Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .
Posts by trgovac
-
-
Kako je datum OBJAVE sve bliže , a vrijeme curi sve brže , cijena OPTE će rasti isto tako .
Proboj 6 Kn je to i najavio .
a tko je išao u proboj ? još će se tu odigrati grose špile na ovim razinama, sreća vam je samo što sam i ja krenuo kupovati, pa nekako ide
Ne gubi vrijeme , da nebi zaradio manje , jer time is money , a od danas ono curi kao u pješčanom satu .
-
Deutsche Telekom je sidro stabilnosti u globalnoj krizi. Naše mreže djeluju pouzdano kao digitalne rešetke za društvo", izjavio je u izjavi izvršni direktor telekomunikacijske tvrtke Tim Hottges.
Ti novci od EU nam neće samo pasti s neba bez ikakvih obaveza. Paket pomoći je vezan za višegodišnji financijski okvir koji još nije dogovoren. Ako se i dogovori, pomoć će biti isplaćena u višegodišnjem razdoblju. Sve te milijarde se jednom moraju i vratiti. Iskustvo mi govori da će se novac rasipati tamo gdje to političarima bude odgovaralo, tako da ćemo na kraju kao država to skupo platiti, iako bi zajam načelno trebao biti povoljan.
kažu sad na vijestima da taj paket ide do 2027 a kreće 2021 ako se ne varam.
Jedan dio počinje već u rujnu . Ima dosta bezpovratnog , a kredit po AAA ratingu , najmanjim kamatama .
-
Kako je datum OBJAVE sve bliže , a vrijeme curi sve brže , cijena OPTE će rasti isto tako .
Proboj 6 Kn je to i najavio .
-
Dosta stidljivo . Oko 1 % dnevno , vjerojatno . I to je dobro , dok ne uhvati brzinu .
-
Tko su to SVI ?
Ja nisam .
-
trgovac : odakle podatak o broju korisnika da ne kopam sad ?
Ako dobijem dozvolu da nije tajna , javit ću ti .
Stalno se spominje stari broj , a marketing radi punom parom .
-
Cijena mora biti viša , jer OPTE stalno povećava broj korisnika . Sadsa ima oko 220 000 .
-
Today, Adris grupa is one of the most successful companies in Croatia and the region and a leader according to the criteria of profitability, competitiveness and innovation.
-
CROBEX je spas , jer da ga nema , gdje bi dobivali ili gubili ?
-
Kada OPTE dođe u prave ruke , a bude , onda će ove današnje cijene biti smiješne .
Telekomi , firme sa najbržim porastom , novim tehnologijama , nešto kao kruh i mlijeko
za djecu i odrasle , poslodavce , trgovce i sve ostale , iz godine u godinu će sve više vrijediti .
Dobro ću promisliti , ako prihvatim ponudu . IMHO .
-
SVE JE TO - AKO ?
-
jer ce likvidnost trgovanja poprilicno porasti na drugim dionicama.🙂
- evo kako vam ta likvidnost izgleda na MDKA.
- dva tjedna nema nikakve trgovine pa u petak prođe jedna dionica po 16.100 kn.
- ja sam stalno tu na kupnji, cijeli tjedan jedna dionica na 15.700 - 15.900 i ne ide.
- u petak vidim prošla jedna dionica pa stavim i ja 16.100 ali nema zainteresiranih.
- nije da nema tu kupnje ili prodaje,
- tu je najveći problem što bi kupnja to htjela kupovati po 15.000 i dosta niže od toga a prodaja prodavati po 20.000 i više od toga.
- ovi što imaju dionicu znaju jako dobro što posjeduju, dionica je dosta skupa i nije dostupna (cjenovno većini investitora).
- vlasnici dionica MDKA očito s lovom nemaju problema pa im se ne prodaje dionica s P/E 6.68.
- kupnja je tu strpljiva, kao ribiči, čekaju hoće li kome vlasniku dionice MDKA hitno zatrebati neka lova pa da da na jeftinu prodaju tu dionicu.
- a takva je cijela naša burza, čeka se jeftino,
- a kada dođe i to jeftino onda su ponovno čeka još jeftinije.
- to najbolje vidimo kod VLEN gdje se čeka da firma dođe na P/E 1.
- za one koji ne znaju što je to P/E 1 evo najjednostavnije objašnjenje: to bi bilo da firma zaradi odnosno ima neto dobit u godinu dana točno onoliko kolika je cijena dionice na burzi.
Je , ali budućnost je neizvjesna , zato je target 6 mjeseci meni bolji , a danas i tri mjeseca
-
Trenutno sam bacio visak koji se snažno pokreće u smjeru sjevera , a momenat impulsa je u broju novih
korisnika koji je oko 220 000 , plus ADRIS .
-
Ovdje je bitan potencijal , inače nema kupnje .
I još ono u svakome od nas .
-
Fake market, tako to nazivlju
Best of for GAIN . I tamo , a ovdje još i više .
-
Ovdje vidim jedan problem , a to je da većina želi napismeno i to odmah , da bu cijena barem 10 kn i da im odmah sjedne na račun . Onda bi kupili po 6 kn . Ali , samo malo mudriji će to i ostvariti .
-
ADRIS je treći .
i neće škrtariti .
ADRIS je treći .
i neće škrtariti .
investicija za 10 godina profitabilna
-
Ako ADRIS , koji ima 6 milijardi u džepu , a vidi potenciju u ulaganje u OPTIMU , onda
će ADRIS kupiti OPTIMU .
Odakle ti da adris ima 6 miljardi u djepu, a to da je adris zainteresiran za optimu mi je iskreno prica za sf s moje tocke gledista
ima ih , pa potraži , ako nema , JAVI
-
Ako ADRIS , koji ima 6 milijardi u džepu , a vidi potenciju u ulaganje u OPTIMU , onda
će ADRIS kupiti OPTIMU .