ja se, na to, baš i ne bi kladio, obzirom da na fiskalnoj strani prijedlozi idu od novih poreza (deflacija, ali i opozicija Republikanaca tome) do oprosta studentskih dugova (koji bi mogli poslužiti kako dobar "kick" ako burza gadno rokne, ali će prouzrokovati i inflaciju, jer je općepoznato da mladi svoj novac troše brzo).
btw., mislim da je ovima prije presudio udio loših kredita i njihovo defaultiranje (jer je poznato da su startupi doslovce spalionice novca), pa su obveznice bili prisiljeni prodavati da izvuku živu glavu, nego same obveznice.
obzirom da konstantno raste i dug po revolving karticama, znači, najgori mogući potrošački dug, pitanje je samo kad će i tu početi dolaziti do neplaćanja, a onda ćemo ovaj lokalni scenarij početi gledati globalno
studentski krediti jesu problem. ali tko bi kome i zašto to opraštao? ako netko gubi drugi dobija. kada tada to opraštanje netko mora platiti. ili neka i meni oproste cca 150 000$. ako za taj novac dobiju malo znanja koje ne mogu unovčiti onda je valjda usluga preskupa.
Upravo to! Usluga je preskupa!
Igrom slučaja u gotovini, tjedan prije sve prodao ,jer bio zadovoljan prinosima. Ostao nešto sitno bio samo u ZABA-i.
a ja u ADPL.
umro sam kad je sa 130 pao na 90 kn.
zato ga sad ni ne diram dok ne vidim šta će bit
A sada si probajte zamisliti kako je meni: sa 200 na 75kn😢, ali sreća moja pa sam pobrao 500 kom po 10eur i 500 kom po 11eur i spustio si prosjek na 14eur😁, sada čekam dividende😁