Posts by trgovac
-
-
Ovo je topic Opte kladionica !
Želje se računaju, krave lete !
A sad ozbiljno..
π x oko = 9 kn.
Računam dakle na 9 kn.
Nice.
Da , ali do petka u 16 : 00 .
-
a ovo slijedi...
UG bi mogao vrlo lako to uzeti.
Barem 1 Kn dodatno za HNL .
-
Kako vidimo novi trendovi idu u smjeru poslovanja od kuće , a ne više u objektima , zgradama ,
neboderima i sl . Sve je jeftinije da zaposlenici rade kod svoje kuće preko mreža telekoma .
To je prednost za sve , pa i nas male dioničare OPTE i drugih . Sada je momenat za ulaz .
-
Kako piše u knjigama , cijena će biti projicirana 6 mj unaprijed .
-
i dobit , još i više
-
Pa nisu to amateri da dubinski snimaju mjesecima ono kaj im je od početka jasno . Lovu na stol i ajmo .
A mi samo nagađamo . A zakoni su tu samo da sve zakompliciramo , jer ti analitičari moraju opravdati svoje
mjesto za plaču , a nemaju pojima o vrijednosti OPTIME u budućnosti , niti ni za mjesec ili dva .
-
Ako bude ispod 10 , nećemo ni mi !
Barem ja neću _
-
Tko određuje cijenu?
HT sa 17%
ILI
Zaba sa 37%
ili Kupci ?
-
Smanjena godišna naknada za korištenje neuporabnog radiofrekvencijskog spektra) koja se izravno nadograđuje u državnom proračunu za 50 posto.
-
Nije li normalno da se izvuče najviše nego najmanje ?
-
Prema svemu do sada 10 + .
-
Zakaj bi Zaba sada prepustila Ht - u da izvuče više ?
I oni su ozbiljni momci . Osim , ako se ne dogovore .
A tu je i treći !
On ih sve može preći . A znamo da ima love .
Koliko ih se javilo ne znamo , pa nagađamo .
-
Sada je puno jasnije . Uteg Corone je sve manji od idučeg tjedna .
-
Da li je izvjesno da će novi zakon olakšati akvizicije , i sve buduće , uzevši u obzir nove elemente
u tcom industriji ?
lebowski , javi se malo
-
Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek u ponedjeljak je ocijenila kako vjeruje da će se kroz javnu raspravu o prijedlogu novog zakona o elektroničkim medijima (ZEM) postići konsenzus kojim će se štititi temeljne slobode i principi novinarstva, ali i osigurati daljni razvoj medija.
-
-
Probajte sa chrome extention za boje i kontrast
-
U prvom kvartalu 2020. Optima Telekom bilježi izvrsne rezultate u ICT segmentu. U odnosu na prvo tromjesečje 2019. prihodi od ICT usluga povećani su za 173 posto te iznose 3,0 milijuna kuna uz maržu od 24 posto.
-
zakon je potreban za maximum prihoda svima