Sad možda bolje ostaviti ili se pomiriti sa mi usom i prodat
Ja ću ostavit, i možemo se gledat na hita-otc-u, ali bojim se da će cijena na hiti kliznut prema dolje.🥲
Sad možda bolje ostaviti ili se pomiriti sa mi usom i prodat
Ja ću ostavit, i možemo se gledat na hita-otc-u, ali bojim se da će cijena na hiti kliznut prema dolje.🥲
A kako su mogli dobit cijenu nižu od blok transakcje? A blok transakcija je išla po 4600.
Navodno se blok trgovina ne računa??? Evo ovo sam našao...
Sada sam još više zbunjen! Dajte se dogovorite više😂
idemo i danas jako, sve na akciji
Blago onom koji je prodao prije ovog propadanja a sad kupuje 😰😰😰😰😰
A ja taman prošli tjedan potrošio zadnji keš.🥲
Pozz, gledam trgovinu ovih dana i ispod 4600 ne ide. Moguće da ce to biti srednja cijena za isplatu.
Cijena ce biti 4570 ili tocnije 4569.
Vec je izracunato.
A kako su mogli dobit cijenu nižu od blok transakcje? A blok transakcija je išla po 4600.
Pozz, gledam trgovinu ovih dana i ispod 4600 ne ide. Moguće da ce to biti srednja cijena za isplatu.
Cijena ce biti 4570 ili tocnije 4569.
Vec je izracunato.
A onda sam postao dugoroćni🥲
toliko ste dugo na zse, a još ne znate da se divka isplaćuje iz matice, a ne iz konsolidiranog!?
I po tome ispada da bi dividenda mogla biti?
Bude li 50% onda očekivamo 0,63 €
🥲s time nisam zadovoljan.
Dobit bi trebala biti vise nego dupla naspram prosle godine ali su ubacili nekakvih 8 mil . Smanjenje dugotrajne imovine. Zna li tko sto je izgubilo na vrijednosti 8 mil?..
Dug je smanjit za nekih 8% sto mi se svidja.
Na kraju divka samo 1.25€ sto je 15c vece nego prosli put..
Zani a me taj gubitak na sta se od odnosi?
Nije toliko bitno na šta se odnosi , več me brine koliko takvih " kostura imaju u ormaru".
Znači očekujemo oko 1,7eura dividende??
😁ja zadovoljan i sa 1 eurom dividende😁
Ako i bude dividende, siguran sam da će to biti nakon povlačenja s burze i isplate dioničarima koji će odlučiti prodati.
Bojim se da ove godine ništa od dividende.
stiglo izvješće, bravo za tvrtku, crknuti "konj"
Ne kužim? Može pojašnjenje?
Hvala
Dali je to eps 365 eura? Ili sam ja krivo izračunao.
krivo računaš
Koliko je po vašem izračunu?
Šta ovi "kiflaju" s tim izvješćem???
A izgleda da nije dobro pa ga "šminkaju".
Dali je to eps 365 eura? Ili sam ja krivo izračunao.
Eps 74 eura po dionici, a dividenda 17 po dionici. Manje nego prošle godine. Po meni ok izvješče a loša dividenda? Po vama? I koliki bi mogao biti zaron?
Nitko ne komentira ništa za prijedlog dividende? Malo ili ok? Ja očekivao više.
Primijetio sam koliko je dionica kupio gosp. Iz medike nakon transfera sa auctorom, tako da sam istog casa izasao i iz monperina. 10 god sam bio u mdk krv mi je popila uprava sa svojim manevrima. Zao mi je sto se sa stabilnom tvrtkom tako manipulira.
Da točno to! I meni su krv popili, ali P/E =5 ! I samo zato sam pojačao poziciju, a sada imam tri opcije: prva da prodam sa porezno priznatim gubitkom, druga da pričekam ponudu i možda izađem sa pozitivnom nulom, i treča da postanem dugoročni.
bjane, nema veze financijska strana, bitan je modus operandi i cijena u javnoj ponudi! i konačni rasplet. sve mi se čini da će ponuda na atpl biti još dobra prema ovoj koju očekujemo.
darac, ako ste spremni čekati desetak godina.... i ako nije preveliki iznos u pitanju.....
Do sredine 12 mjeseca sam imao 2 komada, a sada imam 8 komada, baš sam fulao tajming.
zato sam vam i napisao da su identična pitanja bila na temi atpl samo sa drugim akterima. a tamo je bilo ako se ne varam oko 4000 dioničara. i kako je završilo? nažalost, pojeo vuk magare. zašto mislite da će ovdje biti drugačije? ja sam na zse 27 g i znam samo dva-tri slučaja gdje su mali koliko-toliko solidno prošli.
ATPL vječiti gubitaš ,onako ukratko . lagano toni još od 2009.
prije bih napravio usporedbu sa Pevexom.
Na Pevexsu su mali dioničari lijepo brkove omastili😁🤣