.
-
Dragi moj profesore pripisali ste cjelokupnu dobit samo povlaštenim dionicama, što je s ostalim dionicama?
Alo, pa redovnima se ne trguje, one nemaju cijenu i zato kao da ne postoje. Puj pik ne važi! Pojeo vuk magare!
Kod raspodjele dobiti računaju se i sve redovite i sve povlaštene! I P/E je skoro 22.
-
Komentar vezan za valuaciju dionica. Dobit se dijeli na ukupan broj dionica neovisno da li su redovne ili povlastene...
Ovo je točno!
-
Dividenda 94,7 EUR!
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
-
Ne sječam se kada sam zadnji puta gledao ovakvo zeleno otvaranje!😁 a ja 99,5% u dionicama😁
-
Eu je najveći trenutni rizik - stagflacija
To je ono kada kešu raste vrijednost.
Zar nebi to značilo da če nekretninama padat vrijednost?🤔
-
Pošto sam mlad i neuk, da li bi mi itko mogao objasniti pad cijene u utorak?
Očigledno je nekome hitno zatrebala lova.
-
Što se tu dogodilo?
Šuti i sakupljaj😁
-
dobro kažeš...u investiranju je sigurno najbolja taktika (ko može....) samo kupuj i nikad ništa ne prodaj!

koja korist od toga? novac koji nisi potrošio nisi ni zaradio!
kad mi portfelj prijeđe neku moju zacrtanu cifru, prodajem papire i materijaliziram.
🤔hm, korist je da če moja djeca biti stotisuča euraši, a unuci milijunaši (ako dobro odigramo😁), a ja sam bio siromašan kao klinac, nisam bio gladan ali nisam jeo mcdonalds i u cijeloj srednjoj školi sam samo tri puta bio na kavi, a zahvaljujči meni moja djeca i moji unuci ne bi trebali imati takvih problema.
-
dobro kažeš...u investiranju je sigurno najbolja taktika (ko može....) samo kupuj i nikad ništa ne prodaj!

Meni se pokazala kao najbolja taktika. Svake godine srušim ATH u dividendi😁